We are hiring!

Meest recente beoordeling
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (142)
Medipreventiecentrum

Keurige aflevering en zeer nette, kostenloze extra service, uit eigen overweging!

Besteld badstof hoeslaken voor massagetafel met neusuitsparing. Viel door BTW en basic verzendkosten wat hoger uit dan gepland. Aan telefoon direct aangeboden om een oplossing te vinden voor student fysiotherapie en een deal gemaakt die voor ons zeer goed uitpakte.
Netjes te woord gestaan en de volgende dag waren de spullen al in huis. Ook nog na telefonisch contact omdat ik het afleveradres niet volledig ingevuld had!
Dank je wel, Medipreventiecentrum

Super snelle service

Na twee weken gebruik zit er een scheurtje in een Walkfit inlegzooltje. Per email het probleem aangekaart binnen 4 uur krijg ik een bericht dat er onder garantie een setje nieuwe zooltjes worden opgestuurd. Dit noem ik nu oplossingsgericht handelen. Binnen 24 uur na mijn eerste melding had ik ze in huis. Een perfecte sevice. De Walkfit zooltjes zijn voor mij een uitkomst, gen pijnlijke voeten meer.

Medipreventiecentrum

Topkwaliteit en professionele afhandeling!

Gisteren werden volgens afspraak de oplegmatrassen geleverd. Binnen twee werkdagen. Topkwaliteit voor een zeer goede prijs en daarnaast professioneel afgehandeld.

snelle service

Na een telefoontje vriendelijk en meteen geholpen.
Pakketje wordt meteen verzonden en is de volgende dag in huis (volgens zeggen).
Naar aanleiding van het telefoontje en de hulp gaan we ervan uit dat de volgende dag het pakketje ook daadwerkelijk in huis is.

Tot nu toe een goede en snelle service!

Traagschuim Oplegmatras

Gisteren telefonisch een oplegmatras besteld, via de mail een orderbevestiging ontvangen en betaald. Er was mij toegezegd als ik voor 14 uur zou betalen, de matras diezelfde dag nog werd verzonden. En ja hoor, vandaag is de matras bezorgd in een keurige hoes met rits en verpakt in bubbeltjes plastic. Supersnel geregeld en geleverd, dank daarvoor. Goed advies aan de telefoon gehad.
Marjan van Leeuwe

topper

snel en netjes geleverd, goede uitleg gegeven en vriendelijk personeel aan de telefoon.
medipreventiecentrum een aanrader!

Medipreventiecentrum

dubbel en dwars 5 sterren!

Bijzonder vriendelijk te woord gestaan, zeer professioneel geholpen en de bestelde spullen werden supersnel afgeleverd. Lang geleden dat ik zo goed geholpen ben, een dikke 10!!!

Wat een service!

Ik heb een kniekussen besteld (waar ze bij de lokale thuiszorgwinkel nog nooit van hadden gehoord), en kreeg een nieuwer model toegestuurd, dat ook als enkelkussen bruikbaar is.

Ik had echter liever nog het oude model. Dat kreeg ik kosteloos opgestuurd! En ik mocht de andere houden!!! Waar vind je nog zulke service?

Sympathieke actie!

Voor onze basisschool had ik 5 wiebelkussens besteld. Er werden er 7 geleverd en nog een zitbal. Ik ging uit van een vergissing en meldde dit. De extra materialen waren bewust geleverd wegens begrip voor het (INDERDAAD) onvoldoende budget waar we het mee moeten doen.
We zijn blij met zulke bedrijven!

uitstekende service

wat een uitstekende service.
ik bestelde slechts een kleinigheid, twee gelkussentjes voorde rugbandage, kostte incl porto € 9.90 en kreeg ook nog advies. en snelle levering.
dus een bedrijf om aan te raden

Medipreventiecentrum

goed matras, maar wat een stank...

Levering was goed en matras is ook goed, maar wat is die vieze chemische lucht die er af kwam? Dat kan niet gezond zijn om op te slapen, ik werd er onpasselijk van. Ik heb twee dagen moeten luchten en toen rook ik het nog steeds een beetje.

goede service

Toen ik de bestelling open maakte, bleek dat er 2 wiebelkussens in zaten, terwijl ik er maar 1 besteld had. Toen ik er over belde, gaf het bedrijf als commentaar dat we het extra wiebelkussen mochten houden. Wat een geweldige service

service en klantvriendelijk

Gisteravond een vraag gesteld over een ventiel van de Push bal.
Vandaag krijg ik als antwoord dat er er een gratis ventiel wordt verzonden .
Dat is nog eens klantvriendelijk en fantastische service

Gerda Verschuren
Koninklijke Visio
expertisecentrum voor slechtziende en blinde mensen
Paasheuvelwweg 17
1105 BE Amsterdam
www.visio.org

Medipreventiecentrum

Waar krijg je nog zulke service?

Zondagavond laat een bestelling geplaatst en betaald, een zogenaamd wiebelkussen voor mijn zoontje met vermoedelijk ADHD. Dinsdagmorgen werd ik gebeld om te checken of de maat van het kussen wel past bij de leeftijd. Aangeraden werd om een maat groter te kiezen, omdat ik anders over 2 jaar alsnog een andere maat zou moeten kiezen. Er was nu wel een prijsverschil en ik had al betaald, maar dat werd in mijn voordeel opgelost. Waar denken ze nog zo met je mee? Geweldig! Woensdag had ik het al in huis en onze eerste ervaringen met het kussen zijn zeer positief. Ik kan nog niet geloven dat een behoorlijk probleem, zo makkelijk op te lossen is met een kussen, maar ik krijg wel hele goede hoop zo!

Grandioze klantenservice

Ik had bodytubes blauw besteld. Nadat ik ze had ontvangen heb ik er al snel mee getraind. Ik denk dat ik helaas echter nèt een niet al te goed exemplaar had gekocht want hij ging na 1 oefening te hebben gedaan al kapot.
Ik gebeld en na uitleg van mijn kant kon ik mijn naam en adres doorgeven per mail en ik heb weer nieuwe toegestuurd gekregen.

Hartelijk dank!

Medipreventiecentrum

Medipreventiecentrum lost nadeel internetwinkelen adequaat op

Het voordeel van internetwinkelen is dat je snel en vooral duidelijk een groot aantal en soorten van het door jou gezochte product kunt vinden. Nadeel is echter dat je niet kunt voelen, proeven en passen. Omdat het door ons bestelde product in de praktijk toch anders was dan we ons naar aanleiding van omschrijving en afbeeldingen konden voorstellen hadden we dus een miskoop. Overleg met Medipreventiecentrum leverde een alternatief product uit hun programma op en binnen twee dagen was dmv postale zendingen de eerste levering omgezet in het vervangende product dat midden in de roos is. Snel, soepel en met begrip voor de client. Aan zo'n instelling heb je wat. Dank dus aan deze leverancier.

zeer goed

binnen 2 dagen het bestelde na betaling in huis. Werd de dag van de bestelling gebeld, dat een 2e kussen voor de helft van de prijs geleverd kon worden.
Vriendelijke en geinteresseerde benadering.
Zeer klantvriendelijk

• Eindhoven, NL
  • 1 Beoordeling

Zeeeeeeeer tevreden!!!

Zelfs voor een enkelvoudige bestelling van een onbekende klant (ik in dit geval) supersnelle service!
Hartelijk dank voor de snelle levering van het zitkussen. Aan de qualitiet te zien ga ik hier veel profijt van hebben.

oplegmatras voor kamper

We zijn ontzettend blij met het oplegmatras dat we gebruiken in onze kamper. Het slaapt heerlijk, voelt geen naden meer van de onderliggende kussens die standaard bij de kamper horen. Betrouwbaar adres, prima communicatie en service. Hartelijk dank voor jullie advies, het klopt van a tot z

zeer goed

Voor de tweede keer vanuit zuid frankrijk een bestelling geplaatst. De eerste bestelling hadden we binnen 3 dagen binnen. Dit keer hebben we er wel langer op moeten wachten, maar dat kwam door het transportbedrijf. Telefonische communicatie verliep ook dit keer weer erg soepel. Vriendelijke assistentie en duidelijke uitleg. En ook nu weer iets extra's meegestuurd.
Maar het allerbelangrijkste, de matrassen zijn fantastisch!!
Hartelijk dank!
Mona Berkenhagen

Froukje de Boer

Serola bekkenband besteld, zeer snel geleverd. Telefonische bestelling verliep heel goed en probleemloos. Servicemedewerker was heel vriendelijk. Kortom, perfect!

W.Zewald

Beste Medipreventie

Mijn ervaring met jullie is van prima kwaliteit. Zowel de spullen die ik regelmatig bestel, als de goede service en uitleg. Maar ook de tijd die jullie ervoor nemen. In deze jachtige tijd is het zeer belangrijk dat de klant serieus wordt genomen. Mijn complimenten

W.Zewald

Zeer tevreden

Ik ben zeer snel geholpen en dan ook meer dan tevreden! Gebeld voor info over de rugbraces en na de meting zelf bleek dat ik precies tussen 2maten inzat. Hierover gemaild en werd meteen opgelost! 2 maten bestellen en betalen en na passen de verkeerde maat terugsturen en dit werkte perfect en ik kreeg binnen no time mijn geld van de terug gestuurde brace terug!!

Medipreventiecentrum

supersnel bezorgd en goed advies vooraf

In verband met lage rugklachten gebeld met MPcentrum. Vooraf veel gegoogeld op traagschuimmatrassen (NASA). De website van dit bedrijf wekte vertrouwen en de reviews waren lovend. Gelijk gebeld om te horen of de matrassen op voorraad waren. Dit i.v.m. onze vakantie die over 1 week zou beginnen. Kreeg direct ook nog goed advies over de producten i.r.t. mijn klachten. De factuur in het weekend betaald via internetbankieren. Dinsdag werd mijn bestelling (2x matras + luchtkussen/zitsteun voor bij het autorijden) al thuis bezorgd!! Werkelijk supersnel! Geweldig te spreken over de snelheid! Keurig voor de vakantie. Wij gaan prettig op reis!

snelle levering

Levering van de oplegmatrassen binnen twee dagen na betaling. Uitstekend!

Uitstekende service.

Ik bestelde op 20 mei 2011 een schouder stretcher oefenkoord en betaalde diezelfde dag. Toen ik na enkele dagen nog niets had ontvangen heb ik geïnformeerd of de betaling was aangekomen. Er werd vrijwel direct gereageerd dat het oefenkoord kennelijk bij de post kwijt was geraakt en dat een nieuwe zou worden toegezonden. Die heb ik kort daarna ook ontvangen. Enkele dagen later ontving ik alsnog het tweede koord. Dit mocht ik houden ter compensatie van de langere wachttijd. Ik ben uitermate tevreden over de snelle reaktie en de verdere afwerking. En ook over het oefenkoord. Zeer eenvoudig in het gebruik en toch doeltreffend.

Wiebelkussen

In verband met rugpijn heb ik een wiebelkussen besteld. De bestelling verliep erg snel en de bezorging ook. Perfect dus. Bedankt!

Oplegmatras

We bestelden een oplegmatras van 200x70x7cm van DEFA. We kenden het product en vernamen van M. Roijé dat we het met kosten en btw inbegrepen konden kopen voor een interessant bedrag, wat wij dan ook kort na ontvangst van de faktuur, hebben gestort op zijn rekening. We ontvingen echter de dagen erop niets, ondanks de telefonische afspraak dat de levering onmiddellijk zou gebeuren. Na enkele tevergeefse telefoons en een "duidelijke" fax, lukte het uiteindelijk om M. Roijé terug te spreken. Er werd verteld dat de gevraagde matras niet meer voorradig was en dat hij een betere zou leveren. Uiteindelijk verkregen we een pakket met een half zo dun matrasje van 3,5 cm en niet van het merk DEFA. Ik voel me beetgenomen, gezien heel deze moeilijke bevalling en gezien ik volgens mij niet de gevraagde kwaliteit heb verkregen en een half zo dun matrasje aan de prijs van een duurder. Echt tevreden ben ik dus niet en wens dat dit wordt rechtgezet. Eerlijkheid is een goede deugd!

Geachte heer Philippe M.,

Ik zie dat u een reactie op trustpilot hebt geplaatst.

Buitengewoon jammer dat u zich niet rechtstreeks tot ons hebt gewend met uw klacht. Dan biedt u ons namelijk de gelegenheid om een en ander samen in goed overleg met u op te lossen.

Schijnbaar is er iets fout gegaan bij het inpakken in ons magazijn en hebt u helaas niet het juiste artikel geleverd gekregen.

Gezien uw reactie stel ik voor dat wij na ontvangst van de door u geretourneerde oplegmatras tot restitutie van uw volledige aankoopbedrag overgaan. Verder zullen wij de (aantoonbaar) door u gemaakte kosten voor de retourzending vergoeden.

Graag ontvang ik uw bankrekeningnummer inclusief tenaamstelling.

Wij zien uw reactie met interesse tegemoet.

Vriendelijke groet,
Jos Roijé

Comfortabele oplegmatrassen

Vrienden van ons gaan ook regelmatig op vakantie met de caravan en sliepen niet lekker op de matrassen, kussens van de caravan. Zij hebben vorig jaar oplegmatrassen gekocht bij het Medipreventiecentrum en slapen sindsdien stukken beter. Op hun advies hebben wij een emailtje naar het Medipreventiecentrum gestuurd met een aantal vragen. Wij werden vrij snel teruggebeld en kregen uitgebreid advies over de oplegmatrassen en het traagschuim, temperatuurgevoelige materiaal waarvan de oplegmatrassen zijn gemaakt. Hierna kregen we de factuur per email en na betaling werden de oplegmatrassen twee dagen later afgeleverd. Afgelopen vakantie hebben we de matrassen voor het eerst gebruikt en we hebben prima geslapen zonder dat we 's ochtends last van onze rug hadden. We zijn erg tevreden over de matrassen .

Goede oefenmaterialen

In overleg met mijn oefentherapeut heb ik een aantal oefenmaterialen bij Medipreventiecentrum aangeschaft om thuis regelmatig mee te oefenen om mijn algehele fitheid en lichaamshouding te verbeteren. Op de overzichtelijke website heb ik diverse producten gekocht: de Wobblesmart oefentol, bodyband met clip en een Pavigym oefenmat. Na mijn bestelling via de website werd ik vrij snel teruggebeld en is de bestelling met mij doorgenomen. Daarna ontving ik de factuur per e-mail. Na betaling van de factuur heb ik de producten vrij snel ontvangen. Ik ben erg tevreden over de duidelijke informatie op de website, de kwaliteit en prijs van de geleverde producten en de snelle afhandeling. Kortom: wat mij betreft een aanrader.

Medipreventiecentrum

Prima advies en prima artikelen voor een goede prijs

Op advies van mijn fysiotherapeut heb ik een aantal artikelen om mijn armen en handen mee te trainen bij Medipreventiecentrum besteld. Via de website heb ik een gripmaster, gewichtsmanchetten en chroom dumbells besteld. Dezelfde dag werd ik teruggebeld en heb ik op advies van de medewerker van de klantenservice een iets lichtere gripmaster besteld aangezien ik de souplesse van mijn handen en vingers wil trainen en niet zo zeer op kracht. De pro forma factuur die ik de volgende dag per post ontving heb ik overgemaakt en daarna ontving ik de artikelen. Al met al prima advies en prima artikelen voor een goede prijs.

• alkmaar, NL
  • 4 Beoordelingen

slechte service

Waardeloos. Geen contact mogelijk. Wordt niet teruggebelt. Bij wel telefonisch contact wordt de hoorn eropgesmeten. We hebben een defa bolletjeskussen bestelt die we morgen nodig hebben. Deze is reeds op 15-4 bestelt. Ik heb nog nooit zo'n slechte ervaring gehad met een internetbedrijf. Ben al bijna een week aan het wachten dus en moeten morgen zonder dit kussen erop uit. Volgende keer kiezen we wel een duurder item bij een goed betrouwbaar bedrijf.

Conny Dik vond deze beoordeling nuttig

Top Advies

Ik ben langs gegaan om de rugrolstretcher op te halen. Hiernaast heb ik aangegeven dat ik erg last heb van mijn nek. Hij adviseerde mij hiervoor om oefeningen te doen met de schouder stretcher. Deze heb ik als cadeau erbij gekregen.

Algemene beoordeling:
Geven persoonlijk advies, het advies wat ze geven werkt daadwerkelijk. Dit vind ik belangrijker dan de prijs, maar ze zitten ook in prijzing vele malen lager dan andere winkels

Ik ben zeer tevreden over de producten die ik heb aangeschaft en vooral het advies wat ik heb gekregen. Dankzij de medewerker, heb ik nu minder last van mijn nek. Tevens gebruikt mijn moeder ook de schouderstretcher. Ze heeft al aangegeven dat het ook bij haar helpt.

Als ik in een zin een beoordeling zou moeten geven is het dit: Professioneel advies voor weinig!

Sissel soft nekkussen

Beste mensen van medipreventiecentrum,

Gisteren, na een vermoeiende dag, vond ik tot mijn grote blijdschap al mijn pakket met daarin o.a. mijn sissel soft hoofdkussen. Wat snel!! Gelijk uitgepakt natuurlijk, de sloop erom en maar wachten tot ik naar bed mocht. Intussen had ik gelezen dat het 2 à 3 dagen kost om aan het hoofdkussen te wennen. Hoezo 2 à 3 dagen wennen????!!! Ik heb mijn hoofd erop gelegd en werd vanochtend wakker, na aan één stuk door te hebben geslapen!!!!! Ik had een paar weken van zeer slecht slapen achter de rug, soms maar een paar uurtjes per nacht, en maar rommelen met mijn (voormalige) hoofdkussen. Maar nu: geen nekpijn, bovenrugpijn, en ook was ik niet in mijn bed omhoog gekropen, zoals bij het oude hoofdkussen, en nog meer: het kussen lag gewoon recht i.p.v. schuin (met mijn hoofd er verwrongen op) zoals altijd als ik 's ochtends wakker werd. Helemaal fantastisch!!!
Het schouderkoord ga ik a.s. weekend proberen, lekker op m'n gemakje.
Ontzettend bedankt voor het goede advies.
BEN HELEMAAL GELUKKIG MET DIT HOOFDKUSSEN

Els Vogelsang

supersnelle service

Prima materiaal aan een zeer leuke prijs gekoppeld. Zeer snelle levering.

Medipreventiecentrum

Balkussen: ideaal voor musici bij het oefenen - Goede service, prima prijs

Enige tijd geleden heb ik wegens lage rugklachten een balkussen besteld. Inmiddels zit ik daar elke dag op en gebruik ik het ook bij mijn oefensessies zang. Voor een (professioneel) zanger is een goed contact met de lage rug- en bekkenbodemspieren essentieel. Het gebruik van het balkussen levert een verhoogd fysiek bewustzijn op en daarom is het bij het doen van de zangoefeneningen een goede hulp, met als aangenaam neveneffeect dat het tevens de concentratie verbetert. Hoewel het misschien "not done" is om te zeggen, het balkussen biedt ook de gelegenheid om verantwoord te "hangen". Best prettig bij het TV-kijken... Ook heb ik de goede service en de snelle levering als prettig ervaren.

Gert Jan

Medipreventiecentrum

Prima bedrijf, goede service en advies

De 2 bestelde Sisselkussens meen oefenkoord zijn gisteren ontvangen.
Het ziet er allemaal perfect uit.
Het snelle versturen van bestelde artikelen en de beloofde kwaliteit vind ik erg belandrijk, net als het nakomen van afspraken.

We zullen het adres bewaren voor andere zaken.

Emile

Medipreventiecentrum

Bijzonder vervelend telefonisch contact!

Zojuist gebeld met Medipreventiecentrum om een schoudertrainer te bestellen voor mijn vader die een frozen shoulder opliep na een val.

Verkoper gaf aan het niet slim te vinden dat ik er niet meteen nog een paar bestelde voor mijzelf en evt. kennissen die wel eens achter de computer zitten en dus waarschijnlijk een 5-tal akelig klinkende nek-en rugziektes onder de leden hebben.

Bedankend voor het advies gaf ik aan toch echt slechts 1 nodig te hebben, wat hem nadrukkelijk frustreerde.

Als ik consumenten een tip mag geven: informeer naar de kosten. Die krijgt u incl. btw en verzending. En nou komt ie, dan vraag ik:

"Op de site zie ik een veel lagere prijs, klopt dat?"
(rokerige zucht)"Die is excl. btw en verzending."
"Oja, logisch. Kunt u mij zeggen wat de verzendkosten zijn?"
"Nee dat kan ik niet, ik geef u de prijs zoals die op mijn scherm komt en als dat u niet bevalt dan kan ik u 1 ding vertellen...."

(nu begint een voorleessessie die waarschijnlijk elk kwartier uitgevoerd wordt maar eindelijk komt er meer dan één toon uit zijn neurotische stem):

"Wij zijn de goedkoopste in onze soort (sloeg vooral op hemzelf), ik pleeg 500 telefoontjes per dag en ken heel veel fysiotherapeuten. Onze materialen zijn van bijzondere kwaliteit en zelfs een klachtensysteem op Trustpilot.nl - ik zal het voor u spellen: t-r-u-s-t-p-i-l-o-t - waar u trouwens alleen maar goeie verhalen over ons zult lezen.
Wilt u nog bestellen of vindt u em te duur?"

Ik zei dat ik vond dat hij goed kon voordragen en wilde net zijn vraag beantwoorden toen ik hoorde:

"Dan niet." klik.

Geachte mevrouw van Nes,

Wij hebben geprobeerd om u zo goed mogelijk van dienst te zijn door u van uitgebreid advies te voorzien. Zoals u zult begrijpen gelden er voor consumenten en wederkopers die grotere aantallen bestellen andere prijzen.

Vriendelijke groet,