[REPLY]
Goede en snelle service. Wel mag de website wat meer uitstraling hebben.
Ik twijfelde tussen 2 maten van een bikini voor mijn dochter. Dat mailde ik en heel snel kreeg ik een reactie met de afmetingen van beide bikini's. Super makkelijk. Zodoende kon ik de bestelling plaatsen en de volgende dag hadden we de bikini al thuis. Dochter helemaal blij.
broekje zag er mooi uit, en had het al snel in huis.
Ondanks een verkeerde levering, wat snel hertseld werd, ben ik zeer tevreden.
super mooie kleding en erg leuk verpakt!
leuke kinderkleding, vlotte levering.
Prijs kwaliteit verhouding klopt!
Perfecte afhandeling, super verzending... en bovenal... geweldige kleertjes!
Altijd weer goede service, leuke verpakking!!
Hele leuke poncho besteld voor onze dochter. Deze was snel geleverd en nog gratis ook!
Helaas was de stof van de bestelde rokjes niet mijn smaak.... Ik heb ze terug gestuurd en ga er vanuit dat alles netjes in orde komt!
Alles netjes volgens afspraak!
heel erg leuk jasje en erg snel thuis. Prima
2 jurkjes besteld. Ze waren er snel. helaas paste de ene niet goed. Teruggestuurd en na enkele dagen al het geld op rekening terug. Fijn, betrouwbaar. enne: het jurkje dat mijn dochter wel past ligt naast haar bed: 'Mam, dit wordt echt mijn lievelingsjurk, hij is schitterend!!! '
Mes Etoiles: tot een volgende keer!
Schoenen besteld; via de mail goed op de hoogte gehouden over de voortgang van de bestelling en zeer snel geleverd. Alles prima voor elkaar.
Zeer tevreden, zeer snelle levering van de bestelde broek en ook nog heel mooi verpakt.
Supersnelle levering. De dag erna al bezorgd. Netjes verpakt.
Alles sehr schnell geliefert und schöne Ware. Danke aus Deutschland
Super, mooi ingepakt geleverd.
Heb op 31 december 2011 een bestelling gepaatst, kreeg op 2/01/2012 bericht dat mijn bestelling onderweg was, we zijn nu 7/01/2012 en ik heb nog steeds mijn bestelling niet ontvangen, hoe moet ik deze dan beoordelen?
Beste Martha. We zijn reeds in overleg met u over deze bestelling. Deze is 2 jan verzonden maar helaas nog niet door PostNL bezorgd. Dit betreuren wij ten zeerste. Wij verzoeken u contact met ons op te nemen via telefoon of email, zodat wij voor een oplossing kunnen zorgdragen! Nogmaals onze excuses hiervoor.
Mooie kleding, met zorg verpakt en vlot geleverd!
Ook net voor de Kerstdagen super snelle afhandeling, bedankt!
De bestelling is netjes afgehandeld en was goed verpakt tijdens de verzending. Het duurde wel een aantal dagen voor de bestelling binnen was, maar dit kan ook te maken hebben met de periode (week voor kerst)
Goed, voor het eerst besteld, maar kom zeker nog terug!
Kleding in goede staat ontvangen en zeer leuk dat het ingepakt was, zo was het voor mijn dochter vooralsnog een cadeautje om uit te pakken!
Bedankt!
levering binnen 24 uur, geen verzendkosten;
Super!
Mes Etoiles kinderkleding is een leuke site met erg leuke kleding van Lofff. Vandaag besteld is inderdaad de volgende dag al in huis!
Twee leuke sjaals besteld waarvan helaas 1 uitverkocht, maar het teveel betaalde was meteen weer terugbetaald.
Donderdagavond besteld, vrijdag verstuurt, alleen jammer dat het pas woensdag werd afgeleverd. Mooi ingepakt, ga hier zeker vaker bestellen.
Snelle en nette levering! Geen enkel probleem!
Voordat ik wilde bestellen had ik wat vraagjes die supersnel en correct beantwoord werden. En, ondanks dat t om uitverkoop artikelen ging die zeer veel waren afgeprijsd stond er in de mail ook de tip om een account aan te maken om nog eens 10% extra korting te krijgen! En dan ook nog eens gratis verzending en de kleertjes waren heel leuk verpakt, echt n cadeautje om te ontvangen en uit te pakken! Kortom, ik ben n zeer tevreden klant en zal jullie zeker verder aanbevelen. Wel jammer dat jullie geen leuke jongenskleding hebben...
Ik ben er helemaal blij mee en mijn dochter ook!
Snelle levering en leuke artikelen tegen een goede prijs.
De levering was snel en het is erg fijn dat er geen verzendkosten betaald hoeven worden. Het artikel zag er mooi uit.
Ik kan niet anders zeggen dat de service prima is. Na een haperende website, ben ik snel en zeer goed geholpen, waardoor de bestelling keurig op tijd is gearriveerd.
De jurkjes, t-shirts en rokjes voldoen aan al mijn verwachtingen.
De maat en kwaliteit zijn goed. De kleuren zijn overeenkomstig de afbeeldingen.
alles in goede staat en erg snel geleverd
ik had nog nooit van loff gehoord en vind het super leuk merk.ik zal zeker nog wel dingen bestellen.jullie krijgen van mijn een super beoordeling voor levering,geen verzendkosten ,zelfs korting gehad op mijn volgende bestelling .ga zo door .groetjes saskia