[REPLY]
Bij Medisales scheenbeschermers besteld voor mijn voetballende 7-jarige zoon. Zowel de prijs, kwaliteit als snelheid waarop de bestelling werd afgeleverd was top. Mijn volgende aankoop zal ik zeker bij Medisales doen. Een absolute aanrader!!
J. Lutke
Ondanks gehannes mijnerzijds ben ik vriendelijk en beleefd geholpen
Ik bestelde namelijk twee artikelen, 1 artikel bleek pas later leverbaar, maar ik wilde het andere artikel graag zsm in huis hebben, en wilde niet wachten.
Dat zou dus twee maal verzendkosten beteken, maar men bood mij aan om slechts 1x verzendkosten in rekening te brengen.
Erg prettig
keurig verzorgd snelle levering van zeer goede kwaliteit
de 2 defa wigkussens ga zo door hans
Via een advertentie in een andere website ben ik bij Medisales.nl terechtgekomen. Ik heb toen een bestelling geplaatst.
Omdat er een verschil in de prijs van de artikelen tussen de oorspronkelijke advertentie en de Medisales website was, heb ik gebeld.
Ik ben op een zeer vriendelijke manier te woord gestaan en de uitleg die volgde was duidelijk.
De factuur die ik via de website ontving was niet correct.
Na een e-mail te hebben gestuurd heb ik vervolgens een gecorrigeerde factuur (met de prijzen volgens de oorspronkelijke advertentie) ontvangen.
Na betaald te hebben, kreeg ik binnen twee dagen mijn bestelling thuisbezorgd.
Dank je wel voor de goede dienst.
Jaya Yoga Amersfoort
Goede oefenmaterialen
In overleg met mijn oefentherapeut heb ik een aantal oefenmaterialen bij Medisales aangeschaft om thuis regelmatig mee te oefenen om mijn algehele fitheid en lichaamshouding te verbeteren. Op de overzichtelijke website heb ik diverse producten gekocht: de Wobblesmart oefentol, bodyband met clip en een Pavigym oefenmat. Na mijn bestelling via de website werd ik vrij snel teruggebeld en is de bestelling met mij doorgenomen. Daarna ontving ik de factuur per e-mail. Na betaling van de factuur heb ik de producten vrij snel ontvangen. Ik ben erg tevreden over de duidelijke informatie op de website, de kwaliteit en prijs van de geleverde producten en de snelle afhandeling. Kortom: wat mij betreft een aanrader.
Vriendelijke groet M.M
powerpeak minibike besteld en ontvangen. defect ontstaan na onjuiste montage (mijn fout) dhr gollenbeek gebeld en situatie uitgelegd. ik kon zonder problemen apparaat terugsturen en heb per omgaande nieuw exemplaar ontvangen, snel en geruisloos. ik ben zeer tevreden over getoonde begrip, klantvriendelijkheid en klachtenafhandeling. LOF !
waarom ik heb een bestelling gedaan en betaald. na enkele mails geen respons.dit is toch geen manier van werken .ben er niet over te spreken. na een week antwoord gekregen.vragen ze aan mij of ik niet kan bellen naar DPD depo opdat ze adres niet vinden. kan toch niet er bestaat al lang gps en mijn adres was juist.wat voor service is dit.de eerste en laaste keer dat ik er bestelt heb.
Ik ben erg snel en vriendelijk geholpen! En goed ook.
via mijn pysiotherapeut kwam ik bij medisales,ik heb veel last van mijn rug.
toen ik 01-02-2010 gebeld had em mijn probleem had voorgelegt kreeg ik van de heer gollenbeek een gedegen advies.
ik heb toen de rugrolstretcher besteld en kreeg het defa-lendenkussen voor de inkoopsprijs erbij.
vandaag bestelt en de volgende dag had ik het al thuis.
petje af voor medisales goeie service en ee gedegen advies.
nogmaals bedankt medisales.
ingrid.
Duidelijk website waar ik snel mijn benodigdheden kon vinden! Besteld en de volgende dag netjes op mijn praktijk afgeleverd! Niets te klagen bij deze firma..