[REPLY]
Ruim aanbod en goede service. Prijzen mogen iets scherper.
Product wat ik heb besteld, werkte niet naar behoren. Dit heb ik per mail laten weten en ik kreeg binnen 24 uur een keurige reactie en werd zonder probleem het product kosteloos en direct(!) vervangen.
Ook dit product functioneerde helaas niet naar behoren. Wederom gemaild en weer zonder probleem een vervangend product. Keurig mailtje met oprechte excuses gekregen.
Dat derde product functioneerde wel goed. Dit alles binnen 1 week tijd.
Dus prima service, snelle reactie, adequate handelen, heel snel vervangende producten. En uiteindelijk een prima product.
Ik ben heeeel erg tevreden!!
MTBgigant heeft een duidelijke website en de levering ervan ging ook snel en vlekkeloos!
Ik stond eerst wat twijfelachtig tegenover "webshoppen" en dit was mijn eerste ervaring er mee.
Na 3 dagen had ik mijn bestelling al thuis geleverd en alles verliep goed.
Ik zal zeker nog via MTBGIGANT bestellen
Volgens de afgesproken prijs snel en correct geleverd.
Verkeerde bestelling gehad, maar dat werd dezelfde week nog opgelost en excuses aangeboden, mail wisseling loopt
super en zeer klant vriendelijk(had al binnen 30 min reactie)
Het ongemak werd door extra korting opgelost en geen retourkosten
Deze webshop kan ik ieder aanbevelen
Snel een alles goed afgeleverd, als ik weer wat nodig heb zal ik zeker bij jullie bestellen.
keuze uit veel artikelen en netjes op tijd bezorgd
Ik had per ongeluk het verkeerde product besteld, maar ff wat mailen en toch nog het juiste product binnen met 2 dagen..
Mooie site, gemakkelijk te vinden artikelen, snelle levering.
Van bestellen tot leveren vlekkeloos. Goede informatie mbt de levering.
uitstekende prijs/kwaliteit/ levertijd verhouding
Goede prijs/kwaliteit en zeer snelle levering
Snelle levering tegen een zeer aantrekkelijke prijs!
ik heb een mooie hartslagmeter gekocht van het merk sigma
op de site van mtbgigant echt een aanrader deze site.
Superb services
betrouwbaar en kwaliteit kunnen goed samen
Tot volgende orders
Ik heb hier een duiklamp besteld, deze werd na 2 dagen al afgeleverd. Uiteraard weet ik nog niet hoe de lamp zich houdt, maar tot nu toe 100% tevreden.
Prima, ik kreeg een bericht dat het artikel niet meer op voorraad was, en dat het een tijdje kon duren voordat het weer leverbaar was.
Zeer evreden. Snelle levering. Zelfs een duurder artikel geleverd gekregen, voor een artikel dat in back order stond. Goed werk!
Aanvankelijk het verkeerde besteld, maar retourneren was geen enkel probleem. Vervolgens de correcte onderdelen besteld en de volgende dag in huis. Scherpe prijzen, prima communicatie, niets dan lof.
MTBgigant maakt zijn beloftes waar.
Prijzen van de artikelen zijn zijn zeer gunstig in vergelijk met andere internetwinkels.
Goed, duidelijk goede melding via e-mail vlugge levering
1e bestelling. Duidelijke website, duidelijke bestelling, binnen 2 dagen geleverd.
ben nog in afwachting van een nieuwe Topeak helmlamp na een ontvangen te hebben die niet functioneert: blijkbaar fabrieksfout; gebeurt, kunnen jullie ook niets aan doen. Heb het volste vertrouwen dat het goed komt!
spullen besteld, simpel goede prijs en snel in huis
Prima service en levering. Als het product zich zo gedraagt als deze service dan ga ik echt lang genieten van me duiklamp.
Goede spullen voor een perfecte prijs. Zeer snelle levering, ik ben zeer tevreden.
Geen opmerkingen, precies wat je verwacht.
Bestellen/Betalen/Leveren.
Erg tevreden over MTBGIGANT. Op maandag de bestelling gedaan en dinsdag was alles al in huis.
Goede prijs, snelle levering, netjes bezorgd.
Zal in de toekomst graag daar weer bestellen.