We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Mijngsmwinkel Beoordelingen

Mijngsmwinkel Logo
Should you shop here? - See what the customers think of Mijngsmwinkel and give your own review of Mijngsmwinkel 131

Your company has been flagged. flagged

• BEOORDELINGEN (131)

E Wanders

Mensen bestel nooit iets bij mijn gsmwinkel want dan ben je voor 100%opgelicht .

Featured review of Mijngsmwinkel

HTC Desire HD

HTC Desire HD begin Maart besteld , duurde ruim 2 weken , en bij ontvangst bleek het een Iberiaans toetstel te zijn.Spaans/Portugees-Engels maar geen Nederlands.Na nog eens 14 dagen op en neer gebeld te hebben had men de fout door en is er als nog door mijn GSMwinkel een Nederlands toestel door de postbode afgeleverd.
Proficiat GSMwinkel netjes opgeslost.

Mijngsmwinkel

Moest mis gaan! Waren een beetje te goedkoop.

Mensen ga niet altijd uit van het goedkoopste! Kopen in een winkel geeft je nog altijd de beste zekerheid. Ik woon zelf in borne waar een kleine gsm winkel gevestigd is, de service is echt top!! Ze helpen je echt overal mee.

This company is a Fraude

This company never sent the Galaxy S2 ordered and paid by IDEAL on 9/8/2011. They promised to pay back but never paid and Buckaroo (who, through "ideal" processed the transaction feel that they are not responsible to reimbourse the amount. However Buckaroo already suspended the "ideal payment" option on the "fantastic" site of this webwinkel. Besides the 500€ of the device, MijnGSMbedrijf caused us several thousands of euros in losses, as the device was to be used to show the new androide based developments of our company in an international faire. The case is now in the hands of DAS and I hope we will get soon propperly compensated, otherwise we will have to take legal procedures against this fraudulent company. According to the information of a Buckaroo responsible, MijnGSMWinkel still reimboursed some customers in August, so long the money plafond by Buckaroo was available "1st come 1st served", till op=op. Unfortunately that plafond is "op" since long.

Mijngsmwinkel

Vuile vieze oplichters zijn het daar!!

Ik mag hopen voor jullie dat dankzij deze beoordelingen er geen hond meer besteld bij jullie.
Opdoeken die handel!
En indd alle goede beoordelingen komen van het personeel zelf.
En ik kan je vertellen er werken er daar een hoop! Heb er genoeg aan de telefoon gehad.

Oplichters

Begin augustus mob besteld eerst gebeld of ze op voorraad waren kreeg toen nog wel iemand aan de telefoon.Ja op voorraad. Betaald o wat stom je wordt er zo voor gewaarschuwd. Kreeg de volgende dag met een smoes verkeerde levering zijn niet lock vrij gaat wat langer duren Nou dat duurden weer een week dus hebben we gebeld kregen toen weer iemand aan de telefoon dat we afzagen van de aankoop.
We kregen een email dat ze binnen 30 dagen het geld zouden terug storten. Heb na een maand email gestuurd dat het geld nog niet binnen was kreeg gelijk antwoordt en een afschrift van de bank met de opdracht dat ze het terugstorten. Dat was 8 Oktober het is nu 16 Oktober. Aan de tel krijg je ze niet meer ben naar kantoor geweest Heel groot kantoor gebouw met verschillende kantoren er in in Amsterdam. De portier zij mevrouw dat zijn oplichters er zit daar nooit iemand op kantoor. Het kantoor is leeg. Uw bent opgelicht. Maar als je op hun site gaat krijg je nog steeds antwoordt als je een mob wil bestellen. Dus ze zijn nog steeds actief en kunnen nog steeds hun gang gaan. Het vervelende ik kan ze niet persoonlijk te pakken meer krijgen. Al was het alleen maar mijn frustratie kwijt te raken. Gaat morgen aangiften doen en een advocaat opzoeken want ze moeten gestopt worden. En een van ons gedupeerden kom heus nog wel eens te weten wie dat zijn. En dan zoeken we ze op en echt niet om een handje te geven. Zodra ik meer weet zet ik het op internet. Maar bestellen via internet doet ik niet meer maar ook niks meer jammer want je heb ook goede onlinewinkels maar ik durf niet meer.

Hendrik Jan

Waardeloos bestel hier niets je ben zo goed als zeker je geld kwijt heb 3 maanden geleden Samsung Galaxy SII bestel en betaald het toestel nooit geleverd en ben nog steeds bezig met het te terug krijgen van mijn geld aangifte gedaan voor oplichting stuur mijn advocaat er maar op af.

prima gegaan

Ik vond alles heel goed geregeld, ik kon alles via internet kiezen en ik werd correct behandeld via de mail voor het maken van een afspraak. Dat het op een zaterdag kon was fantastisch.

Top geregeld

Alles werd snel geleverd, pakket was in orde en prijzen zijn scherp en goedkoop!

Arletta vond deze beoordeling nuttig

Wat mij betreft een dikke 10

1ste bestelling, voor herhaling vatbaar! Ruime keuze in producten.

E.C. Kamp vond deze beoordeling nuttig

Niets mis mee

Op ons werk bestellen we met zijn allen bij MijnGSMWinkel.
De eerste keer vanwege de prijs. Daarna vanwege de prijs, het gemak en de service.
2 keer een deellevering gehad.
Niets mis mee.

Irene van der Spijk, E.C. Kamp & Arletta vond deze beoordeling nuttig

Uitstekend

Was 2de keer dat ik een bestelling deed. Hebben veel keus, via een makkelijk te volgen site. De bestelde spullen waren binnen de gestelde periode in huis. Prima.

Remosha, Irene van der Spijk & Arletta vond deze beoordeling nuttig

Mijngsmwinkel

Geloof de goede beoordelingen niet, doen ze zelf!!!!!!!

let goed op hoor, geloof alle groene, goede beoordelingen niet.
Deze plaatsen ze zelf.
Betaal vooral niks, je ziet je geld nooit meer terug!!!!!!

ZEEER Slecht

Niet doen deze webshop.

Ik had een Samsung Galaxy S besteld bij ze omdat ze €80,- goedkoper waren dan andere.
Te mooi om waar te zijn dus.
Door wat dingen eromheen had ik besteld en betaald. Een 2u later gelijk weer geannuleerd. Dit leek allemaal nog normaal te gaan. Maar toen begon het allemaal.

Ik heb zowel gebeld (Waar je amper door heen komt) en gemaild. (Waar niet op geantwoord word) met het bericht dat ik wou annuleren.

Gebeld met hun zeer onbeleefde klantenservice en deze mensen zouden mij terug bellen, dit is nooit gedaan. Dus nog een email gestuurd. Weer geen antwoord.
Weer gebeld zelfde belofte niet terug gebeld.
Nog een poging dan maar. Weer op beide geen antwoord.

30dagen op neer gebel en e-mails sturen later.
Toen maar via hun toenmalig keurmerk QShops.
Na dat ik antwoord van Qshops kreeg binnen een uur!!!! antwoord van MijnGSMWinkel dat de bestelling geannuleerd was. En ik mijn geld na het wettelijke 30DAGEN terug zou krijgen. Maar dit was nu al 30 dagen later.
Dus 30+30 = 60 dagen op je geld wachten!!!

Heb me hier bij neer gelegd en netjes gewacht.

Je raad het al na 30 dagen geen geld!!. Ik weer mailen. geen antwoord.
Email met de tekst: Ik ben er klaar mee ik stap nu naar de politie. Werd vrijwel direct op geantwoord, onze excuus het geld komt eraan..... 3 dagen later nog niks. Toen heb ik gestuurd dat ik een afspraak op het bureau had, gelijk weer een email gekregen met een vaag Pintscreen van een betaal systeem met de informatie dat het terug gestort zou zijn. 2dagen later had ik mijn geld. Dit is bijna na 3maanden verschrikkelijk veel moeite moeten doen voor je eigen geld!!!!!!!!!

Gebruik deze webshop niet!!!!!!!!!!

Sterkte voor de mensen die nog in de "onderhandeling" liggen met deze mensen...
Misschien hebben jullie wat aan mijn ervaring.

p.s.
Ik heb het idee dat de goede reviews hier van hun zelf zijn.....
Dit baseer ik op het feit dat op website's als tweakers (Waar het veel moeilijker is om een review te plaatsen) geen enkele goede staat. En hier waar het best makkelijk is wel, maar dan zeer kort en zeer over the top.....

• Daan
  • Dedemsvaart, NL

Ik voel me opgelicht

Bestel hier geen telefoon, want je krijgt niks. JE BENT JE GELD KWIJT. Voor mensen die dit is overkomen, doe aangifte bij de politie.

OPLICHTERS ZIJN DIT !!!

Ik heb op 25/7 een iphone 4 besteld. Kreeg na 2 dagen een mail dat ze verkeerde toestellen geleverd hadden gekregen (niet simlockvrij). Ik had het toestel direct nodig en heb de order op 27/7 geannuleerd. Het is nu zegge en schrijven 2 maanden later en ondanks diverse mails van mijn kant en toezeggingen van hun kant heb ik nog geen cent ervan terug gezien! Telefonisch zijn ze onbereikbaar..

NIETS BESTELLEN , DIT ZIJN OPLICHTERS!!!

Mijngsmwinkel

htd desire hd besteld, betaald en nooit gekregen

bestel hier maar NIETS want dit is een bedrijf dat NIET deugd.
mensen zijn niet bereikbaar via telefoon, maakt niet uit welk nummer je gebruikt, ze reageren niet op e-mail berichten, zelfs niet als je meld dat je een aangifte gaat doen wegens diefstal...
BESTEL NIETS!!!
de goede beoordelingen zijn waarschijnlijk geplaatst door kennissen.
Het zijn bedriegers, meer kan ik er van niet zeggen.

• Vief
  • Anna Paulowna, NL

Geen woorden voor!

Vorige week Donderdag geld overgemaakt voor een Blackberry Torch. Niks geen bevestiging gehad, gebeld naar het nummer wat in de email stond (die ik dan wel kreeg). Niemand neemt op. Het andere nummer dat op de website staat is alleen op Zaterdag bereikbaar. Vorige week Vrijdag al deze revieuws gelezen en ik voel me gewoon ronduit genaaid! Eigenlijk verdient die 'gsmwinkel' geen eens een ster!

Mijngsmwinkel

Galaxy betaald en nooit gekregen

Galaxy SII betaald, bijna 500 euro en nooit iets toegekregen, geen antwoord op telefoon noch op mails.
Bedrog m.i.

Degoutante webshop

Gewoonweg degoutant, ik heb geen andere woorden voor deze webshop. Heb een Samsung Galaxy S besteld en betaald en heb een GSM toestel gekregen dat al gebruikt was zonder achterklep enz.... Ben al meer dan 2 maanden aan het proberen dit in orde te krijgen maar je word er gewoon aan het lijntje gehouden. De bedrijfseigenaar is iemand dat in de buitenwijk van Amsterdam woont en een Noord-Afrikaanse achternaam heeft... Ze hebben helemaal geen bedrijf want op het adres dat op de website staat zitten ze al niet. Er hangt wel een bordje met hun naam op... Als je belt kom je bij een ingehuurde firma terecht die eigenlijk niets voor u kan doen, ze noteren telkens je gegevens en beloven dan dat de bedrijfsleider contact met je zal opnemen, dat heb ik ondertussen al wel 30 keren gehoord. Kan niet begrijpen dat hier niets aan kan gedaan worden.... Heb sterk de indruk dat zij hier zelf goede beoordelingen geven voor hun berdijf, dus niet geloven... en zeker niet kopen....

Jammer

2.5 week geleden de Iphone 4 besteld. Natuurlijk nog niet gekregen. Vind het wel jammer dat zo`n bedrijf zo omgaat met klanten. Nog erger vind ik dat dit bedrijf nog steeds online kan functioneren. Enorme spijt van mijn bestelling bij dit vreselijke bedrijf. Openbaar maken en van internet afhalen. Verplichten tot geen verdere verkoop van producten. Ik heb veel gelezen en het verbaast me enorm allemaal. Ik ben benieuwd of ik mijn telefoon wel geleverd krijg. Nooit geen zaken meer bij mijngsmwinkel.

Mijngsmwinkel

Zeker niets meer bestellen, gegarandeerd uw geld kwijt

In juli telefoon besteld Samsung Galaxy S, dag erna meteen betaald. Was op voorraad. Week later bericht ontvangen dat ze de verkeerde telefoon binnen hadden gekregen deze was niet simlock vrij.
Binnen 1 week zou ik een nieuwe krijgen en een gratis cadeau ivm de late levering.
na 1 week nog niets gehad en maar weer gebeld en gemaild. Geen enkele reactie. Na 5 dagen een reactie per mail dat de zending wordt verstuurd met een track en trace nummer. Op de dag van levering gekeken op track en trace, blijkt het nummer niet te bestaan.
Weer contact gezocht zending zou medio augustus komen.
Op de dag van levering wederom niets ontvangen.
Weer gebeld iemand aan de lijn gekregen en ik zou de zending 1 week later krijgen. U raadt het al niet ontvangen.

Sinds 22 augustus is het bedrijf telefonisch alleen nog maar op zaterdag en zondag bereikbaar. (Op zondag is men gesloten)
Ook op zaterdag is niemand bereikbaar.
Aangetekende brief verstuurd dat de telefoon binnen 2 weken geleverd moet worden of het geld terug laat storten
Vorige week wederom een e-mail ontvangen dat de levering vandaag 15-09-2011 zou komen. tot nu toe niets ontvangen.

Ik raad aan

• olaf
  • utrecht, NL

NOOIT BESTELLEN

zelfde verhaal als die ik hier al vaker lees inmiddels..
weken moeten wachten op samsung galaxy s, nier op voorraad. bestelling geannuleerd nu een maand later nog steeds 'mijn' geld niet ontvangen!

Mijngsmwinkel

iphone niet op voorraad en geld nog niet terug

Zelfde ervaring als vele anderen hier: telefoon staat als 'op voorraad' op de site. Blijkt toch ('net!') uitverkocht. Afbesteld en andere gekocht ivm naderende verjaardag. Na meer dan een maand, ettelijke mails en evenzoveel beloftes, en telefoontjes naar telefoondienst mijn geld nog niet terug.
Alma Korteweg

vlot en duidelijk

zeer snelle en correcte levering.
goede informatie via mails over de status van de bestelling.
prima.

Paula Roodhof, Remosha, Irene van der Spijk & E.C. Kamp vond deze beoordeling nuttig

Mijngsmwinkel

Zeer tevreden over aankoop via MijnGSMWinkel

We hebben de bestelling in goede orde ontvangen.

Dank je wel voor de snelle, goede afhandeling!

Henny Manukilej, Remosha, Irene van der Spijk & E.C. Kamp vond deze beoordeling nuttig

Mijngsmwinkel

Goed en snel, goedkoop en goede service

Was voor mij de tweede bestelling bij MijnGSMWinkel. Net zoals de eerste keer werd snel geleverd. Alles goed verpakt en je wordt per mail uitstekend op de hoogte gehouden.

Rene van der Groot, Natalie Meulenberg, Remosha & Irene van der Spijk vond deze beoordeling nuttig

Prima geregeld

Goede en snelle levering van de bestelde artikelen, tegen een prima prijs.

Jonathan Louisa, Henny Manukilej & Remosha vond deze beoordeling nuttig

• Joep
  • Swifterbant, NL

Ben erg tevreden

Rene van der Groot, Henny Manukilej, Natalie Meulenberg, Remosha & Irene van der Spijk vond deze beoordeling nuttig

Mijngsmwinkel

Wederom prima en snelle levering

Dit was mijn eerste ervaring met MijnGSMWinkel.nl en ik moet zeggen dat ik er zeer tevreden over ben, aangezien ik supersnel mijn bestelling in huis had.
Kan ik alleen maar hopen dat jullie deze standaard aanhouden.
Succes hiermee!

Joep, Jonathan Louisa, Rene van der Groot, Natalie Meulenberg & Remosha vond deze beoordeling nuttig

Vage beloftes en onbereikbaar

Heb half juli een Galaxy S2 bij Mijngsmwinnkel besteld en via iDeal betaald. Toen ik geen bevestiging kreeg heb ik gemaild en gebeld over levertijd. Men beloofde dat hij binnen 5 werkdagen er zou zijn. Niet dus. Daarna dagelijks gebeld en gemaild. Bij het bellen wordt nu alleen nog maar opgenomen door een callcenter, waar je je gegevens kan achterlaten en waar je vervolgens niets van terug hoort.
Na een aantal weken kwam er zowaar een leverdatum, maar die was pas een maand later. Ik heb toen telefonisch en via mail de bestelling geannuleerd. Geen reactie. Ik heb toen contact gezocht met Qshops.org, waar de zaak nog bij aangesloten was toen ik de bestelling plaatste. Mijngsmwinkel is intussen geroyeerd. Qshops raadde mij aan aangifte te doen als het geld na de wettelijke periode van 30 dagen nog niet terug was. Die is nu verstreken, dus ik heb intussen de politie ingeschakeld.
Mijn advies: niets kopen bij deze winkel, je hebt er alleen maar ellende van.

Annet Smith vond deze beoordeling nuttig

Misdadig

Heb in juni een iPhone 4 besteld en betaald. na 3 weken konden ze hem nog niet leveren. Heb toen ( zelfs op hun aanbod) mijn geld terug gevraagd. Het is nu begin September en ik heb nog steeds niets terug. Ondanks mails, telefoontjes en aangetekende brieven nog steeds niets terug. Als je belt, krijg je steeds een persoon, die alleen kan doorgeven, maar verder niets weet. Weet echt nu niets anders meer te doen, als het van de daken roepen. Misschien horen ze dat.
Is getekend, klant 7764

A.K & Annet Smith vond deze beoordeling nuttig

Waardeloos

Ik kocht een telefoon. Op de site stond aangegeven: op voorraad, levering binnen 24 uur. Dat was dus onzin. Na vele e-mails en telefoons naar de "klantenservice" kreeg ik een reactie met een of andere smoes. Na 3 weken annuleerde ik mijn bestelling. Ik moest vervolgens bijna 5 weken op mijn geld wachten.

De klantenservice is waardeloos. Ze vragen je telefoonnummer en je e-mailadres en "dan wordt er contact met je opgenomen". Dat is een leugen. Je hoort nooit meer iets.

Ik heb 14 keer gebeld met de klantenservice en 12 e-mails gestuurd. In totaal ben ik bijna 2 maanden bezig geweest met dit bedrijf. En dat voor een telefoon die "op voorraad is en levering binnen 24 uur".

Ik riep de hulp in van Qshops, waar ze overigens zijn geroyeerd. Pas nadat ik ze in gebreke had gesteld en toen ik dreigde met een rechtszaak, kreeg ik mijn geld terug.

Achteraf beschouwd: ik betaal liever 50 euro meer dan dat ik weer door deze hel moet.

A.K vond deze beoordeling nuttig

Uitstekend

Dinsdag besteld, woensdag in huis. Geweldig.
Ik ben zeer tevreden met de service. Dit was zeker niet mijn laatste bestelling.

Jonathan Louisa, Natalie Meulenberg, Remosha & Irene van der Spijk vond deze beoordeling nuttig

iPhone 4 16GB white

De bestelling is snel, binnen 2 dagen, en zonder problemen afgehandeld en bezorgd. Ik kan iedereen dit bedrijf aanraden.

Natalie Meulenberg, Remosha & Irene van der Spijk vond deze beoordeling nuttig

• Gea
  • Utrecht, NL

Zeer slecht!!!

Twee weken geleden heb ik mijn Iphone 4 besteld. Deze was op voorraad en zou dus de volgende dag in huis moeten zijn. Drie dagen later had ik na mijn betaling nog steeds helemaal niets ontvangen. Na een mail te hebben gestuurd en gebeld te hebben die dag, werd ook mij verteld dat ik die dag nog teruggebeld zou worden. De opvolgende dagen heb ik elke dag gebeld. Ik heb nu een week lang gebeld en 3 mails gestuurd. Tot op heden heb ik nog steeds niets gehoord. Dit is echt belachelijk!!!! Morgen ga ik weer beginnen met bellen en hopen dat er eindelijk iets gebeurd...

Ik raad jullie allen aan om NOOIT bij dit bedrijf iets te bestellen!!!

A.K vond deze beoordeling nuttig

Zeer tevreden

Ik ben al jaren een zeer tevreden klant bij mijngsmwinkel. Er is zelden iets mis gegaan, de levering is erg snel en de klantenservice is uitstekend.

Jonathan Louisa, Remosha & Irene van der Spijk vond deze beoordeling nuttig

Mijngsmwinkel

Overzichtelijke website, makkelijk bestellen en snelle levering.

Natalie Meulenberg, Remosha & Irene van der Spijk vond deze beoordeling nuttig

Super!

Nokia 6700 classic chrome gekocht. Ik wilde eerste bedanken van alle snelle service. Binnen een dag bezorgd,het was afspraak. Alles in goede orde ontvangen. Super, bedankt!

Natalie Meulenberg vond deze beoordeling nuttig

tevreden

k heb 2 keer bij jullie besteld en heb nog geen enkel probleem gehad
alles ging zo als ik het wilde.

Natalie Meulenberg & Remosha vond deze beoordeling nuttig

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten