[REPLY]
Wij hebben in december vorig jaar naar twee halfhoog slapers gekocht. Maar, na een halfjaar zakt mijn dochter door de trede van haar halfhoog slaper. Na melding bij Misterbed krijgen we als antwoord zal wel niet goed gemonteerd zijn, dus eigen schuld!
Na aanleveren van foto's en discussie via de mail worden we gewoon uitgemaakt voor leugenaars! Nooit meer Misterbed, zodra zij hun centen hebben ontvangen zien ze je niet meer als een klant. Klantbehoud en klantvriendelijkheid komt in hun woordenboek niet voor!
heb in eerste instantie een racebed besteld. Kreeg keurig te horen wanneer deze zou worden bezorgd. Paar dagen later bedacht ook een bedlade en nachtkastje voor de andere slaapkamer te bestellen. Contact gehad met klantenservice en die hebben er voor gezorgd dat deze bestelling gebracht zou worden met eerdere bestelling. Bij het in elkaar zetten van bedlade een plank laten vallen precies op t handvat, 5 extra stukjes erbij! Met lijmwerk vastgekregen en weer contact opgenomen met klantenservice. Zij hebben voor mij kosteloos een nieuw handvat bij de producent besteld en die heb ik vandaag ontvangen. Helemaal super dus!
Helemaal fijn. Mooi bedje, lekker matras, aardige mensen aan de telefoon en een koerier die ook nog eens op tijd komt.
Ik heb net een bedcombinatie bij Misterbed.nl met latten bodem gekocht. Nadat mijn zoontje van 3 jaar op het bed had gesprongen is de lattenbodem al stuk. Ik belde hierover, maar er werd net gedaan of ik gek was. Dus de service is superslecht. KOOP HIER DUS NOOIT!!!!!
Ik had het bed eerst elders besteld, maar zij maakte de levertijd niet waar. In tegenstelling tot misterbed.nl die de bedden gewoon op voorraad hebben, binnen 5 werkdagen kunnen bezorgen en de dag voor aflevering een goede indicatie kunnen geven over het tijdstip waarop het bed wordt afgeleverd.
Daar komt ook nog bij dat het bed van zeer goede kwaliteit is, met een goede prijs en een goede handleiding om te monteren!
En natuurlijk het belangrijkste.... ons zoontje is erg blij met zijn brandweerbed!!!
De service en begeleiding in de winkel waren ontzettend goed, de levering van de spullen ging eveneens vlekkeloos. De montage van het product was echter een ramp; de beschrijving van de montage-instructies was onduidelijk tot zeer onduidelijk, en tot op heden werkt een van deurdempers niet naar behoren.
De bestelling is naar behoren afgewerkt, en op tijd geleverd.
Goed en snel geholpen.
Veel waardering voor snel de naam van een persoon met een telefoonnummer om te kunnen overleggen over de levering.
We hebben een stapelbed gekocht en zijn er erg tevreden mee.
het enige is dat er witte dopjes bijzaten om de (schroef)gaten mee te dichten, maar er zaten twee verschillende soorten dopjes bij. De ene pasten wel en de andere niet.
Hierdoor konden we niet alle gaten dichten.
Werden super geholpen en heeft een ruime keus aan bedden.
Me kleine jongen is heel blij met zijn mooie en van goede kwaliteit bed.
Zal het iedereen aanraden om bij deze winkel een bed te kopen.
Het is een goed concept met lekker veel keuze en een goede prijs/ kwaliteit verhouding. Telefonisch zijn ze ook makkelijk te bereiken en de levering is redelijk snel en gratis!!!
Van oriënteren tot levering ging alles soepel en vriendelijk
Zeer nette chauffeur die de kast keurig voor mijn moeder in huis heeft afgeleverd.
Ook is de kast, van het merk Initial van mooie kwaliteit, qua kleur kwam deze ook exact over met presentatie van de site.
Wij zijn erg tevreden over het bed, de levering en service
Wij zullen in de toekomst zeker nog eens een bestelling plaatsen
Fijn dat er via de website besteld kan worden, jammer dat kasten niet veel op voorraad aanwezig zijn.
Maar .... 15 werkdagen levertijd is nog te overzien.
Keurig aan de deur afgeleverd op telefonisch afgesproken tijd.
De site is overzichtelijk en je kunt zelf beslissen wanneer je het artikel thuis bezorgd wil hebben.
Je krijgt een mail terug van je bestelling,
ook wanneer het word afgeleverd.
Er je word ook een dag van te voren gebeld over hoe laat de chauffeur bij je komt om de bestelling af te leveren
wij hadden een beetje schrik om via de computer onze dochter haar bed te kopen maar we zijn heel content,goede service voor tijdens en erna.
hartelijke dank
Gewoon perfect verlopen en de zoon is helemaal blij met het mooie autobed.
Het bed werd binnen een week geleverd, bezorgers gaan voorzichtig met de pakketten om, kwaliteit bed is mooi en stevig, duidelijke instructies.
voor de eerste keer bij misterbed besteld. Wij zijn erg tevreden over het contact met misterbed. echt een aanrader om daar de bestelling te doen.
Wij zijn eerst gaan kijken in de showroom, het bed waar we oorspronkelijk voor kwamen kijken voldeed niet helemaal aan onze eisen, dus hebben we uiteindelijk de NEMO halfhoogslaper gekozen. Deze moest besteld worden, maar is precies volgens de indicatie (na 2 weken) op zaterdag bij ons afgeleverd.
Het is een goed stevig bed en onze kleine man is er helemaal blij mee!
goede service voor de levering nog gebeld door Misterbed ,netjes afgeleverd zonder beschadiging .Iedereen aan te raden
Ik heb niets dan positieve ervaringen met MisterBed.
Op tijd geleverd, werd ook nog door de chauffeur gebeld dat zij eraan kwamen.
Nogmaals prima!
Prima service en afhandeling. Wel zelf in Doorn de showroom bezocht. Levering en finan.afhandeling volgens afspraak. Toen er bij levering een gebruiksaanwijzing ontbrak, werd deze na 1 telefoontje meteen per e-mail ontvangen.
Wij hebben dit jaar een stapelbed voor onze dochter bij MisterBed gekocht. Na orienteren op de website (redelijk overzichtelijk) liepen wij nog even bij de vestiging langs om het bed in het echt te bekijken. Het was druk die dag, maar wij hadden ook niet veel advies nodig. Bestellen was eenvoudig en snel. Voor de levering op afroep (een maand later, het bed was altijd op voorraad) was maar een belletje nodig, en er kon zelfs op het laatste moment een matras bij. De bezorger was uitermate vriendelijk en behulpzaam. En goede ervaring alles bij elkaar, dus ik zal MisterBed zeker aanbevelen.
Buiten enige vertraging bij de levering is alles perfect verlopen.
De montage verliep vlot, het eindresultaat is meer dan geslaagd.
Helaas is 1 scherm beschadigd geleverd, maar met 1 mail was dit geregeld en wordt er een nalevering gedaan van het betreffende scherm.
Kast en service bevalt ons prima bij Misterbed.
Het was allemaal perfect geregeld.
Zelfs nog een telefoontje, 1 dag voor levering met de aflevertijd.
Alles zoals beloof ook uitgevoerd.
Was makkelijk te bestellen en super snel binnen heel te vrede
het bed is precies wat we er van hoopte dat het zou zijn
goed stevig goed van opstelling
dus wij zijn een tevreden klant
Ik heb hoogglans nachtkasten besteld. Omdat de beschrijving over het materiaal niet duidelijk was, heb ik per mail geinformeerd of het inderdaad hooglans was. Na de bevestiging per mail heb ik de kastjes besteld en helaas zijn ze niet helemaal hoogglans, alleen de deurtjes, bovenkant niet. Ik zit nu met 2 nachtkasten die ik niet mooi vind en met terug sturen ben ik te laat.
Bij de eerste levering was er een onderdeel zwaar beschadigd.
Even gebeld en deze is mij keurig in een nazending bezorgd.
Top!
zeer goed goede afhandeling koop zeker voor ons tweede kleinkind weer bij misterbed
Zeer tevreden !
We zijn eerst naar de showroom gereden (anderhalf uur) omdat we het niet aandurfden het combi white bed te bestellen zonder gezien te hebben (toch geen klein bedrag 450 euro). Achteraf bekeken hadden we dat rustig kunnen doen. Het bed was zoals wij het ons voorgesteld hadden. Binnen een week hadden we het bed thuis. Prima afhandeling.
Prachtig bureau, mijn dochter was heel blij ermee.
Heel leuk dat de bezorging gratis is, dat maakt de aankoop
veel aantrekkelijker.