[REPLY]
Ik had heel snel mijn bestelling thuis.
Ga zeker weer hier bestellen.
Snel, betrouwbaar en goede service
24 kg Hills U/D voer in Nederland besteld en in drie dagen geruisloos en probleemloos in Zuid Frankrijk afgeleverd. Verzendkosten Euro 8.25.
Beoordeling: Perfect- kan niet beter
Medpets voldoet aan alle voorwaarden die ze van te voren beloven. Echt een aanrander
en bovendien ook nog eens goedkoper dan het product via de dierenarts te kopen!
Snelle levering, goed verpakt en netjes op de hoogte gehouden het verlopen traject
Een duidelijke site, met in mijn geval goedkopere prijzen dan bij de dierenarts. En een snelle levering.
Hoi,
Mijn bestelling bij medpets is zeer makkelijk.
Je kan op verschillende manieren betalen en de verzending is de volgende dag al binnen.
Groet,
Jacqueline
Dag ervoor voor 17.00 hr. besteld en de volgende middag reeds geleverd.Knap!
Probleemloos producten bestellen die snel en punctueel worden thuisbezorgd.
in een paar dagen wel 10 teken op mijn hond.....nood is groot, maar beurs is klein.gelukkig kwam ik medpets tegen en zij hielpen me binnen no-time aan een goed tekenmiddel voor niet te veel geld.
super...ik blij en mijn hond blij
ik wil metpets aan iedereen die ze nodige hebben aanbevelen !
super snel geleverd.
15.30 besteld de volgende dag 10.30 in de bus.
zou met pets zeker gaan gebruiken als ik jou was je hoeft er de deur niet vooruit ook makkelijk met de betaling!
De bestelling was na 1 dag geleverd, geen verzendkosten. Ik heb Medpets aangeraden aan een buurvrouw.
Overzichtelijke website vloote bestelling en levering
Besteld voor een bepaalde tijd via internet, betaald en de volgende dag in huis. Uitstekende service! Bedankt!
Vorige week bestelling gedaan bij MEDPETS en prima tevreden. Vandaag voor 16:00 uur besteld en morgen in huis. Prima en snelle internetshop tegen goedkope prijzen. Dik tevreden.
Dank je wel, voor het snelle leveren van de bestelling.
Na bestelling wordt je goed op de hoogte gehouden van de verdere afhandeling daarvan. Je weet precies waar je aan toe bent.
Zeker de moeite waard om hier te bestellen. Bezorging is gratis, prijs van de producten is prima en een betere service kan je niet verwachten.
Na lang zoeken naar een Buster kussen, per toeval gevonden bij Medpets.
Mooi en degelijk kussen. Dat ook daadwerkelijk orthopedisch verantwoord is. Er zijn een heleboel fabricanten die het beweren over bepaalde kussen, maar dat is nog maar de vraag (volgens fysiotherapeuten).
Zeer goede manier van verzenden en snel.
Heb geen klachten, snelle levering. Ik ben dus tevreden.
Zoals ik al gezegd heb, is alles perfect in orde, echt super kwa levering en klantvriendelijkheid !
Besteld en de volgende dag al in huis! Ben zeer tevreden!
Overzichtelijke site en alles netjes geprijsd. De beschrijvingen zijn duidelijk en begrijpelijk.
De prijs is niet te hoog.
Niet enkel werd de bestelling snel verwerkt en geleverd, maar toen ik vlak na mijn online bevestiging tot de vaststelling kwam dat ik nog iets vergeten was, werd ik via telefonisch contact door een vriendelijke jonge dame zeer vlot geholpen om dat missende artikel nog in het pakket meegstuurd te krijgen. Bedankt voor de fantastische service !
Geweldige services, binnen 1 dag bestelde product in huis, nette afhandeling
Gebruiksvriendelijke site, betrouwbaar en snelle levering. Zoals het hoort.
Wat een fijne ervaring, mooie site, makkelijke te bestellen.
Gewoon achteraf betalen, en het mooiste van alles, volgende dag bezorgd.
Wat een service!
Makkelijke manier om grotere hoeveelheden kattevoer te kopen, terwijl de voorraad bij mijn dierenarts altijd beperkt is.
Hallo ik heb al meerdere keren voor mijn hond medicijnen besteld bij medpets en daar ben ik erg tevreden over. Ik kan het ook jou aanraden voor julie hond maar ook voor jullie katten hebben ze van alles.Trouwens zag ik ook dat ze voor paarden van alles hebben.
Altijd spannend online bestellen maar prima geregeld!