[REPLY]
Doosje was wat ingedeukt, maar inhoud niet.
Geen bijzonderheden, alles volgens wens en verwachting
I'm happy with my product " Boogie Board " and quick delivery
Ik had 2 Crystal Wish Jars besteld. De producten waren goed verpakt. Levertijd was prima, alleen was er in 1 van de Jars vocht ingekomen waardoor hij niet bruikbaar was.
's avonds om 19uur besteld en de volgende dag al binnen, wat een goede service!
Als cadeautje had ik een horloge op megagadgets besteld. Pakketje snel binnen, maar wat bleek, het was het verkeerde horloge (de duurdere zelfs nog). Dus ik bellen naar de klantenservice en uitgelegd dat het voor een verjaardag was. Helemaal geen probleem, ik kreeg eerst binnen een dag het goede horloge opgestuurd en het oude kon ik dan terugsturen. Prima klantenservice, vriendelijke mensen, snelle service!
Producten kwamen netjes ingepakt, de volgende werkdag aangeleverd als beloofd
Ik heb al een paar Keer wat besteld en ik moet gewoon zeggen super levering en service.
De snijder werkt perfect, net zoals de plaat om de schijfjes op te leggen. Zout achteraf en (h)eerlijk snacken!
Leuke webshop met leuke artikelen en snelle levering! Dikke prima!
Helemaal goed geregeld alleen jammer dat de kadoverpakking van €4,-!!! alleen een papier was ik had toch iets meer verwacht! Voor dat geld verwacht je op zn minst een kartonnen doosje....
Goede, duidelijke omschrijvingen van de producten, snelle levering.
Niks op aan te merken!
Snelle goede levering, ik ben ook heel blij met de produkten die ik besteld had.
een snelle en goede levering van het horloge, mijn vriend is er erg blij mee.
Heb net eindelijk n origineel verjaardagskado gevonden. Nu maar afwachten of t in de smaak valt...
Snelle en correcte levering! Geen op- of aanmerkingen.
Super leuke gadgets :-).. heel leuk om cadeau te geven en de volgende dag al binnen! Ik zeg toppie-joppie!!
Wij zijn zeer tevreden met de levering. Precies zoals het beloofd is.
Was gewoon goed. Min puntje was dat ik de dag na de bestelling alleen de tekst van mijn order kon bekijken, maar niet meer de pagina van de aanbieding..
Op vrijdag besteld en op zaterdag in huis, nog net op tijd voor moederdag.
Perfect geregeld en mooi verpakt.
Leuk cadeau voor een wijnliefhebber, functioneerd prima.
Quick next day delivery - exactly what I needed. Simple easy to use website with clear product descriptions including videos....
Maandag besteld en dinsdag in huis! Geweldig snelle levering en uitstekende producten! Kortom, ik ben fan;)
Alles prima gegaan, enige minpuntje is dat bij een bestelling in het weekend (zaterdag) de verwerking pas op maandag start en dinsdag geleverd wordt. Er komt dan dus een dag bij -geen drama maar wel goed om te weten als je iets snel wil hebben ;-). Verder perfecte afhandeling gehad!
Op de site kan je makkelijk bestellen en een snelle levering van de bestelling.
Een tevreden klant dus.
Bedankt.
Groet, Tinus
Ik heb een vleesetend plantje voor moederdag besteld maar die is nooit aangekomen. Erg teleurstellend en ik zal dan ook nooit meer bestellen van deze site.
ik vond het zeer goed. Ik heb mijn postcode verkeerd door gegeven en alsnog heb ik het in korte tijd ontvange.
Zaterdag 12 mei heb ik bij MegaGadgets de True Utility Scixors besteld.
Het zou 1-2 werkdagen duren totdat deze aan zou komen, en inderdaad hij kwam keurig op tijd 14 mei aan.
Na het pakketje te hebben geopend meteen even uiteprobeerd op een A4-tje.
Hij knipte geweldig alleen liet helaas al meteen één van de handvatten los.
Gelijk een mailtje gestuurd naar MegaGadgets en ik mocht deze houden (met hat handvat los) en zou een nieuwe opgestuurd krijgen.
Twee dagen later (vandaag) kwam deze aan.
Ik kan niks anders zeggen dan GE-WEL-DIGE service en klantvriendelijk heid!
Veel winkels kunnen hier echt een voorbeeld aan nemen, daarom dik verdiend de 5 sterren en ik zal hier zeker nog een keer wat bestellen!
Jimmy fransen
Bij MegaGadgets hebben ze zulke leuke cadeautjes voor anderen, maar ook leuk voor jezelf. Als je echt met iets origineels voor de dag wilt komen, zou je echt eens op hun site gaan rondneuzen. Ook op korte termijn, want als je het voor middernacht besteld, heb je het vaak de volgende dag al in huis. DOEN
Het pakje was netjes verpakt en binnen een paar dagen had ik het in huis. Prima!
Heb het product zaterdag besteld en het kwam dinsdag binnen. Ik had het eigenlijk maandag verwacht, maar dat is een klein - puntje. Voor de rest is alles goed in orde. Ik zal dus in de toekomst zeker nog wat bestellen hier en zal dit mededelen in mijn vriendengroep :)
We hebben op een werkdag voor 20u besteld en gegokt (zoals je zou verwachten van wat er op de site vermeld wordt) dat het er de volgende dag zou zijn, hoewel het vrijdag was. Het pakket was er pas dinsdag. Dat was jammer, omdat we zaterdagavond een partijtje hadden zonder cadeaus.
We hadden het wel kunnen verwachten, maar graag wat duidelijker bestellings-/bezorgingsdagen vermelden op de site. Dat scheelt onaangenaam verraste klanten.
Zaterdag bestelt, dinsdag in huis. Snelle levering, product werkt goed.
I ordered from france, and it only took 3 days to have it. It works.