We are hiring!

Meest recente beoordeling
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (724)

Super ekspedition

Meget hurtigt svar på spørgsmål vedr. produkter og levering til tiden.

Beoordeling door bevestigde koper

Fin service fra start til slut.

Det er første gang jeg handler hos modelskibet, men bestemt ikke sidste gang. Servicen var i top fra bestillingen gik igennem til jeg modtog min vare. Selv om én af mine varer var i restordre, blev der ikke trukket penge fra min konto, før alle varerene var sendt af sted - lige som de lovede. Alt i alt en god oplevelse og en fabelagtig kundeservice man skal lede længe efter andre steder. Jeg kan kun anbefale andre (og dig) at handle her.

Dejlig hurtig levering!

Helt klart en fornuftig gnidningsfri betjening! Levering lige til døren, uden den stor ventetid. Uovertruffent!

Fremragende service

Alt forløb perfekt, ingen forbehold af nogen. Mindre ordre.

dårlig ordresystem

Du har en dårlig ordrebehandling
Materialer, som jeg bestiller dem, og der var noget i orden resten.
Uden en besked eller e-mail jeg nødt til at vente. 7 uger
På e-mails fra min side er simpelthen ikke reageret.
under dække af spam
Jeg ved ikke, om jeg nogensinde vil købe noget

Jeg håber du besvare denne meddelelse

hilsen John Brandenburg

Hurtigt og nemt,

Godt sted, nemt at overskue

Alt var bare perfekt

Alt var OK, så Modelskibet kan anbefales.

supper godt firma.

betjenningen er god. Varne kommer altid som aftalt ok.

erik kofod

Intet at klage over

Har handlet på add, og hentet varen selv.

God service og hurtig levering

God service og hurtig levering, ikke sidste gang jeg har handlet her.

Skuffet!

Kjøpte em el motor med gir hus og drev. Beklageligvvis meget lang leveringstid. Kostbar frakt. Pinjong hadde feil feste i forhold til e-motor. Meget skuffet

Beoordeling door bevestigde koper

Super service og hurtig ekspedition

Ringede udenfor åbningstid og fik betjening alligevel.. Hentede varen senere på dagen og fik proff. hjælp

Handler gerne der endnu engang, når hobbyen skal udviddes

HURTIG OG KORREKT LEVERING

nem bestilling efter modelskibet.dk og hurtig levering

Beoordeling door bevestigde koper

Fin betjening, men for lidt åbningstid!

Udmærket hjemmeside og stort udvalg. Også god support og hjælp, men det er lidt irriterende at der kun er åbent i selve forretningen to dage om ugen. Dermed sendes der også kun varer ud to gange om ugen.

Beoordeling door bevestigde koper

Produktet godt, leveringstiden lidt for lang (8 dage)

Jeg fik det jeg bestilte. Og det er jeg selvfølgelig glad for
Men jeg syntes, en leveringstid på 8 dage, er for lang tid, når varen var på lager, da jeg bestilte.

Ingen dikkedarer

Modelskibet.dk har en overskuelig og let anvendelig hjemmeside, hvor jeg hurtigt finder de(n) vare(r), jeg søger. Betaling og levering foregår gnidningsfrit, og såfremt varerne ikke er på lager, får jeg besked om, hvornår jeg kan forvente at modtage min bestilling. Så alt i alt er Modelskibet.dk en virksomhed, man handler med uden dikkedarer.

Beoordeling door bevestigde koper

Gaaab, hvor langsomt må det være?

Måtte vente i næsten 4 uger uden nogen form for oplysninger om hvad der forsinkede forsendelsen.
Surt show. Bruger dem ALDRIG mere.

Beoordeling door bevestigde koper

Gode varer men dårlig levering

Jeg kunne nemt, og hurtigt finde det jeg skulle bruge på deres side, men efter at have bestilt gik der 10 arbejdsdage før jeg havde varen, det er for lang tid når de skriver 2-5 arbejdsdage.

Beoordeling door bevestigde koper

Bestilt div. Fittings, alt ret og servicen meget god

rigtig god service

Hade et problem med levering snakke med dem i telefon og fik det løst med det samme

Behagelig betjening

God forretning med mange spændende hobby ting

Pakket godt ind

Hver enkelt lille glas med maling var pakket ind i et stykke avispapir. En personlig nedpakning, helt sikkert.

Orden i sagerne

Altid hurtig levering, god betjening, og altid indpakket i forsvarlig stand

Ualmindelig langsom levering

Bør ikke tilbyde gavekort, da hjemmesiden ikke kan håndtere indløsning. Og så bliver man bedt om, at bestille via dankort og han vil fratrække beløbet fra gavekortet! Ikke lorden når pengene er betalt en gang.
Gavekortet blev købt i julen 2010 og først nu (marts 2013) er det langt om længe lykkes mig, endeligt at få noget leveret. Men det var en sej kamp, hvor jeg til sidst måtte ringe og skrive hver dag. Og til sidst blev telefonen aldrig taget når jeg ringede. Overvejede på et tidspunkt at melde ham til politiet for bedrageri, da det var så langt ude efterhånden. Og jeg har kun fået leveret halvdelen !!!!!!
Flotte produkter, men skal Aldrig handle på denne side igen, det er livet for kort til.

Hurtig og korrekt levering

Gode og kompetente svar på spørgsmål ved telefonisk henvendelse

Alt til UG+

Det har været en positiv oplevelse,hurtigt levering, lever absolut op til det man forventer
Det er både, per tlf. og mail.Jeg handler absolut der igen,når jeg kommer til at mangle noget
Mvh Holger Fjord

Beoordeling door bevestigde koper

God og meget fin service

Der var hvad jeg havde brug for og det blev leveret med gode råd og service.
Fin fin service - kommer snart igen.

Tak for god service

Som første gangs køber er der meget at se på, så tiden går hurtig, på en kold vinterdag var der mange i forretningen, men selv om der var mange kunder fik man god betjening.
Mvh. Jørgen Hansen

Beoordeling door bevestigde koper

Umulig at komme i kontakt med ved mangler i levering

Jeg bestilte et modelskib (ultimo oktober), der viste sig at mangle to stykker træ. Efter mange forgæves mails kom jeg i kontakt via telefon efter ca 1 måned. Heri blev jeg lovet de manglende stykker. Efter yderligere en måned rykkede jeg telefonisk, og nu skulle de nok komme. De er endnu ikke kommet og jeg vil ikke bruge mere tid, i stedet har jeg bestilt og betalt for to stykker standard træ (knap 200 kr) som er leveret hurtigt.
Så min konklusion er at Modelskibet godt kan levere, men ikke er i stand til /vil ikke behandle mangler/klager.

Fantastisk

Jeg kan kun anbefale firmaet

Udført til UG

Leret til fuld tilfredsstillelse

perfekt

Ordren er forløbet perfekt

Beoordeling door bevestigde koper

Stort sortiment, hurtig med levering

Fin hjemmeside med mange god dele, hurtig service og levering.
Kommer helt sikkert igen ;o)

Det er bare i orden

Modelskibet.dk er bare en god forbindelse for hobbyfolk - fin service og fine priser

Beoordeling door bevestigde koper

et halvt års!!! leveringstid på lagervare:-(

Modelskibets behandling af min ordre er under al kritik..
Jeg bestilte en aluplade, en messingplade
Og et par messing rør, som alle var lagervare.
Jeg bestilte også en rørbukker, men den var i restordre og ville kunne leveres ca. Januar 2013..(som de skriver selv vil de sende de varer der er på lager men de ventede fem måneder)
Efter 5 måneder vælger modelskibet så endelige at sende de vare der hele tiden har været på lager. Men ikke rørbukkeren.
Jeg fik ingen information om hvorfor rørbukkeren ikke dukker op..
Mine penge har derfor været "gidsel" hos modelskibet endtil de syntes de ville sende varen
Ps får jeg nogensinde den rørbukker.. nu er der gået et halvt år

lannnnnng behandlings tid

Utrolig lang behandlings tid måtte rykke flere gange fik at vide det var afsendt fik først varene langt senere vil finde et andet sted at handle næste gang.

Top dollar

Super service og god betjening!
Et godt sted at handle.

super

bestilte torsdag og havde varen fredag

• 3 Beoordelingen

God service og hurtig levering

Der er ikke så meget og sige andet end det er en god kunde service og en hurtig levering.... jeg skal med sikkerhed handle hos dem igen... =)

Beoordeling door bevestigde koper

Den bedste butik jeg har været i nogle sinde

Det første der møder dig når du besøger den lille butik er en smilende og glad mand, som er klar til at hjælpe dig, med hvad du nu har brug for, han har alt hvad man kunne ønske sig, skulle det ske at det ikke er på lager bestiller han det hurtigt hjem... Jeg har handlet der to gange og bestilt fra nettet og der har aldrig været nogle problemer.. Jeg handler der helt sikkert frem over...