We are hiring!

Meest recente beoordeling
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (16)

Utilfredsstillende oplevelse

Efter et besøg på MC forårs messen i Øksnehallen henvender jeg mig til importøren af Shark hjelme i DK. Det gør jeg fordi jeg skal have et guldfarvet visir til min Shark hjelm. MotoDuc får jeg anbefalet af manden i standen og aflægger herefter et besøg.

Jeg får af vide af MotoDuc, at et visir kan skaffes hjem indenfor få dage. Jeg betaler forud for min vare for at få den hjem. Efter et par dage ringer jeg op for at høre om det er kommet og straks får jeg beskeden at visiret er i restordre.
Herefter aftaler vi i butikken, at visiret så skal være det mørkeste tonede visir i kataloget og det så bliver bestilt hjem i stedet for...

Jeg ringer så en uges tid efter, da jeg intet har hørt og får beskeden at der er blevet rykket for visiret, men de har leverings problemer da det er en leverance de ikke tager med hastige skridt i Frankrig. Det hænger ikke sammen med det indtryk jeg første gang fik hos MotoDuc med deres hurtige levering af dele. Der går så ca. 2,5 uge yderligere hvor intet sker. Jeg ringer løbende 3 gang for at høre om der var noget nyt. Svaret var hver gang at der lige var blevet rykket for visiret!

Den store dag kom så i begyndelsen af den 3 uge fra mit første besøg og jeg kører ned for at hente mit visir. Det viser sig så, at det ikke er det rigtige visir der er bestilt hjem. Et gråt tonet frem for mørkt tonet. Det var en klar del af aftalen som ikke var opfyldt. Vi prøver igen i forretningen at bestille det mørke visir hjem med Shark kataloget i hånden. Herefter er der gået 2 uger og nogle dage og det rigtige visir er så endelig kommet frem.

I alt er der gået ca. 40 dage og jeg synes det har været en utilfredsstillende affære. Det må man som forhandler også kunne forstå, at sådanne kundeoplevelser ikke spreder gode rygter.

Malou vond deze beoordeling nuttig

• Nørresundby, DK
  • 1 Beoordeling

Kanon service

Købte jakke, bukser og et sæt handsker til en rigtig god pris og lækker kvalitet. Fik mail om størrelserne var som de skulle være (med link til måleskemaer) Dog modtog jeg jakken i en anden farve, men viser sig at den anden farve ikke produceres mere. Fik dog tilbud om kompensation for dette.

Alletiders handel

Dårlig Service

Jeg fandt denne hjelm inde på deres hjemme side som jeg gerne ville have, da jeg så kontakter dem får at vide hvad farven jeg ønsker hedder viser det sig efter nået tid at dette er en gammel model som de ikke sælger mere, så de sender mig et katalog med de nye modeller, efter nogen overvejelse vælger jeg så en af de nye modeller, jeg bestiller den som jeg bliver henvist til, de trækker pengene, og jeg modtager mail og den er sendt osv. lidt senere på dagen modtager jeg så en mail om at den hjelm jeg har valgt kun sælges i udlandet, og jeg ikke kan købe den. Hvad nytter det så at de sender mig en brochurer uden at oplyses hvis der er nogen jeg ikke kan få. jeg valgte så og få pengene tilbage og ikke handle hos dem, og der gør jeg heller ikke i fremtiden.

Overordnet fin handel

Køb af læderdragt, støvler, rygskjold samt handsker.

God service.
Dog et par uheld omkring størrelserne der gjorde at det måtte sendes tilbage. Der kunne måske spørges mere ind til størrelser/mål i første omgang så risikoen for at det ikke passer formindskes.
Ellers er jeg fint tilfreds og kunne godt finde på at vende tilbage.

Beoordeling door bevestigde koper

Perfekt. Hurtig levering og billige varer

Købte et par støvler. Super hurtig levering og rigtig gode støvler til den meget billige pris.

Super kundeservice

Puma støvler. Blev ringet op og spurgt om jeg nu havde husket at bestille en størrelse større end normalt da de var små i størrelsen. Det er da god service :o)

Beoordeling door bevestigde koper

Bestilte nogle MC rengøringsprodukter via internettet. Senere samme dag blev jeg ringet op om ikke de skulle komme forbi med det, da de alligevel skulle en tur ud i nærheden af hvor jeg arbejdede. Det er fin service.

Hilsen
Kristian

God behandling hos Motoduc.dk

Jeg fandt et par lækre mc bukser hos Motoduc.dk og kunne prøve størrelsen på et par andre bukser af samme fabrikant i den fysiske butik. Kunne derefter bestille den ønskede model og størrelse over internettet uden nævneværdige problemer. Varen kom efter 14 dage og afhentning forløb glat og problemfri.

Beoordeling door bevestigde koper

Rigtig god service, og hurtig levering!

Altid god service og hurtig levering, og ikke mindst gode priser!

Nem og hurtig levering

Jeg bestilte en t-shirt hos motoduc i weekenden, tirsdagen efter var den i min postkasse... Det var første bestilling, men ikke den sidste...

Nye mc støvler

Jeg har købt nye mc støvler, og jeg fik god vejledning til at finde den rette størelse

MOTODUC - God service

Jeg købte et par SIDI støvler hos Motoduc.dk og fik dem 4 dage efter bestilling da desværre ikke var på lager. Servicen var meget god: Samme dag som jeg bestilte fik jeg en email der spurgte om jeg var sikker på det var den rigtige størrelse og om det var ok at der gik 4-5 dage før de blev leveret. Motoduc svarer meget hurtigt på emails, og har indtil videre været et godt sted at handle! Vil derfor gerne anbefale dem til andre.

Hurtig response...selv klokken 22.30

Jeg bestilte en læder-heldragt, og blev kontaktet med det samme ang størrelse og mål,så de var sikre på jeg fik den rigtige størelse- og de ramte plet!
Herefter bestilte jeg en hjelm, her skal det lige siges at jeg troede at man fik det tonede visir som der er vist på billedet(det gjorde jeg desværre ikke) men i vinder altså det hele tilbage med jeres overraskende hurtige respons selv klokken lort om aftenen :) vil lige sige til sidst at jeg er super glad for min hel-dragt og så blev det jo lige pludselig til handsker, læderpleje og en topmodel hjelm dog med tre visirer ;)

Super service!

Jeg har købt en Clover NR-2 læderdragt hos motoduc.dk. Super god og kompetent vejledning. Kan varmt anbefales til alle der skal købe MC-udstyr! (dragt blev prøvekørt i går og er intet mindre end fantastisk fed at have på!)

MotoDuc Danmark

Jeg handlede en hjelm ve motoduc.dk og fik den 3 dage efter. Fantastisk og hurtigt service

fremragende service

købte et par motorcykelstøvler, et par minutter efter bestilling blev jeg kontaktet af ejeren om hvilke størrelse jeg skulle have. Støvlerne passer perfekt