[REPLY]
Ik bestelde een oplader op 8 mei, de bestelling zou uiteraard niet op hemelvaart geleverd worden maar kwam keurig op 10 mei door de brievenbus!
Prettig om bij mobielkoopjes te bestellen....ook als iets niet op voorraad is, krijg je een mail als het er wel weer is....erg handig!!
Fijn om mee samen te werken . De mensen zijn echt bekommerd of de levering perfect verlopen is. Ze houden u dadelijk op de hoogte. Er kan niets fout gaan !
Echt aan te raden.
Proficiat hoor !
's avonds en achterkantje voor mijn mobiel besteld en de volgende dag zat deze al in de brievenbus! De kleur was precies zoals ik verwacht had, mijn vriendinnen zijn er jaloers op!
Dit product zeer snel geleverd en op internet te volgen wat er gedaan en wat gebeurt.
Gister (20-3-2013) besteld vandaag (21-3-2013) netjes bij de post bezorgd.
Een Samsung Star Accu niet de originele maar een compatible van goeie kwaliteit past zelfs beter dan de originele.
Kortom Uitstekende zaak en niet duur!
Ga zo door.
Hoesje besteld voor mijn Iphone.Was niet tevreden over de kleur en vroeg of ik hem mocht ruilen.Opgestuurd en binnen 3 dagen kreeg ik het hoesje wat ik wou hebben kosteloos opgestuurd.Top service !!!
Prima shop om accessoires te scoren voor je mobiel.
Snel, makkelijk en goede producten en vooral een enthousiast team erachter.
Wie weet tot een volgende keer.
Succes heren!
Vrijdag rond 15.00 een lader besteld en tot mijn verbazing Zaterdag al in huis.
Er worden ook geen belachelijke verzendkosten in rekening gebracht.
Chapeau!!
P.v.Loon - Geldrop
Snelle levering, goede telefonische bereikbaarheid en de oplader die ik heb ontvangen is van goede kwaliteit! Ik zou hier zeker weer bestellen.
Het bestelde artikel was binnen 2 dagen, keurig verpakt bij mij in huis. Ik ben zeer tevreden. Zal de volgende keer ook zeker weer via mobielkoopjes.nl bestellen.
ik ben zeer tevreden over het gemak en snelheid vd bestellingsprocedure.
van klik naar brievenbus is erg snel en zonder zorgen gelukt!
...jammer genoeg werken niet alle webshop op deze manier.
Het bestelde artikel werd snel geleverd (volgende dag) en tot onze tevredenheid
Ik had voordien niet van deze onderneming gehoord maar gaat vanaf vandaag bij mijn favoriete
Groet Fred
De service is goed en ze handelen snel.
Na betaald te hebben had ik het product de volgende dag in huis.
Ga zo door!
Na even zoeken bleek het hoesje hier het goedkoopste te zijn.
Op dinsdag laat in de middag besteld en op donderdag al in huis.
Super snel en precies zoals op de foto. Top.
Snelle levering en toen er iets al was uitverkocht hebben ze het super snel geregeld dat ik iets anders kon uitkiezen en ook dat werd de volgende dag al bezorgd! Prachtig spul,ik heb gelijk weer wat besteldt!
Op woensdag besteld op donderdag binnen. Echter het verkeerde besteld, heb direct contact opgenomen met aftersales.
Geen probleem, het product is direct omgeruild en opgestuurd. Met ruilen mee heeft het 2.5 dag geduurd, dus vrij snel.
Een goede service met een zeker zo goede aftersales.
Zeker een vermelding waard!
op 30 april case voor SAMSUNG chat C3222 besteld [overigens de enige winkel die 'm had!]; 1 mei al bericht dat ie verzonden zou worden, 2 mei in huis! Daar kan menig webwinkel een voorbeeld aan nemen!
Prima semi-soft hoesje voor mijn HTC Desire S gevonden en werd snel geleverd. Snelle statusupdate van mijn bestelling en snelle levering. Hoorde van softcase bijvoorbeeld helemaal niks meer nadat mijn bestelling niet was aangekomen.
Bestelling binnen een dag ontvangen,netjes in bubbeltjes envelop.
Prima service, tot de volgende keer
Dinsdagmiddag een Simkaart pakket van T-mobile besteld en nog geen 24 uur later werd het pakketje netjes thuis afgeleverd. Dus de ervaring die ik heb is heel goed.
MvG, P.Brouwer, Enschede
snelle bezorging, goede klantenservice!
gadget besteld, volgende dag in huis. gemaild met een vraag, dezelfde dag nog antwoord.
Leuke verschillende soorten hoesjes.
Vandaag besteld, morgen al in huis.
Geweldige service. Raad het iedereen aan.
super niet duur en levering de volgende dag na betaling hoeveel sneller kan je het krijgen.
echt toppie kom dan ook zeker weer terug moet voor de ipad2 nog een dock hebben
heb een paar keer gebeld over hoe ik kon bestellen er was iets fout gegaan met internet betalen en ben heel vriendelijk te woord gestaan vind het een klantvriendelijk bedrijf en de bestelling een dag later in huis als ik iets nodig heb zeker weer bij jullie
fijn dat als ik iets bestel het er ook binnen no time is en dat het goed wordt afgeleverd.
ik weet waar ik moet zijn als ik nog iets nodig heb!