[REPLY]
Alt fungerer efter hensigten, dog en lille misinformation omkring leveringsadresse - men varer lever fuldt ud op til forventningerne!
Jeg kan kun udtale mig positivt om Medialys.dk, jeg fik købt forkerte lamper, og uden noget bøvl, fik jeg pengene tilbage (HURTIGT). Jeg har siden så fået bestilt de rigtige lamper.
Et sted jeg gerne anbefaler.
De rigtige spot og rigtige mål hurtig levering billige priser, alt i alt godt tilfreds
Bestilte mine spots (22) stks, de ringer derfra dagen efter, og siger de ikke har så mange men jeg kunne få nogle bedre til samme pris....
SUPER SERVICE
FANDT LIGE DET JEG SØGTE -PINK PÆRER SOM DESVÆRRE VAR LAKSELYSERØDE, DA DE BLEV SAT I LYSKÆDEN OG DET ER JO LIDT TRIST NÅR DET NU ER PINK MAN HAR BESTILT-ELLERS GOD PRIS OG HURTIG LEVERING.
TINA DAMBORG
Ringede til medialys ang nogen produkter jeg havde bestilt. Super service og høj faglighed. Hurtig levering.
Det var en hurtig og enkelt måde at bestille på. Let overskueligt på hjemmesiden og hurtig respons. Priserne var de billigste jeg fandt på nettet. Kan absolut anbefales.
der blev ringet til mig om tvivl ved en af de bestilte enheder. De tog derefter direkte kontakt til den elektrikker, der skal montere - så var problemet løst.
godt og fint udvalg. hurtig levering.
Dog måtte jeg købe lyskider anden steds da Mediehus ikke har et mærke inden for lyskilder jeg stoler på og udvaget med i varianter er for lille
Jeg har lige købt for 1000kr lyskilder hos Lite-House i stedet.
Vælg / betal / ordrebekræftelse / faktura på mail og 2 dages leveringstid. SMS når varerne kan hentes på Tanken (GLS) Nemmere kan det ikke blive.
Det eneste er, at der skulle være lidt mere information om på produkterne. Købte f.x.
10 halogenpærer special 80/20 og gik ud fra at det betød 80% varme frem og 20 bagud i indbygnings spot, men de var lukkede lige som andre standard pærer (GU10)
så dem må jeg finde alternativ anvendelse for.....
Det var gode varer til en billig penge. Jeg har handlet her flere gange nu, og tingene har alle gange været lige præcis det de lovede på hjemmesiden. En enkelt gang manglede der noget i pakken, men jeg ringede bare og så kom det med posten et par dage senere, ingen problemer overhovedet og rart med god kundeservice. De kan godt anbefales.
dejlig god kundebetjening, skulle nemlig vide noget mere om spot og dæmpning og brandfaren, så måtte ringe og få lidt hjælp..
klart anbefales hvis man er til lys i loftet :-)
Dejlig nem og overskuelig hjemmeside. Hurtig levering og god kommunikation.
Fin bestilling, betaling og levering - alt bare i orden :-)
Bestilte varen om fredage og fik varen tirsdag. Fantastisk hurtigt og sikker levering!
Kan varmt anbefales:)
Jeg oplevede hurtig ekspedition, klar besked også om mulig retur (som der ikke blev brug for, fordi alt var OK)
God betjening og meget tilfreds med de LED lamper jeg købte
det er bare i orden,de leverer hurtigt og varene er i top:-)
jeg har nu handlet der et par gange og stopper ikke før hele mit hus & have er led belyst:-)
priserne er ekstremt rimelige,bare gå i gang,det kan kun gå for langsomt, de har led spots til stort set ALLE lamper,det er vel meget logisk at: når der nu findes an måde hvordan du kan oplyse dit hjem til mindre end en trediedel ???jeg ledte over alt pø nettet og i butikker og syntes det var alt for dyrt med led,men ikke her...her giver det sgu mening:-)
kom igang..
god kundeservice. ringede med spm. om kabel og fik et godt svar
God og hurtig ekspedition og varene lever 100% op til det forventede. :-)