We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Mediamarkt Beoordelingen

Mediamarkt Logo
Klanten zeggen: »winkel: prima! website: waardeloos...« »Altijd een goede service online!!!« »allesbehalve vriendelijk« 2074
Goed
7.3 van 10

2.074 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (2.074)

druk

ik vind de mediamarkt erg druk aan mijn hoofd. terwijl je met rust zoveel meer kan bereiken!!!!

Featured review of Mediamarkt

Meestal goed advies

Bij de Mediamarkt in Middelburg ben ik diverse malen geweest om, voor ik iets koop mij eerst te informeren. De meeste vragen werden goed beantwoord en hielpen mij verder. Echter als het om de nieuwste ontwikkelingen gaat op technische gebied moet men het antwoord schuldig blijven. Één advies: ga dan geen antwoord verzinnen, maar zeg dat dan gewoon. Hebben klanten veel meer begrip voor dan een verzonnen antwoord. Meestal komt de klant er toch achter dat het antwoord niet klopte.

Mediamarkt

winkel: prima! website: waardeloos...

Ik kom graag bij Mediamarkt winkels: veel keuze, goede prijzen. De website daarentegen is een kleine ramp: is niet veel meer dan een te schreeuwerige reclamefolder voor een wel heel beperkt deel artikelen. Behalve de online versie van de folders en een enkel artikel tref je of verouderde info aan of info zonder prijs of het artikel is er niet. Op de site dan, want in de winkel wel. Voor een goed idee over aanbod en prijs moet je nu naar een website van een concurrent, daarna naar de mediamarkt winkel om eea te vergelijken. Heel irritant.

• jm
  • 3 Beoordelingen

Altijd een goede service online!!!

Ik heb enkele keren contact gehad (telefonisch) met 0900-mediamarkt en werd altijd zeer vriendelijk geholpen. Ook mijn vragen zijn hier top beantwoord

allesbehalve vriendelijk

zeer slechte service, onbeleefd, ruw en ongeinteresseerd

oude produkten

Wij wonen op steenworp afstand van een mediamarkt maar de enige keer dat we iets bestelden op internet kregen we een produkt dat in de winkel niet meer verkocht werd.
Wij voelden ons bekocht

Mediamarkt

Nog geen know-how bij verkopers kunnen ontdekken.

Als wij iets elektronisch gaan kopen bereiden we onze aankoop via internet-info terdege voor. Met deze kennis een aantal malen iets bij Mediamarkt Rotterdam (zowel Centrum als Alexandrium) willen kopen, waarbij de verkopers helaas niet verder kwamen dan oplezen wat er op het kaartje of de doos stond.
Ga je dus voor de prijs naar Mediamarkt? Bereid je dan zelf voor inzake alle technische en gebruiksgegevens, want daar hoef je ons inziens weinig van te verwachten bij de verkopers.

Service mediamarkt

Leuk hoor zo'n verjaardags kado van media markt. Binnen een week zit er een grote groene steep door me tv heen. Breng ik het terug krijg ik em 2 weken later kapot terug met de rede dat het al kapot was. En we ermee gegooid hadden. Dus ik zei dat er alleen een groene streep door zat meer niet. Dus nu zitten we met een kapotte tv thuis want ze wouden het niet reparen omdat we blijkbaar op magische wijze ermee gegooid hebben. Bedankt media markt

Onoverzichtelijk

Onoverzichtelijke, onduidelijke en lelijke website.
Je kunt er niet snel producten en prijzen vinden.

zeer goed

is ook zeer goed aan tebevelen

terugbrengen van een product

Het is niet mogelijk om producten te ruilen.. ik wilde een waterkoker ruilen en dat gaat niet omdat ie hygiene product is volgens hun.. Dat slaat werkelijk nergens op want ik doe er alleen water in want anders gaat ie kapot!! Maar goed dat is niet vermeld op de bon ik mocht alleen niet opmaken stond er.Had ik ook niet gedaan en de zegel was heel.... uiteindelijk maakt ze hem daar dus open om te kijken of ie gebruikt is ,verbreekt de zegel en maakt hem onhygienisch!!! en dan ook nog zeggen hij mag zowieso niet geruilt worden omdat het een hygiene product is..
Waarom maakt ze hem dan uberhaupt open??? dat wist ze zelf ook niet!! en dat doen ze met meerdere producten..dus trap niet in die smoezen want ze hebben altijd wel een smoes ruilen willen ze gewoon niet
.service is belabbert en het aangeven van dat soort informatie moeten ze dus vermelden voordat je zo'n ding koopt en niet erna..Mij zien ze er niet meer terug en meerdere met mij

Brian Coremans vond deze beoordeling nuttig

Mediamarkt

Handig winkel en webwinkel.

Handig winkel en webwinkel voor ruime assortiment elektro artikelen.

In orde maar jammer

ok, jammer van de vele dingen die hier kapot gaan.
Maar wel zalige winkel voor dvd's , games & cd's..
De rest blijkt nog al snel eens stuk te gaan bij iedereen

• fikre
  • purmerend, NL
  • 7 Beoordelingen

cool

is een goede service

Goed!

Vaak veel gunstig geprijsde artikelen, ik ben tevreden!

Alweer een gemiste kans

Mijn ervaring met de Mediamarkt in Middelburg is zeer slecht.
Ondeskundig personeel wat wel mooi een stropdasje draagt en wel vriendelijk groet omdat dat van de baas moet. 'vandaar 1 ster'
Zoeken en wachtend tot er een verkoper beschikbaar is, Jammer dat er een paar samen tegelijk om de koffie gaan 'tuurlijk moet kunnen'
maar regel dan een andere collega verkoper.
Weer niets gekocht.
De cassieres daarin tegen zeer vriendelijk, groeten altijd beleefd zelfs als je niets koopt.
Helemaal geen probleem! ik heb deze TV gewoon besteld Online.
Inderdaad...u kent de slogan wel!

Drama

Duurt veel te lang (3 werkdagen) en je wordt ook nog eens niet op de hoogte gehouden.

• T. H.
  • Amsterdam, NL
  • 7 Beoordelingen

Nutteloze klantenservice, louter 'papagaai communicatie'

Weinig effectieve klantenservice ervaren toen het erop aan kwam (mp3 speler scherm ging stuk (bij normaal gebruik en vervoer)): Louter 'papagaai communicatie' gekregen van MediaMarkt, dat is het herhalen wat al bekend is in nette woorden, tot je als consument moe van wordt. Een nieuwe manier van telkens 'nee' zeggen. Kost alleen maar tijd, maar je hebt er niks aan. Hun enig bruikbaar advies: "Koop maar een nieuwe"... onaanvaardbaar, arrogant en teleurstellend.

Mediamarkt

veel zichtbaar, maar slechte prijzen.

Het voordeel van een winkel moet zijn dat je het gelijk mee kunt nemen tegen een goede prijs. Je kunt wel veel meenemen (ze hebben lang niet alles) en de prijs valt soms gewoon tegen. Dan beter 1 dan wachten.

best goed

jammer dat je soms te laat ben om te bestellen dan is de prijs weer meer maar veder is het wel oke

Mediamarkt

de grootste keten in zijn genre

als je de grootste bent ,is het daarom nog niet zeker dat je de beste deals kunt doen.wachten wanneer er akties zijn is de boodschap.
uiteraard is het grote aanbod van diverse artikelen bij mediamarkt hun sterkste punt.

goed

monitor gekocht, snel binnen en lage prijs!

hahaha

ik kom er ongeveer 2x per week
supergoedkoop en een hele goede service

heel goede winkel

media markt is een goed kope winkel met fijne en mooie artikelen ben zeer te vreden over deze winkel

Mediamarkt

'net niet' producten voor lage tarieven

Goedkope producten zijn leuk, maar niet als blijkt dat het lastig om van de fabrikant service te krijgen omdat het een overjarig model was. Voor goed advies hoef je ook niet bij MM en Saturn te zijn, daarom geef ik de voorkeur aan kleinere, lokale, passievolle wit- & bruingoed ondernemers.

"gewoon" Slecht!

Ongeintresseerd personeel die geen tijd aan vragen van klanten willen spenderen. De reclame gelden zouden veel beter aan opleiding aan het veelal zeer jonge personeel besteed kunnen worden.

• Blum
  • Hoofddorp, NL
  • 14 Beoordelingen

Heel slecht website

Op zoek naar een desktop. Eentje op de website gezien!! Mediamarkt verkoop meer dan 1 soort, toch???

Webwinkel klantenservice waardeloos!

Bestel een witte Samsung Galaxy Plus telefoon, wordt er een zwarte geleverd. Bel meteen Klantenservice en wordt een omruiling via chauffeur geregeld hele week later. Zie ik dezelfde avond een retourbevestiging, waarin niets van deze afspraken staat; ik moet pakje zelf opsturen!! Bel weer met Mediamarkt en moet pakje (tegen mijn eigen verzendrisico!!) versturen. Dan krijg ik als het in hun systeem binnen is, geld terug. Ik vertrouw het niet meer. Waardeloze service en mijn zoontje erg teleurgesteld....

• Leo
  • Maastricht, NL
  • 1 Beoordeling

Goedkoop is ook hier.....jawel!!

Duurkoop dus. Ze zijn over het algemeen iets goedkoper dan een concurent, maar hey, dat moet toch ergens vandaan komen.
Juist, en dat halen ze terug door 0,0 klantenservice te geven.
Zoals mijn voorganger al zei, ze brabbelen wat, en als je later terug komt met het produkt ontkennen ze lekker alles. Jij zit dan met een geopende verpakking en volgens hun policy dus gebruikt produkt.
Als coulance(ja, ze doen net of ze je ook nog een plezier doen), nemen ze het produkt terug tegen 10% van de koopsom...wat een boevenbende.
Koop je sávonds om 18.00 uur een cinemaset die je op hun aanraden aanschaft, en je gaat er de dag erna om 11 uur weer mee terug, omdat hij niet voldoet, kost je dat dus lekker 10%. Doos is open geweest...duh... ik zal een gesloten doos kopen en ook weer gesloten terug brengen......ik ben toch niet gek??
Ik ga er dus ook nooit van z'n leven meer naar toe, en ik zal mijn mening over dit bedrijf en hun klantvriendelijkheid ook bij zoveel mogelijk mensen kenbaar maken!!

• Kim
  • Kim
  • Helmond, NL
  • 3 Beoordelingen

Leuke prijzen, maar voor de rest is het maar magertjes...

MediaMarkt heeft een heel ruim assortiment, met vrij aantrekkelijke prijzen. Dat kan fijn zijn, maar voor hen werkt het in hun nadeel. Ze hebben zoveel dat het onmogelijk is overal verstand van te hebben, maar regelmatig doen ze wel net alsof ze alles weten om er thuis achter te komen dat ze minstens 50% uit hun duim hebben gezogen. Als je met de, nog geen 45 minuten geleden, gekochtte spullen terug gaat, zweren ze bij hoog en laag dat dit 'nooit zo gezegd is'. Wat een onzin, nog even de klant de schuld geven ook! Dan wijs ik ze op de handleiding en zelfs dan blijven ze ontkennen. Maar goed, dan wil je dus het liefst de spullen omruilen tegen iets wat beter past bij je wensen, maar ook dit weigeren ze. Het is immers al uit de verpakking...Tja, smeer me dan niet iets aan wat ik niet nodig heb! Kom hier in ieder geval nooit meer terug... (Eindhoven!)

Prima !

Had nog geen keuze gemaakt, goed advies, daarna keuze en aanschaf en nog steeds zeer te vreden.

Komen afspraken niet na

Wasmachine besteld via MediaMarkt online. Levertijd duurde langer dan vermeld. Gezien er haast bij was, heb ik de bestelling geannuleerd en elders besteld.

Geld zou binnen 5 werkdagen teruggestort zijn. Na 6 werkdagen nog eens gebeld. Er werd verteld dat het geld over nog eens 4 werkdagen - waarschijnlijk - teruggestort gaat worden.

Pluspunten: Klantenservice (10 ct/m) heeft geen wachtrij en vriendelijk personeel.

Snel en goed.

heb goede ervaring met het snelle leveren van een product. Binnen 2 werkdagen.

Daarnaast zijn de verzendkosten bijzonder laag. Voor dat geld kan je niet eens je auto parkeren in de parkeergarage.

wat een stelletje zeikerds

Artikelen klaarzetten met de actieprijs en dan niet verkopen omdat de folder de volgende dag pas zou beginnen ...
Totaal hopeloos zoiets !!

Mediamarkt

Goede prijzen en ruim aanbod

Ze hebben heel veel keus en tegen degelijke prijzen

overdreven duur

overdreven duur bij andere zaken. prijzen kloppen niet als je ze vergelijkt met wat het werkelijk kost word je daar opgelicht met de prijzen van oude spullen. die dus uit het argief moeten schandalig

TOP WINKEL

top winkel goeeie producten tegen een goeie prijs vaker goedkoop dan duur je bent altijd snel en goed geholpen werken aardigen mensen

BTW weg ermee!!!!

Heb dit jaar weer lekker gescoord op de btw weg ermee dagen!
Toppie.
Kijk wel altijd op internet of het nie ttoch nog goedkoper te krijgen is...

Mediamarkt

zeer slechte service als een product niet goed blijkt te zijn.

Een nieuw gekocht product kan niet worden geruild. Het word ter reparatie weg gestuurd, en je zal moeten wachten.

Mediamarkt

Aanbiedingen uit de folder, vergeet het maar!

Ging in op een aanbieding uit hun folder, werd door de betreffende verkoper telefonisch afgebekt (hij is niet meer op voorraad dus bekijk het maar) Zelfs een mail naar het hoofdkantoor van Media markt, kreeg ik een nietszeggend antwoord (ja zo staat het in onze voorwaarden dus zijn we niet van plan om er iets mee te doen, klik!), en dit na ruim 2 weken?

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten