We are hiring!

Meest recente beoordeling
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (142)
Medipreventiecentrum

Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.

Ik had dit bedrijf voor mijn bestelling uitgezocht omdat hij voor het door mij bestelde artikel het goodkoopste was. Ik heb mooi op tijd mijn eerste bestelling gekregen en heb tijdens een heel prettig telefoongesprek nog een aantal goede en adequate adviezen gekregen.

Nadat ik mijn tweede bestelling geplaatst had kreeg ik een telefoontje of dit wel het juiste artikel was. Wat bleek, ik had in mijn enthousiasme een verkeerd artikel besteld.

Deze klantvriendelijkheid heeft me dagen van vertraging bespaart. Ik krijg nu gelijk het goede artikel geleverd.

Mijn complimenten.
Nanny

Medipreventiecentrum

Snelle en goed verzorgde levering.

Het was de eerste keer dat ik bij dit Medi-centrum via internet een bestelling heb gedaan, en kregen gelijk een dank en orderbevestiging als antwoord.
Verder waren wij verbaasd over de snelle levering en de goede manier van de verzorging van de verpakking.
Wij bevelen deze site graag aan onze kennissen aan.
M Hollman

Medipreventiecentrum

goede service, snelle levering, goede prijs

ik heb voor mijn praktijk voor fysiotherapie een oefenmaterialen (oa. gymballen, zitkussens, oefentollen en schouderkoorden) besteld en ben zeer tevreden over de snelle en goede hulp en levering. Niks op aan te merken!
Met name de schouderkoorden zijn erg fijn voor mensen met schouderklachten en heel eenvoudig te gebruiken. Bovendien niet duur.

super

Bedankt voor het product,
lag de volgende dag al klaar voor mij.

En dat binnen 12 uur kunnen de meeste een duimpje aan zuigen.

En bedankt voor dat extra's wat er bij is gedaan,
Dat kan ik heel goed gebruiken.

Hier ga ik zeker vaker bestellen.

Gr Roy Post uit hengelo

Medipreventiecentrum

Uistekende webcare, zelfs op zondag!

Webcare is uitstekend. Nu hopen dat het besteld artikel een zelfde resultaat oplevert...

Uitstekende service

Ik heb 4 weken geleden een zitbal en balschaal besteld. Om de 2 dagen moest ik de bal echter oppompen omdat er dan niet meer na behoren op gezeten kon worden. Na dit in een e-mail kenbaar gemaakt te hebben. Kreeg ik na een half uur een e-mail terug met de mededeling dat er kosteloos een nieuwe zitbal van een zwaardere kwaliteit geleverd zou worden. Deze zitbal was ook nog eens veel duurder.
Dit noem ik nou een service. Mijn dank hiervoor.

Goed telefonisch advies

Vanochtend uitgebreid telefonisch advies gehad over een wiebelkussen voor mijn dochter, maar uiteindelijk ook voor mezelf ivm rugklachten. Dus nu twee wiebelkussens besteld, ik kan niet wachten om ze te gaan gebruiken!

Meedenken en tegemoetkomen

Ik heb vandaag telefonisch contact gehad met een van de medewerkers en toen ik vertelde waar ik naar op zoek was werd er gelijk met mij meegedacht.
Ik heb met korting heel goede zitballen besteld voor mijn praktijk en kreeg wiebelkussens tegen inkoopprijs omdat ik met kinderen met concentratie problemen werk. Gelijk een ventiel erbij gekregen voor het wiebelkussen van mijn zoon.
Ook een opklapbare trampoline ipv een gewone trampoline voor dezelfde prijs.

Dat noem ik meedenken en tegemoetkomen! Prima service.

Perfecte service

Ik heb in januari via de webwinkel 2 Sissel hoofdkussens besteld. Levering vond plaats na 2 dagen. Echter na een test kwam ik erachter dat ik een dikker formaat nodig had. Na telefonisch overleg heb ik een kussen terug gestuurd en kreeg het goede formaat na wederom 2 dagen nagezonden zonder portokosten.
De manager van de webwinkel beweert niet alleen de laagste prijzen te hanteren maar ook de beste service. Dat kan ik beamen. Chapeau hiervoor.

Medipreventiecentrum

Wat een goede telefonische informatie!

Vanavond gebeld voor info over wiebelkussens, geen doorkies menu's maar gelijk een aardig gesprek! Zo kan het dus ook.
Ben benieuwd hoe mijn drie wiebelende dochters straks zitten op hun kussens.
De prijs is beduidend minder dan die van concurrenten, ook daar had de meneer een aardig verhaal over. Winst maken is leuk maar het reeel houden klinkt goed in deze tijden.
Winter

Wat een service....1 woord super

Als intern begeleidster werd mij gevraagd voor een hele klas een " wiebelkussen" te bestellen. Nou ja je kent het, school, weinig geld. Via google kwam ik op medipreventiecentrum.
Standaard waren de kussen €10 euro goedkoper , na telefonisch contact heb ik 25 kussens besteld en de volgende dag in huis. Kreeg een fitnessbal en een pompje kado, daarna een belletje of alles naar wens was!!!
Hoezo internet onpersoonlijk, super tevreden ben ik. Raad het iedereen aan (die het nodig heeft, heb trouwen 2 leerkrachten ook op een kussen gezet, echt waar!

Medipreventiecentrum

Perfecte service, lage (verzend)kosten, uitstekende producten!

Gisteren voor het eerst iets besteld bij het Medipreventiecentrum. Vandaag alle producten al in huis, incl. een gratis pompje omdat de aangegeven kleur niet direct uit voorraad leverbaar was (waar ik direct over gebeld werd). Perfecte service, lage (verzend)kosten en de producten zijn uitstekend. Als fysiotherapeut heb ik al vaker producten online besteld, maar deze service ben ik nog niet tegengekomen. Keep up the good work!

Uitstekende klantvriendelijkheid

Gisteravond online een Roman fitnessbank besteld bij medipreventiecentrum. Wat bleek, de verzendkosten die in rekening gebracht waren, waren door een fout in het systeem veels te laag ingevoerd, zeker voor zo'n zwaar product.
Vandaag een mailtje van medipreventiecentrum daarover ontvangen, maar omdat de fout bij hun systeem lag, werden de extra kosten niet doorberekend aan de klant en zou mijn fitnessbank gewoon voor de lage verzendkosten worden verstuurd.
Vandaag dezelfde dag nog bericht gehad dat mijn pakket verzonden is.
Dus naast dat er erg klantvriendelijk gehandeld wordt, worden producten ook nog eens snel geleverd.

super service

Ik heb een wiebelkussen voor mijn dochter besteld en een sportmat voor mijzelf. Na de bestelling werd ik gelijk gebeld: ik had een harde mat besteld. Of dit juist was en of ik geen zachte mat wilde hebben. Ik heb gelijk teruggebeld en we hebben overlegd waar ik het voor gebruik. En nu krijg ik een middel harde mat. Morgen al in huis. Super service.

Medipreventiecentrum

Duidelijk advies en hulp bij aanschaf van nieuwe producten!

Via een medestudent kreeg ik te horen dat dit bedrijf goede voorlichting geeft omtrent aanschaf van producten die bij de studie Fysiotherapie handig zijn. Na een vriendelijk telefonisch gesprek meteen spullen aangeschaft. Deze mensen geven meteen antwoord op je vragen en helpen je bij de aanschaf van de juiste artikelen.
Voor toekomtige benodigdheden zal ik zeker bij Medipreventiecentrum terugkomen.

Medipreventiecentrum

Goede producten en fantastische service!

Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen voor wanneer u bijv. rug-, schouder- of nekklachten hebt, of met mensen werkt die deze klachten hebben!
Goede spullen, de prijzen liggen zeer gunstig (vaak de goedkoopste van Nederland), er wordt tijd genomen voor al je vragen, en je krijgt goede en uitgebreide adviezen van mensen die duidelijk weten waarover ze het hebben!
Wat fijn om te mogen ervaren dat er nog bedrijven zijn waar de klant echt centraal staat.

Goede en snelle service

Onlangs heb ik een wiebelkusssen besteld maar ik kreeg de verkeerde maat thuis bezorgd. Overigens een snelle bezorging. Na contact kreeg ik de goede met gratis pompje en de ander mocht ik houden. Als dat geen goede service is!

Goed advies!

Ik had een email gestuurd over de rugstretcher en werd gevraagd om even telefonisch contact op te nemen. Tijdens dit contact kreeg ik het advies om juist geen rugstretcher te nemen (in mijn geval zou dat een onjuiste keuze zijn geweest) maar te gaan oefenen met Theraband en op een wiebelkussen te gaan zitten.
Via de website besteld, werd de volgende dag teruggebeld dat ik beter een andere kleur kon kiezen van het wiebelkussen, omdat de zwarte wel eens af kon geven op lichte kleren en kreeg er meteen een gratis pomp bij.,
De Theraband had ik ook de verkeerde besteld en dit werd meteen even veranderd en kreeg er ook nog een extra lichtere band bij.
Dat zie je niet vaak, uitgebreid advies en ook nog extra dingen erbij krijgen!
Voor volgende aankopen ga ik zeker eerst bij Medipreventiecentrum kijken, omdat ze ook de goedkoopste zijn met veel artikelen!

Snel en duidelijk.

Nog dezelfde dag werd contact gemaakt om zeker te zijn dat het juiste is besteld. Per slot van rekening gaat het hier om preventieve behandelingsmiddelen en zkerheid gaat dan boven alles. We kregen extra uitleg en toelichting en zo werd een verkeerde bestelling recht gezet.

Wout Blommers

Super !

We hadden per ongeluk een te kleine zitbal besteld, dom dom...Maar na een mailtje kwam het voorstel de grote versie van de bal zonder extra kosten op te sturen. helemaal super!

Perfecte service!

12 rolletjes Easy-tape besteld en de volgende dag al in huis! Nou kan dit wel bij meer webshops, maar bij Medipreventiecentrum werd ik nog even gebeld door een medewerker om te vragen of ik ook het Q10 kinesiotape wilde proberen. Deze deden ze er gratis voor me bij!

Great

It is à very good site to purchase stuff for my business

Perfecte service!!

Geweldige service! Zonder een bericht achter te hebben gelaten toch netjes terug gebeld met de vraag waar ze me mee van dienst konden zijn! Mooi dat een internet-bedrijf toch zo persoonlijk kan zijn en graag goed advies wil geven!! Dit is echt een aanrader, als ik nog wat nodig heb: ik bestel het bij medipreventiecentrum!

Perfecte service

Na een bestelling geplaatst te hebben werd ik gebeld dat er een klacht was binnengekomen over het product door een andere klant. Daarom kreeg ik het advies om een andere kleur van het product te kiezen. Ook kreeg ik er een gratis handpompje bij omdat ik die vergeten was te bestellen.
Zeer vriendelijk!

Medipreventiecentrum

Perfecte service en voorlichting, scherpe prijs/kwaliteitsverhouding!

Na met Google te hebben gezocht kwam ik voor mijn romp/rugbandage al snel bij Medipreventiecentrum.nl uit. Prijstechnisch gezien in mijn geval verreweg de goedkoopste in vergelijking met vele andere aanbieders! Ik belde voor een persoonlijk advies en werd zeer vriendelijk, uitgebreid en professioneel te woord gestaan. Vandaag besteld en via internetbankieren betaald, morgen ws. al in huis.
Voor mijn evt. volgende bestellingen weet ik deze aanbieder zeker weer te vinden, top!

Update; Inmiddels een dag verder en mijn rompbandage keurig per post ontvangen. De band zit goed en bied prima steun! Wat schetste mijn verbazing? Aan de factuur die bij de zending in zat, zat keurig een hele strip met ongebruikte postzegels... Ik had teveel verzendkosten betaald en kreeg op deze manier een keurige restitutie! Een groot compliment voor Medipreventiecentrum.nl , welk bedrijf doet zoiets nog in deze tijd...

Voor de 1e x besteld voor een basisschool de service is werkelijk fantastisch

Bestelling op internet geplaatst, dezelfde dag werd er gebeld met de mededeling dat er beter een vervangend artikel kon worden besteld dit ivm het snelle defect van het eerdere bestelde artikel. Dit art. was niet duurder maar wel beter en als klap op de vuurpijl ook nog een cadeautje erbij gekregen. Toppie zeg ik.

Persoonlijk!!

Superservice! Persoonlijke en uitgebreide informatie, zeer aanvullend als startende sportmasseur! Spotprijzen en snel verstuurd!
Ik kom hier zeker terug voor een volgende aankoop ter bevordering van de houding!
SUPER!!!

Supergoede Service en advies

Ik kwam via internet terecht bij medipreventiecentrum ........Supergoede Service

TOP !! Ontzettend goed advies gekregen . De service Tijdens het weekend langskomen, TOP!! De uitgebreide voorlichting TOP!!

Mijn Patienten zijn ontzettend blij met u producten zoals de schouder stretch oefenaar en het Medi Lende kussen de Cure tape TOP

Hartelijk dank hiervoor
Groetjes Gepke Teitsma Damwoude

Medipreventiecentrum

In één dag verlost van zadelpijn

Op zoek naar een Temput - zadeldekje kwamt Medipreventiecentrum als voordeligste uit de bus. Gisteren besteld en vandaag pijnvrij op de fiets!

Medipreventiecentrum

professionele verwerking van je bestelling

Gister werd ik gebeld door voor mij een onbekend nummer, ik was op stage(fysiotherapie) dus kon mijn telefoon niet opnemen op dat moment. De volgende dag werd ik weer gebeld en het bleek medipreventiecentrum te zijn. Ze hadden een hoeslaken niet meer in de kleur die ik wilde maar kreeg ook het advies om een ander hoeslaken te nemen i.v.m. hygiene en comfort. Verder in het gesprek kwam naar voren dat ik over twee maanden afstudeer als fysiotherapeut en hiervoor nog enkele tips meekreeg door de telefoon. De artikelen zijn verstuurd en heb hiervan netjes een mailtje gehad, nu afwachten tot maandag als ik alles binnen krijg. Kort om een professionele benadering naar clienten en niet alleen maar willen verkopen. Medipreventiecentrum laat zien dat ze meedenken met hun clienten en proberen het zo goed en professioneel mogelijk af te handelen. Als ik nog meer artikelen nodig heb ga ik deze zeker bestellen bij Medipreventiecentrum. Alvast bedankt, met vriendelijke groet, Eric van der Burgt, Fysiotherapeut i.o.

Medipreventiecentrum

Super goede service en hoge kwaliteit producten

Ik had een product besteld op deze site, maar werd al snel gebeld door medipreventiecentrum om extra advies te geven. Dmv persoonlijk advies heeft medipreventiecetrum mij een ander product aangeboden. zonder dit persoonlijke advies had ik anders iets gekocht wat niet bij mijn klachten past. Ben erg blij met de service en raad deze webshop bij iedereen aan!

Geweldige service: locatie Hengelo Overijssel

Gisteren tijdens het squashen mijn enkelbanden gescheurd. Omdat het lopen in eerste instantie niet tegen viel heb ik geen krukken meegenomen uit het ziekenhuis echter vandaag ging het lopen niet best. Mijn vrouw moest naar twente (Hengelo) en op internet vonden we een advertentie van Medipreventiecentrum in Hengelo die nieuwe elleboogkrukken aanbood. Tijdens het telefonisch contact werd er alles aan gedaan om mij die krukken te kunnen leveren want op de tijd dat mijn vrouw in Hengelo zou zijn waren zij allang gesloten. Puur op vertrouwen hebben ze één paar nieuwe krukken buiten achter een bergje afval gelegd zodat ze ons tóch van de noodzakelijke krukken konden voorzien....dit is meer dan geweldig!!!! Mijn vrouw heeft het geld in een enveloppe bij hen in de bus gedaan.

Medipreventiecentrum: JULLIE ZIJN GEWELDIG; EEN ABSOLUTE AANRADER..!!

Groeten van een zeer tevreden klant!!

Perfecte service

Ik heb vandeweek een wiebelkussen besteld voor mijn zoontje. Word ik de dag daarna gebeld met de vraag hoe oud hij is. Blijk ik een te klein kussen te hebben besteld. Degene die ik had besteld was 30 cm en ging maar tot 6/7 jaar. Niet alleen werd ik netjes gebeld en werd er met me mee gedacht, ze boden ook nog aan om het kussen met gesloten beurs te verwisselen voor die van 33 cm. En ten slotte is mij zelfs nog beloofd dat er ook nog een pompje bij zou worden gedaan. Echt super. Nu even wachten tot hij binnen is......

Perfecte Service!

paar maanden geleden een oximeter besteld. Na een paar keer gebruikt te hebben, deed deze het afgelopen week niet goed meer. Een mailtje naar het medipreventiecentrum en direct reactie met het aanbod dat er morgen een nieuwe op mijn deurmat ligt.
Super!
_______________
14-05-2013 afgelopen week nog een bestelling geplaatst van stoelfietsjes. Dag later geleverd en: zonder iets bij te hoeven betalen nog een mooiere versie geleverd gekregen dan ik in eerste instantie had besteld! Top!

Ronduit schandalig

Ik heb bij medipreventiecentrum een Powerpeak Minibike besteld.
Levering ging prima. Na het apparaat in elkaar te hebben gezet kwam ik schade tegen, wat mij betreft duidelijke slijtage. Hier heb ik over gebeld en het enige antwoord wat ik krijg is dat het nieuw uit het magazijn komt en hiermee is het afgedaan, en de postbode zal het wel gedaan hebben. Na de fotos te hebben gestuurd kreeg ik weer een kort antwoord: Alles komt nieuw uit het magazijn. Er valt simpelweg niet met ze te praten. Wat ben ik hier verschrikkelijk boos om zeg. Er wordt gewoon NIET naar me geluistert en service is dus ook ver te zoeken.
Er zit gewoon schade op en dit kan niet door mij komen in zo'n korte tijd en ook zeker niet door de postbode. Bij dit bedrijf kan blijkbaar niks fout gaan, maar als het wel zo is dan is het je eigen probleem en mag je het zelf uitzoeken.
Ik bestel bij dit bedrijf in ieder geval nooit meer!

Reactie op antwoord Medipreventiecentrum.nl:
Wat is dit nou weer voor antwoord!? Er wordt gewoon gezegd dat ik na GERUIME TIJD weer contact opnam? We hebben het hier over een dag! Nog geeneens 24 uur later dat ik gemeld heb dat er slijtage op zit en dus al gebruikt is. Dat is absoluut geen geruime tijd! De minibike is door mij niet eens echt gebruikt maar GETEST. Dat doet iedereen neem ik aan met een elektrisch product. Daarbij kon ik het pas zien na het in elkaar gezet te hebben want moet er tenslotte echt de verpakking voor openmaken. Toen ik die vraag gemailt had, had ik slechts het boekje doorgelezen en kon niet vinden hoe het moest. Dat ik dan pas de volgende dag ontdek bij daglicht dat er SLIJTAGE op zit kan ik ook niet heel veel aan doen. Hiervan heb ik fotos gestuurd en GEEN reactie op gekregen. Op deze fotos is toch echt duidelijke slijtage te zien dat absoluut niet ontstaan kan zijn in 1 dag. Schandalig dat deze klacht als ongegrond wordt beschouwd. Dat er zoveel goede reviews zijn betekent niet dat het niet fout kan gaan. En klanttevredenheid hoog in het vaandel? Ik merk er in ieder geval niks van.

Antwoord van Medipreventiecentrum

Na het uitpakken van de elektrische minibike heeft mevrouw Vos contact gezocht met onze klantenservice om persoonlijke toelichting te ontvangen over het trainen en oefenen met de elektrische minibike. Mevrouw Vos heeft bij het uitpakken van de nieuwe elektrische minibike geen enkele klacht geuit mbt schade aan het apparaat. Zij heeft uitsluitend een vraag gesteld mbt de weerstand.

Vervolgens heeft mevrouw Vos na gebruik van de elektrische minibike, geruime tijd later opnieuw contact gezocht met onze klantenservice. In dit gesprek gaf zij aan dat er nu alsnog (na gebruik door haarzelf) schade aan de elektrische minibike zou zijn.

Zoals u zult begrijpen kunnen wij niet overgaan tot vergoeding van de schade die door mevrouw Vos zelf veroorzaakt is.

Aangezien wij een deugdelijk product hebben afgeleverd, achten wij deze klacht ongegrond.

Wij hebben klanttevredenheid hoog in het vaandel staan zoals u ook kunt zien aan de andere, meer dan honderd beoordelingen op Trustpilot.

Vriendelijke groet,
Klantenservice

Super service

Ik had een toch te grote gymbal besteld. Na een telefoontje krijg ik morgen al een kleinere in huis en die andere hoef ik niet terug te sturen!!!! Nou wat een service zeg! Helemaal toppie zeg! Als ik meer nodig ben ga ik het daar zeker bestellen. Super bedankt medipreventie centrum!

Goede Service

Deze maand een gym bal besteld.
De volgende dag werd deze al bezorgd.
Gebeld omdat de bal langzaam leegloopt.
Zonder kosten werd een nieuwe opgezonden.
Toppie:)

Waar voor je geld

Ik ben erg tevreden over het voetskelet-model dat ik bij Medipreventiecentrum heb gekocht! Het is een erg fraai model en ik heb het snel ontvangen.

Zitfiets en zo

Wij wilden een stoelfiets voor mijn vader kopen bij het Medipreventiecentrum. Omdat het vlak bij ons huis is gingen we er heen om de spullen op te halen. Er werd uitgebreid tijd voor ons genomen en we kregen uitstekende adviezen. Omdat ikzelf een lange rug heb, besloot ik voor mijzelf een wiebelkussen te kopen. Thuis direct proberen... maar wat een spierpijn! Voor mij betekent dat het dan wel hard nodig was. Naast de spierpijn voel ik de energie in mijn onderlichaam nu al beter stromen. Vanuit de yoga en meditatie visie, waar ik me veel mee bezig houdt, zou je zeggen dat het de onderste chakra's los maakt. Ik had echt niet zo'n snel en sterk effect ervan verwacht.

Medipreventiecentrum

Snel, efficient en veel verkopers tips voor eigen webshop

Ja ik ben erg blij met Medipreventiecentrum.
Ik koop en voor mijzelf in en voor in mijn webshop en dat verloopt snel en netjes en aatrenkkelijk geprijsd. Meneer geeft veel goede adviezen en daar vaart mijn eigen webshop wel bij.