We are hiring!

Meest recente beoordeling
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (269)

hurtig & effektiv

Godt udvalg, klar besked om ordrens forløb og hurtig ekspedition. Kvalitet!

Beoordeling door bevestigde koper

Sjælden vare, god pris og hurtig forsendelse

Alt var perfekt - Mixmeister var i stand til at levere en vare, som jeg ikke har kunnet finde hos andre danske forhandlere, endda til en god pris, samt den ankom i løbet af få dage. Det kunne ikke være bedre, tak!

Beoordeling door bevestigde koper

Hurtig levering, fin hjemmeside og godt udvalg!

Lige ud ad landevejen og nem side at finde rundt på!

Nemt at bestille

Nemt at bestille kokoscremen syntes der var lidt lang lev. Tid, men ellers super. Handler helt sikkert der igen

lang leveringstid

sorry lang leveringstid men ellers alt ok mine 3 flasker rom var pakkert godt ind .. jeg vil gerne anbefale andre at købe der ... jeg gør det igen .. er leverings tiden sat vesnligt ned får i 4-5 stjerner herfra

Hurtig og perfekt levering

Jeg har brugt hjemmesiden 2 gange til mixers og tilbehør. Leveringen begge gange upåklagelig.

Beoordeling door bevestigde koper

Super hurtig ekspedition og forsendelse.

Det var en fin oplevelse at handle med dette firma. Varen var helt som beskrevet. Og tid for levering var ultra kort. Fint.

Beoordeling door bevestigde koper

God kundeservice, ringe leveringsservice.

Godt produkt, og god feedback ved henvendelse ifb. med status på ordre, men super ringe leveringstid - 1,5 uge for lagerførte varer. Jeg overvejer stadig om jeg vil handle her igen.

GODT

Modtog min order hurtig og uden fejl :)

fint

varen er modtaget.alt OK. TAK

Super fint.

det eneste minus var jeg modtog pakken før forsendelses mailen. men det skal ikke trække ned. Super god service

Beoordeling door bevestigde koper

Har kun oplevet et højt serviceniveau hos Mixmeister. Kan klart anbefales

Hurtig ekspedition.

Service helt i top - modtog varen 26 timer efter bestillingen.

Beoordeling door bevestigde koper

Hurtig levering - flotte glas!

Sendte min ordre sen eftermiddag. Alligevel kom kassen med glas dagen efter :-) Det er da effektivitet!

Det dur.

Hurtig levering. Det sætter jeg pris på.

Virkelig hurtig levering

Syntes der var helt vildt meget at vælge i mellem, men skulle "desværre" kun bruge nogle få ting, men ville bruge hjemmesiden igen en anden gang:) det enste det var lidt irriterende var at det var en MEGET stor papkasse det kom i trods at der kun var to flasker, en dåse og en shaker, men rigtig hurtig levering:) tak!

Antwoord van MixMeister

Hej Solvej,

Vi glæder os til at se dig igen. Og ja - vi pakker stort, men vi ved af erfaring af PostDanmark spiller fodbold og håndbold med pakkerne inden de levere dem til kunderne, så de skal kunne klare nogle tæsk. Vi arbejder på at finde en smartere model, så vi både sparer på miljøet, fragten og dit arbejde med at komme af emballage efterfølgende.

Mvh
Bo Tranberg

Beoordeling door bevestigde koper

ekstrem god service :) kan klart andbefales

fik pakken efter to dage og alt var som det skulle være, vil helt klart bestille fra mix-meister.dk igen,

Ukompliceret

Vi har handlet hos Mixmeister 2 gange - begge ukompliceret og problemfrit.
Kan anbefale at købe hos Mixmeister

Beoordeling door bevestigde koper

Jeg bestilte, jeg modtog, no big deal. Alt var, som det skulle være

Beoordeling door bevestigde koper

Super hurtig levering og overskuelig hjemmeside

Hjemmesiden er dejlig overskuelig, det var nemt at lave bestillingen. Super hurtig levering, jeg fik allerede varerne 2 dage efter bestillingsdatoen. Varerne er pakket godt ind under transport.

Ekstrem hurtig levering

Det er super nemt at handle på denne hjemmeside, der er god tekst og gode billeder. Varene har en overkommelig pris, og de bliver sendt dagen efter de er bestilt og bliver leveret lige til døren.

Beoordeling door bevestigde koper

Lav en fængende overskrift for at få din anmeldelse til at skille sig ud

Nem bestilling fra hjemmesiden, og rigtig hurtig levering.

Perfekt

Intet at klage over, varerne kom hurtigt og alt var i orden.

Hurtig levering!

Hurtig levering fine priser. Og flasken var pakker grundigt ind.

Beoordeling door bevestigde koper

Enkelt og effektivt, gode varer.

Enkelt og effektivt, gode varer.

Beoordeling door bevestigde koper

Jeg er faktisk drink meister efter at have set og bestilt fra denne hjemmeside

De har bare alt til den bar og de egenskaber som drinkmester - ved det firma.
Gå ind på hjemmesiden nu og se drinks blive lavet - og køb dig fattig.
Super forsendelsestid - og bare i top - alt.
Kun ros til firmaet.
Jeg skal have mere derfra. Det sidste køb var faktisk til en ven til fødselsdag.

Beoordeling door bevestigde koper

Billigt, hurtig levering og godt pakket!

Billigt, hurtig levering og godt pakket!

Beoordeling door bevestigde koper

Fanastisk hjemmeside og fin service

Jeg er meget imponeret over den meget fine og hurtige service. Og at, man via mails kan følge ens bestilling.
Og varene er fnt beskyttet i indpakning.

Kan kun anbefales

Udemærket butik.

Ingen anmærkninger. Meget tilfreds med handlen.
Fin betjening.

Beoordeling door bevestigde koper

Dejligt at modtage som bestilt, hurtigt.

Varerne svarer til det bestilte, alt ok.

Beoordeling door bevestigde koper

Endnu engang super service. Perfekt.

Som sædvanligt var jeg lidt sent ude med min ordre. Fik straks svar på min henvendelse. Og efterfølgende sms'er der fortalte hvor langt min ordre var. Fik leveret varerne i løbet af et par dage. Tak for hjælpen. Handler altid hos jer - nu og fremover!!:-)
Vibeke Aggerholm

Bestemt troværdig og tillidsvækkende

Jeg fik endda fat i MixMeister juleaftensdag som sidste udvej, da jeg ved hjælp af Track & Trace-nummeret fra Post Danmark kunne se, at min pakke lå i Døgnposten (uden at den - som PostDK ellers havde angivet - var blevet forsøgt afleveret, og der lå ikke engang seddel fra dem), og PostDK kunne ikke gøre noget.

super

Hurtigt leveret og alle glas var hele

Beoordeling door bevestigde koper

Hurtig levering, god service.

Hurtig levering, god service.

Beoordeling door bevestigde koper

Fik ikke det forventede leveret

Det fremgik af billederne på hjemmesiden at den Ron Zacapa 23 jeg bestilte var en "ANOS". Den jeg fikk leveret var en "SOLERA".

Antwoord van MixMeister

Hej Martin,

Jeg beklager du føler du har fået en forkert vare, vil vi gøre det mere tydeligt på hjemmesiden at det er Solera man får. Faktum er dog, at mange tror der er forskel på den gamle benævnelse "Anos" og den "nye" Solera - hvilket der ikke er. Produktet er det samme, den eneste forskel er at Anos betegnelsen brugte man før Diageo opkøbte rettighederne til distributionen af Ron Zacapa. (for at undgå sagsanlæg pga. forvirring ved at Anos kunne forstås som statisk lagrig, ændrede man det til Solera som er den måde rommen altid har været lavet på). Siger din vinhandler noget andet, er han simpelthen ikke godt nok informeret. DK's ubesetritte største rom ekspert, "Rom Thomsen" bekræfter også dette. Vi har faktisk lavet websitet www.ronzacapa.dk for netop at oplyse om denne fejl-information, da du langt fra er den eneste som tror der er forskel. Alt andet lige, så ville det også være underligt at et produkt kunne gå fra 23 års lagring til kun 6, og smage ligeså godt som før.

Summasumarum - den rom du har fået er den du ønsker, og er du ikke tilfreds med handlen, så sender vi dig gerne en retur-pakkelabel.

Mvh
Bo Tranberg
MixMeister.dk

Beoordeling door bevestigde koper

Har endnu ikke modtaget pakken eller fået besked på om den ligger på posthuset.

Hvad kan jeg give stjerner efter, når jeg ikke har modtaget noget fra jer.

Super

Bestilte det jeg skulle bruge, en sen søndag aften. Onsdag da jeg kom hjem fra arbejde var pakken der.

Kan ikke andet end anbefale dette firma, stort udvalg, god og hurtig betjening.

Beoordeling door bevestigde koper

super stort udvalg og mange spændende varer man ikke kan få andre steder!

Hurtig betjening og en god side. Rigtig mange specielle varer til barskabet som man kan have svært ved at finde andet sted. Rigtig godt at kunne downloade gratis opskrift bog. Så godt til en festlig aften med coctails!

Beoordeling door bevestigde koper

Fin service og hurtig levering

Selv om det i første omgang så ud som om der var sket en fejl i leverancen blev det alt i alt en meget fin oplevelse