We are hiring!

1 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (1)
Hostnet

Hostnet.nl toch een goede service

Na een eerder negatief bericht over dit bedrijf kan ik nu met vreugde melden dat hostnet.nl toch bereid is tot het verlenen van een (uitzonderlijke) service.
Na bestelling van een verkeerd product werd eerder geen aanpassing gemaakt zodat wij de dienst konden gebruiken.
Echter nu na enig mail contact heeft Hostnet aangeboden de helft van het factuurbedrag te crediteren, en de contract termijn te halveren.
Wel vindt ik vreemd dat het contract niet naar onze wens kn worden aangepast, maar wel kan worden aangepast zoals zojuist beschreven. Maar goed daar zal dan wel een reden voor zijn.
In de toekomst zal ik hier niet snel weer iets bestellen, maar ik moet wel zeggen dat je geleverd krijgt waar je voor hebt betaald en dat er toch wel enige service wordt verleent.

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten