We are hiring!

Midtdata Beoordelingen

Midtdata werd door de eigenaar gesloten op woensdag 30 maart 2011

• BEOORDELINGEN (1.214)

forvirrende hjemmeside, god service

Midtdata der er alt for mange forskellige banner, menuer, reklamer mm. hvis man bare skal finde nogle produkter. Fritekstsøgning tager virkelig lang tid, det virker til at der laves en direkte tekst-sammenligning i databasen, og ikke en optimeret søgestruktur. Hastigheden på pakning, email/tracking og forsendelse virker ganske god.

god service

min strømforsyning var brændt af og jeg kunne ikke lige se hvad der kunne bruges istedet for så jeg sendte en mail og fik svar meget hurtig tak for det

En rigtig god oplevelse

I følge lagerstatus var varen vi bestilte forventet den 30/7 og vi havde varen den 1/8. fin service

midtdata.dk

Bestilte pr postordre. Nemt at bestille, nemt at betale og frem for alt så blev det leveret så hurtigt som det var muligt...

fejllevering

Bestilt:
Kingston Data traveler OK
Mainstream Vægbeslag OK
ICIDU Netværkskabel Cat6 -GRÅ 10 m. LEVERING: SORT !!!!

hilsen Alf Mikkelsen

midtdata.dk

Bestilte en digital fotoramme kl 15.30, leveret næste dag kl. 8, det kan vidst ikke gøres bedre. Blev informeret med 3 mails undervejs, SERVICE!

Hurtig og nemt

Bestilte min bærbare over midtdatas hjemmeside fredag kl 15 og havde den lørdag morgen kl. 07.45.

5 stars

Samsung black toner cartridge.
Came as promised and the progress emails were very good

Forretning lukninger

Synes det er en skam at i har lukket næsten alle jeres afdelinger.
Synes ellers godt om jeres Odense afdeling.

super hurtig levering

købt Conon printer blev leveret dagen efter bestillingen og alt var i skønneste orden, jeg har ikke talt med nogen i firmaet, men har hele tiden været godt orienteret med mails.

God information via internettet

Jeg har modtaget op til flere mails om hvor langt den bestilte vare er kommet. Det er rart at kunne følge med - specielt nu hvor jeg skal bruge den bestilte vare på mandag (en fødselsdagsgave)

midtdata.dk

Prisen var rigtig. Informationsniveau højt. Bestilte kl. 16.15 og pakken var der næste dag. Link til Trak and Trace fungerede.

midtdata.dk

Køb af trådløs router hos Midtdata

En rigtig god oplevelse. At købe hos Midtdata via deres Website er en fornøjelse. Jeg er meget tilfreds med supporten samt leveringstiden, som var på ca. 2 dage.

Mvh. Thomas Daugaard

P.s.: Routeren virker fint

Upåklageligt

God levering, men dog med brudt emballage på det bestilte produkt. Måske grundet, at andre har haft samme oplevelse som mig, da produktet ikke passede i computeren mod forventning. Produkt sendt retur, men bestiller selvfølgelig her igen, når vi har fundet ud af fejlen og har fundet det korrekte produkt.

Netgear rangeMax

Hurtig levering, god og oplysende information om pakning og forsendelse. Vil bestemt handle igen, hvis firmaet har produkter jeg har brug for.

midtdata.dk

Super god og hurtig service

I havde varen hjemme, der var god info om hvornår den blev sendt, Jeg havde varen dagen efter den blev bestilt og samtidig var i billige.. Helt kanon det hele..

Super betjening

Hej
Skulle have et nyt kamera og min datter fant det jeg skulle have hos Midtdata. Jeg skulle bruge kameraet hurtigt p.g.a. ferie og fik hurtigt svar på min mail om, at det bestilte ikke var på lager, men jeg kunne købe en "storebror". Man slettede hurtigt min første bestilling og jeg bestilte storebror, som jeg modtog dagen efter af Post Danmark. Super betjening som kun kan anbefales.

Helt tilfreds med behandlingen

Alle punkter fra ordre over betaling til levering var helt tilfredsstillende. Det kom dog ikke bag på mig, da tidligere leverancer ligeledes var fuldt tilfredsstillende

midtdata.dk

Hurtig levering og god service

Bestilte en harddisk som de ikke havde på lager, men modtog den alligevel 3 dage efter. Modtog email da varen var kommet til deres lager og igen da den blev afsendt, så god oplevelse at handle der.

• 2200 N, DK
  • 1 Beoordeling

MIDT DATA DREJER NØGLEN OM

Hej Læser.
Jeg har reserveret Inno3D geforce with cuda gtx 550 ti 1gb gddr5
til 1,226 kr. hos midt data og har endnu ikke kunne komme i kontakt med deres kundeservice.
beløbet er reserveret til og med d.11 maj, hvis de altså ikke vælger at trække beløbet på min nem konto.

ØV! ;(

Let og hurtigt

Nem oversigt på hjemmeside og hurtig ekspedition.
Minus er at Midtdata ikke besvarer telefonopkald om lørdagen, mærkeligt!

E-mail korrespondance

Min forespørgsel på antenneledning blev besvaret samme dag. Nit næste spørgsmål blev også besvaret samme dag. Og varen blev sendt øjeblikkelig.

Helt vildt!

Jeg bestilte et kabel til min strømforsyning til 19 kr. og ikke nok med at det er billigt det tog kun 2 dage at få hjem fra leverandøren.

Midtdata.dk kan kraftigt anbefales!

midtdata.dk

Bestil, betal og modtag pakken!!

bluetooth in-car speakerphone
Meget let. Bestilte, betalte og modtog pakken fuldstændigt som forventet - til tiden.

Perfekt som altid

Bestilte en disk ved 13-tiden torsdag, og modtog den fredag.

Endnu engang er der ikke en finger at sætte på MidtData.

Ekstra god service

Jeg bestilte en blæser og noget kølepasta hos Midt-Data. Varerne blev hurtigt plukket på lager og sendt. I min bestilling havde jeg valgt at afhente pakken på nærmeste posthus, idet det betød gratis porto, men til min store overraskelse, er det alligevel blevet sendt med levering til døren. Så herfra gives der 5 stjerner for lave priser og hurtig-, seriøs- og god service, som strækker sig længere end forventet.

Helt iorden

Bestilte en benQ 24" skærm mandag, den kom idag, tirsdag.

Det eneste der var med det, var at jeg havde bestilt den til at blive afhentet på min lokale posthus, post danmark leverede den dog på min adresse på trods af det, og det kan jo ikke ligefrem kvalificere sig som et problem, da det både var postdanmarks skyld, og at det rent faktisk var belejligt, da jeg ikke havde tid til at tage på posthuset idag.

midtdata.dk

Perfekt service - leveret til tiden

Havde forudbestilt mit emne og fik det et par dage før jeg havde forventet det ville komme på lager.
Har før handlet hos Midt-Data og synes hver gang de har leveret til tiden og deres priser ligger i den gode ende af skalaen.
Deres kundeservice på e-mail er også hurtige til at besvare ens mail.

Overall endnu en god handel og vil klart anbefale Midt-Data.

Verdensklasse

Købt bosscom kabelskjuler til en vanvittig pris! Bestilt fredag middag - havde det mandag aften!

midtdata.dk

Nægter at reparer/ombytte bevisligt defekt produkt

Indenfor reklamationsperioden oplever jeg fejl på min vare og kontakter Midt-Data. Efter et par mails frem og tilbage anbefaler Midt-Data mig at sende varen ind til reparation.

Jeg beviser at fejlen er tilstede med et foto og en udførlig beskrivelse af setup og betjening der kan fremkalde fejlen. Ved at afprøve et andet eksemplar af samme produkt i samme setup (hvor fejlen ikke optræder) viser jeg at fejlen er knyttet til min vare fra Midt-Data.

Midt-Data kan i midlertid ikke fremkalde fejlen (de tester formentligt på et andet setup), hvorfor jeg efterfølgende skal betale 350-400 DKK for at få min defekte vare udleveret igen.

Can Ali Tomruk vond deze beoordeling nuttig

• 6 Beoordelingen

Perfekt

købt Fototaske Canon Gadget Bag 1EG Professional - EOS
Fuldtilfreds SUPER

Perfekt...

Ingen problemer her. Handler gerne igen...

Perfekt handel!

Præcis og hurtig svar på teknisk forespørgsel inden handel. Levering som lovet og varen godt emballeret. Fuldt tilfredsstillende handelsoplevelse. Kan kun anbefales. R.T.

Helt igennem perfekt

De har en meget forbilledlig opfølgning via mail og deres hjemmeside når varen er blevet bestildt.

Trådløs USB Netværk. Hurtig og billig levering med en fin embalering af

varen.
Så alt i alt super handel og super firma at handle hos hvilket jeg forøvrigt har gjort før.

Meget proffesionelt

Jeg bestilte nogle varer ved Midt-data over nettet en sen aften. Med det samme fik jeg en ordreregistrering. Næste dag modtog jeg både "plukke" og forsendelsesinformationer - og mine varer ankom efterfølgende hverdag. Super flot. Varerne var selvfølgelig pakket pænt og sikret i kassen med "luftpuder". Tusind tak til Midt-data.

midtdata.dk

Nemt at finde - nemt at få

Midt-Datas hjemmeside er nem at gå til, og jeg blev ført direkte til min ønskede vare fra pricerunner.dk, hvor jeg havde checket, at prisen hér var i bund. Fragtgebyret (kr 39) er meget fair, og varen var fremme 3 dage efter bestilling, selvom den lå på fjernlager. Jeg er fuldt tilfreds, kommer gerne tilbage.

4 Godt sted at handle

Godt sted at handle med hurtig levering. Kunne dog godt savne at det er muligt at lægge ordre sammen når jeg inden afsendelse af første ordre bestiller noget mere og på den måde kan spare evt. eksp. gebyr. el. fragt.