woensdag 2 december 2009
Synology DS 209j
Ik ben zeer tevreden over het product en over de bijzonder snelle levering door mobiel-harddisk !!
Featured review of Mobile Harddisk
maandag 12 oktober 2009
NAS gekocht
Heel goed geholpen; vanaf 't moment wat ik op 't oog had tot en met het in huis krijgen van m'n bestelling (NAS met 5x ingebouwde HDD's):
- website: erg overzichtelijk en linken naar sub-pagína's werken zonder uitzondering, pagina's laden erg snel dus geen wachten.
- bereikaarbheid: kontakt ging steeds via emailverkeer, emails werden binnen een half uur tot een uur beantwoord (hierdoor was telefoneren (dus) niet nodig).
- bestelling ging prima, erg duidelijk allemaal.
- bestelling was inderdaad de volgende dag in huis.
- aftersales nog niet nodig gehad, maar ik hoor van anderen dat die okay zijn.
Kortom: aanrader, deze winkel!
woensdag 23 september 2009
Xtreamer
Prima service, ene dag besteld de volgende dag in huis.
Ik ben zeer tevreden.
dinsdag 22 september 2009
Perfect
Om 16.00 uur besteld, volgende dag al geleverd. Klasse!
zaterdag 19 september 2009
Uitstekende (web)shop
Duidelijke website, goede updatestatus van de bestelling, voorraadindicatie klopt als vermeld.
Niets op aan te merken, ik ontving mijn WIFI adapter verpakt in een bubbeltjes enveloppe. Produkten worden, mits op voorraad, direct verstuurd.
vrijdag 21 augustus 2009
Snelle en duidelijke service en no nonsense.
Had 21 maanden geleden een 2,5" externe hd gekocht en deze begon te tikken. Ik had geen idee dat ik nog garantie had (meestal is dat 1 en geen 2 jaar) dus ik begon een beetje te mopperen. Mij werd al snel 'de mond gesnoerd' met de mededeling dat ik garantie had en het apparaatje zonder problemen kon opsturen ter reparatie.
Ondanks dat zij de fout niet konden reproduceren (zal je net zien) hebben ze toch het harddiskje in de behuizing vervangen!
Binnen een week had ik het weer keurig thuis bezorgd met wat extra gebruikstips in de mail.
Kortom snelle en goede service, terzake kundig en to the point.
Daar houden wij van :-)
donderdag 20 augustus 2009
Snelle levering, goede correspondenten
No nonsense, snelle antwoorden en snelle levering.
Product (WD 640 GB externe harddisk) is verder top!
dinsdag 11 augustus 2009
Duidelijk en snelle service
Perfecte harddisk.
Dit is hoe internetshoppen moet zijn.
zondag 9 augustus 2009
service en snelle levering
Als leek heb ik een HDX 1000 gekocht bij deze firma. De NMT werd snel geleverd en toen ik hem in huis had klopte het wat er van gezegd werd. De gebruikershandleiding is minimaal. Na enkele vragen richting Mobile-harddisk gesteld te hebben is voor mij het meeste duidelijk. De antwoorden kwamen snel en correct binnen. Dus een pluim voor dit bedrijf.
vrijdag 7 augustus 2009
Perfecte informatie en service
Bij bestelling (in 2008) al een zeer goed gevoel, goede info en snelle en correcte levering. Nu defecte Diskstation zonder enig probleem binnen een week omgeruild voor een werkend exemplaar. Erg snel en de informatie per mail is zeer accuraat. TOP!
zaterdag 1 augustus 2009
Snelle en korrekte service
Na mijn melding van de kapotte externe harde schijf en mijn mededeling dat ik geen aankoopdatum meer wist, heeft Mobile-harddisk.nl e.e.a. uitgezocht en binnen een week de schijf onder garantie gerepareerd, terug gezonden.
Van alle handelingen werd ik keurig via de mail op de hoogte gehouden.
Deze service is mij wel 5 sterren waard.
Groeten,
Geurt
woensdag 15 juli 2009
Snel en op voorraad
Het gaat zoals het hoort te gaan, goede emails, alles op voorraad,telefonisch goed bereikbaar.Prima!
donderdag 9 juli 2009
Snelle reactie van vraag per e-mail over het probleem
Bij het probleem van Vosonic VP5500 krijg snel antwoord, wat ik moet doen, maar het lukt niet en ik krijg bericht, wat ik moet doen. ik hoop, dat mijn apparaat snel in onderzoek zal ondergaan bij reparatie.
donderdag 9 juli 2009
Kort maar krachtig; top!
Wij hebben reeds meerdere opslagservers bij hen zakelijk aangeschaft en wat ons betreft is een goede leverancier niet de goedkoopste (al hoewel ze altijd zeer scherpte prijzen hebben), maar degene die er is wanneer het mis gaat. Nu tweemaal hebben we een RMA aanvraag gedaan welke beide keren snel en zorgvuldig afgehandeld zijn. Hier kan je dus met een gerust hart je apparatuur aanschaffen!
maandag 29 juni 2009
keurig!
Ik kende het bedrijf niet, maar ik wou graag snel een HDX-1000 hebben, de volgende dag stond hij al in mn tv meubel! Wat een snelle service!
vrijdag 12 juni 2009
Mobile-Harddisk.nl werkt snel en doet wat ze belooft
Ik had inderdaad binnen 2 dagen mijn AC Ryan DVB Harddisk tuner/streamer keurig thuis bezorgd. Goed verpakt/ dus geen problemen. En dat ook nog tegen de scherpste prijs.
zondag 17 mei 2009
adequaat en snel
Eerst één bestelling geplaatst. Heb me toen bedacht dat er nog wat bij moest. Dat werd nog gauw even aan de vorige bestelling toegevoegd. De volgende ochtend werd het al geleverd.
Echt goed!
zondag 26 april 2009
Goed advies, perfecte service
Even bellen voor wat achtergrond informatie, perfect advies (echt niet het duurste van het duurste). Als je echt gaat zoeken zal het goedkoper kunnen maar die paar euro extra is het echt meer dan waard. DS209 werd keurig geinstalleerd afgeleverd, zelfs eerder dan beloofd.
Prima webwinkel met vakkundige mensen.
zondag 10 januari 2010
Bij deze winkel een externe behuizing(fantech)en harde schijf...
donderdag 7 januari 2010
Goede, overzichtelijke website met voldoende informatie en links naar de fabrikant.Ik werd goed op de hoogte gehouden van de status.Heb in de avond besteld, direct een bevestiging, en de volgende...
woensdag 6 januari 2010
Website is snel en overzichtelijk. Het is mogelijk om meteen een harddisk bij een behuizing oid te bestellen, de combinatieprijs is scherp en inclusief inbouwen.Vlak voor oudjaar een Synology Ds110j...
maandag 12 oktober 2009
Heel goed geholpen; vanaf 't moment wat ik op 't...
zaterdag 19 september 2009
Duidelijke website, goede updatestatus van de...
dinsdag 1 september 2009
Goede prijs, snelle...
We kunnen hier geen deel van de beoordeling tonen omdat www.kieskeurig.nl geen beoordelingen vrijgeeft.