[REPLY]
Deze mooie teaktafel met 6 ICE stoelen gekocht bij mijntuinmeubelen.
Wij zijn zeer tevreden over de snelle levering en de prijs.
Wij vertellen het door!!!!
Geachte verkoper van mijntuinmeubelen.nl,
Hierbij willen wij onze dank uitspreken voor uw advies inzake aankoop tuinmeubilair voor onze tuin.
Op uw verzoek hebben wij bijgaande set gekocht en u ziet dat dit niet verkeerd geweest is.
Het zit prima, de constructie is degelijk, de kleur perfect, onderhoudsvrij, kortom de juiste beslissing.
Wij menen er goed aan te doen u dit mee te delen.
Succes met uw bedrijf.
Alhoewel dit via de webwinkel gaat is toch de persoonlijke noot en de vriendelijke ontvangst op uw bedrijf eigentijds.
N. de Kort
Bergen op Zoom
Heb hier na veel zoeken en tal van winkels bezocht te hebben uiteindelijk een hele mooie loungeset gekocht. Omdat ik mijzelf ruim 800 euro bespaarde door bij deze topper te kopen heb ik mezelf maar meteen een mooie barbecue kado gedaan :P
Deze man weet waar hij mee bezig is! Een aanrader
We hadden een loungeset besteld uit de ccollectie van volgend jaar. Verkoper dacht dat deze op voorraad stonden. Hij belde ons een paar dagen later op dat hij zich vergist had, maar voor die tijd een splinternieuwe gelijke loungeset wilde aanbieden totdat de door ons bestelde loungeset geleverd kon worden. Helemaal top!!!
En kwamen alles precies leveren op de afgesproken tijd/datum.
Niet te vergeten.......de loungeset is prachtig en degelijk. Ik raad u deze zaak zeker aan.
Onlangs een set gekocht met een parasol en een BBQ (waren net binnen). Ben erg te spreken over de service, uitleg, producten, nazorg, snelheid, kortom alles wat je als kritische consument mag verwachten. Deze man begrijpt dit! Zeker aan te bevelen!
Na mij lang te hebben georienteerd op een porto loungeset ben ik via diverse reclame uitingen terecht gekomen bij www.mijntuinmeubelen.nl
Top producten voor de laagste prijs. Ik raad het iedereen aan daar eens een bezoek te brengen aan de showroom.
Super bbq gekocht voor een goede prijs, degelijke kwaliteit, erg goede service, leverde een bakplaat na voor minder als verkoopprijs! reageren snel en adequaat ...........mijn tuinset gaat er binnenkort ook uit en weet al waar ik deze ga halen........gewoon SUPER service/prijs/kwaliteit
Bedankt! voor de fantastische lounge set. de service en vooral de vriendelijke manier van advisering heeft uiteindelijk de doorslag gegeven. Erik nogmaals bedankt!
Wij hebben net een loungeset bij mijntuinmeubelen.nl gekocht !mooie spullen en de prijs en alles te zien in de showroom top.
Wij hebben betaald via ideal en 2 dagen later opgehaald.
Ik heb hier vorige week een hele mooie loungeset gekocht en ben dik tevreden!
Scheelde 600 euro met roobol en voor die prijs kwam hij hem nog thuis brengen ook!
Wij hebben hier een hoekset gekocht en kregen gratis een hocker en een parasol naast de toch al heel goed geprijsde set. En het werd ook nog eens gratis thuis bezorgd en neergezet!