We are hiring!

Antwoord van Mobile Supplies B.V.

[DATE]

[REPLY]

Mobile Supplies B.V. Beoordelingen

Mobile Supplies B.V. Logo
Klanten zeggen: »Goede winkel!« »prima opgelost« »Prima prijs en vooral service« 76
Uitstekend
9.4 van 10

76 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (76)

prima opgelost

Een bestelde camera-accu werkte niet & dezelfde week kreeg ik een vervangend, goed exemplaar.

Featured review of Mobile Supplies B.V.

• Fiem
  • Fiem
  • Laren (NH), NL
  • 64 Beoordelingen

Goede winkel!

Fijne winkel met een groot assortiment.
Ik zocht een headset voor mijn mobiel en MobileSupplies was de enige in NL (die ik kon vinden) die hem in wit had. En ook nog eens goedkoop!
Zat alleen geen verpakking bij.

Binnen 2 dagen geleverd.

Mobile Supplies B.V.

Prima prijs en vooral service

Reeds meerdere spullen hier besteld, steeds levering binnen 1 dag!
Laatst was het bestelde hoesje beschadigd, een mail gestuurd en de volgende dag had ik al een vervangend exemplaar.

Kortom uitstekende Service.

Bestelnummer #96854

• Wim
  • Boxmeer, NL
  • 1 Beoordeling

Snel, goed en goede prijs

Alle produkten binnen 2 dagen geleverd, in perfecte staat en tegen gunstige prijs.

Mobile Supplies B.V.

Beste telefonische site! perfect kwa leverservice, prijzen etc. kan niet beter

Ik had binnen anderhalve dag mijn accu voor mijn blackberry bol 9700 al binnen gekregen en nog wel voor een spotprijsje!
Bedankt mobilesupplies!

• Daniël
  • Broek op Langedijk, NL

Perfect

Veel producten zijn goedkoper als bij andere webshops. Ook was de levering snel. Ik vond het makkelijk dat het door de brievenbus paste.

Ordernummer: 95198

Uitstekend

Makkelijke site om te bestellen. Snelle levering en makkelijk af te rekenen. Sterk concurrerende prijzen.
Helemaal top dus!

Ordernr: 95352

Tevreden

Het product was erg goedkoop in verhouding met andere sites, en de levering was goed, dus ik ben helemaal tevreden.

ordernummer: 95334

Mobile Supplies B.V.

Snel, goedkoop, leveringsstatus te volgen

De accu voor de GSM is op een simpele manier te bestellen en te betalen. Daarnaast is het ook mogelijk om de status van de bestelling te volgen doordat je een duidelijk mailtje krijgt als de status van de order veranderd. Vergeleken met andere leveranciers is het ook nog eens goedkoop.

ordernummer 94580

uitstekende service

mobilesupplies voldoet ruim aan mijn verwachtingen en maken hun afspraken waar. snelle levering . geen gedoe en een keurig mailtje vooraf

• kees
  • kwintsheul, NL

uitstekend

auto oplader voor ipad besteld
goedkoper dan bij andere aanbieders.
snelle levering
informatie over uitvoering order ook top
ordernr 94547

goede prijs - 5 dagen levering

Een goede prijs voor Samsung lader. Donderdagavond besteld, maandag bezorgd. Jammer dat op zaterdag niet wordt uitgeleverd door vervoerder. Moet wel pakjestarief betalen.

Order number: 94464

• JW
  • 2 Beoordelingen

Supersnel

snel geleverd en voor een goede prijs.

Snel en goedkoop

Snelle levering van diverse iPhone spullen, prijzen zijn ook zeer aantrekkelijk

Goedkoop en snelle levering

Perfect. Hoesje besteld voor LG , volgende dag al binnen voor een top prijsje 9,95. Super snel geleverd! Lage verzendkosten.

• Paul
  • Amsterdam, NL

Zeer snel en goedkoop

Ik zocht een hoesje voor een Samsung Galaxy Note. Gevonden uiteindelijk bij Mobile Supplies voor een koopjevan € 9,95 Daarbij kwamen ook nog eens de zeer lage verzendkosten van € 1,95,-. Uiteindelijk had ik hem al de volgende dag binnen voor € 11,90 Het hoesje zelf zag er goed uit. TOPPIE :-)

Uitmuntend

Zeer goede service!

Uitmuntend !

Hoesje voor HTC Wildfire besteld, veel goedkoper dan bij andere zaken en bovendien veel betere kwaliteit (hoesje van andere zaak retour gezonden)
Daarna nogmaals een hoesje besteld en een autolader.
Bestelling komt zeer snel en goed verpakt.

Autolader omgeruild (lag aan de auto, pastte niet) en ook dat
verliep weer uitermate soepel.

Maakt allen mondelinge reclame voor deze zaak !!

Mobile Supplies B.V.

Zeer snelle afhandeling en eenvoudig contact!

Super snel geleverd en erg eenvoudig om contact en reactie te krijgen.

Supersnelle afhandeling

Goede snelle levering. 's middags besteld , andere dag afegeleverd. Verpakking dik in orde! Keep up the good work!

SamSung galaxy SII

Mijn bestelling werd snel en correct geleverd ben zeer tevreden met deze web winkel

Samsung adapter

Vorige week een Samsung adapter besteld. Prima prijs, en prima levertijd. Geen enkele klachten. Super.

Order nr. 93661

Mobile Supplies B.V.

per post ontvangen, doet wat het moet doen

Vorige week heb ik via mobilesupplies een nieuwe headset voor mijn telefoon gekocht. Het werkt prima, ik kan er mee bellen en muziek luisteren en ook het volume aanpassen en opnemen, al die functies.

Ik ontving de headset gewoon per post, vrijwel de volgende dag. Niks over te klagen, dus!

ordernr: 93832

Altijd raak

De scherpste prijzen online voor telefoon accessoires en vervangingen.
Meerdere items besteld altijd netjes op tijd geleverd.

• Kees
  • den bosch, NL

Snel en Correct

Besteld voor een scherpe prijs en per Email de bestel en verstuurd bevestingen ontvangen. Een dag later al binnen met de post.

Een bescherm hoesje voor Samsung Galaxy Note besteld.
Wel jammer dat men 2 uur na mijn bestelling een nieuwe uitvoering op de site had staan en mij niet even gebeld hebben of ik toch voor de "oude" uitvoering wilde gaan of toch liever het iets duurdere nieuwe model zou willen.

Verder over de afhandeling Prima tevreden.

keurig en voordelig

zeer snelle levering en bovendien nergens zo goedkoop een tasje voor de Samsung Note gezien als hier !
Product is ook van hoge kwaliteit !
order nummer 93399

Blackberry 9700 batterij

Snelle levering en zeer scherp geprijsd!

UITSTEKEND

na enkele andere sites bezocht te hebben, heb ik hier een stuk goedkoper een nieuwe batterij voor een Nokia besteld.
de bestelling werd binnen 48 uur geleverd.

service

ik had mijn bestelling met het bestelnummer 93099 binnen 48 uur in huis prettig als je er zo van op aan kunt het was n.l een cadeautje dus belangrijk dat ik het op tijd in huis had

TOP SERVICE

Na een breuk in mijn frontje van mijn Nokia E71 heb ik een nieuwe besteld bij deze web winkel.
Binnen 18 uur geleved.

Super service!!!

Div voor de i-phone4S

Moest snel wat spullen hebben voor mijn i-phone4S
(Bestelnummer: 92781)
Hier bestelt, en zoals altijd heel snel en keurig geleverd
Super !
Dus:niet verder zoeken hier is het altijd uitverkoop en een zeer snelle en goede levering.
Ga zo door !

order 92610 gsm lader voor thuis

zeer goede service artikel binnen een werkdag binnen. ga zo door.

Mobile Supplies

Ik heb een aantal zaken besteld, bij Mobile Supplies (ordernummer 92628)

geweldige en snelle levering.
kwaliteit en prijsverhoudingen zijn zeer goed. volgende keer ga ik zeker niet verder zoeken en direct naar de site van Mobile Supplie.

zelf geef ik nooit een tien van een cijfer negen is het minimaal waard.'

dus snel naar Mobilesupplies.nl

• Mark
  • Marknesse, NL
  • 5 Beoordelingen

Exclusieve accessoires, snel geleverd

Ik heb bij mobilesupplies.nl een dockingstation besteld voor mijn mobiele telefoon. Deze was bij de bekende sites niet te vinden maar hier gelukkig wel. En deze was ook nog binnen 3 dagen geleverd. Top webshop.

• Peet
  • garderen, NL
  • 1 Beoordeling

Snelle bezorging en het product was precies wat ik zocht.

Ik ben erg tevreden over het product en de afhandeling.

ing. R.A. Uhl

Uitermate snelle levering!
Voor 16:00 uur besteld, de volgende dag al in huis! Een echte aanrader.

Mobile Supplies B.V.

Goede kwaliteit, snelle levering en goedkoop!

ordernr. 92450

Snelle levering, goede spullen

Ik had een screenprotector besteld voor mijn telefoon op aanraden van familie, die al vaker andere spullen hadden besteld op Mobile Supplies. Ik kreeg emails als de status van mijn bestelling veranderde, wat erg prettig was. Binnen 3 dagen had ik de screenprotector thuis en ik ben er erg tevreden mee.

Ordernr 92313

Mobile Supplies B.V.

In één woord : PERFECT bedrijf!

Alles liep echt perfect. Meestal heb ik mijn bedenkingen om via Internet te kopen, maar omdat ik ergens op uw site las dat u bij een of andere organisatie bent aangesloten heb ik bij u besteld. Alles liep gesmeerd; ik werd precies op de hoogte gehouden wanneer de bestelling was verwerkt en wanneer er geleverd zou worden en alles werd perfect opgevolgd. Volledig tevreden!
Met vriendelijke groeten,
L.J.F. Berenson
Hendrik-Ido-Ambacht

Mobile Supplies B.V.

Snel, goed, correcte behandeling en goedkoop!

Na veelvoudig zoeken op internet toch op deze site gekomen, dit kwam in eerste instantie alleen door de prijs, na het bestellen bleek de service (email contact en levertijd) ook zeer netjes! Nooit lang op een product hoeven wachten en op hoogte gehouden van de bestelling.

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten