We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Micro Mail Beoordelingen

Micro Mail Logo
Klanten zeggen: »Kapot product geleverd, niet al mijn geld teruggekregen« »Online bestellen« »Kevin« 9
Middelmatig
6.6 van 10

9 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (9)
  • ViWe
  • De Meern, NL
  • 1 Beoordeling

Kapot product geleverd, niet al mijn geld teruggekregen

Eind december 2011 bestelling gedaan, product functioneert niet. Als DOA aangemeld, deze wordt door Micro Mail geaccepteerd conform ontvangen bevestigingsmail.
Hierop verstuur ik product, maar krijg (overigens pas na 3 weken) een creditnota voor een te laag bedrag: de verzendkosten en de kosten voor retourzending worden niet vergoed. Het is bij wet verplicht dit wel te doen. Mijn diverse mails hierover worden niet beantwoord, blijkbaar denkt Micro Mail door mij te negeren zijn gelijk te halen. Een bepaald geen nette manier van met je klant omgaan. Te weinig uitbetalen valt voor mij onder " oplichting".
Tbv micromail: betreft order V591613

Aanvulling 3-3:
In reactie op review op Tweakers.net is dit nu door micro-mail gecorrigeerd. Verweer is dat ik naar een onbewaakte mailbox heb gemaild. Inmiddels aanvullende creditnota en excuus van de klantenservice ontvangen.

Jordy Vandeput vond deze beoordeling nuttig

Featured review of Micro Mail

Kevin

Na een aantal reviews over micro mail te hebben gelezen besloot ik er de Coolermaster Notepal U2 te bestellen. Goede prijs en hij was binnen 2 dagen binnen daar dus niets negatiefs over. Helaas was 1 van de fans bijna niet te bevestigen omdat de contactpunten afgebroken waren. Ik stuurde een mail om te vragen naar een oplossing, nou die kreeg ik niet ze mailde droog terug kijk maar onder de sectie retourneren. Ik kan helaas niet de tijd vinden het pakket in te pakken en bij tnt af te geven dus dat was een slechte optie voor mij. Aangezien ik via de mail niet geholpen ben en nu met een half functionerend product zit ben ik vrij negatief over micro mail. Een gemiste kans want ik was totdat ik het pakket open maakte erg positief maar na die smakeloze reactie op mijn mail kunnen ze fluiten naar mij als klant in de toekomst. Gefeliciteerd jongens, volgende keer misschien een klant beter helpen om dit soort slechte reclame te voorkomen.

Online bestellen

Ik was op zoek naar een online shop waar ik voordelig windows 7 kon bestellen, via een vergelijk site bij Micro- mail terechtgekomen, besloot ik zondag avond bij hun windows 7 te bestellen, deze had ik dinsdag al in huis.
Snelle levering en uitstekende service.

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten