We are hiring!

32 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (32)

Snelle service

Ik had de bestelling om 16.00 uur 's middags gedaan en de volgende dag werd het al afgeleverd. Lekker snelle service dus. Een reactie op een vraag via email duurt wel wat langer en zou sneller mogen. Maar verder prima service!

Featured review of www.MultiMediaWebshop.nl

• Bob
  • Steenbergen, NL

SUPER

Na een snelle en goede reactie op vragen die ik over de Milion 2217E had ben ik over gegaan op de bestelling.2 dagen later was hij al in huis.

Alle handleidingen netjes in het nederlands. Inbouwen was even knutselen doordat de oude radio in mij Saab 9-3 maar 1 3/4 Din was, maar eenmaal aangesloten werkt alles prima. Zelf de stuurwielbediening (waar ik toch huiverig voor was). Kortom voor waarde voor weinig geld.

Bestellin eonon G1306DE

Besteld op maandag om ongeveer 17.00 uur en betaald met Ideal. Dinsdagavond om ongeveer 22.30 bericht ontvangen ober verzending met track en trace code. Woensdagmiddag afgeleverd. Product is goed verpakt in neutrale verpakking. Moet de radio nog inbouwen dus nog geen oordeel over de kwaliteit.
Dus snelle en goede levering. Zou een volgende keer weer een bestelling plaatsen.
Radio is ingebouwd alles werkt behalve de Stuurwiel bediening. Ik heb er vragen over gesteld aan Multimediashop maar nog geen antwoord. De bijgeleverde Sygic navigatie software geeft een slechte beeldkwaliteit is nu vervangen door IGO software deze geeft goede beeldkwaliteit.

• stijn
  • moorslede, BE

bestelling afstands bediening eonon d 1305

ik ben heel content van de service via deze site
ik heb mij een afstandsbediening besteld heb direct reactie gekregen
na mijn betaling hebben ze mij zelf ook een mail gestuurd dat ze het geld ontvangen hebben en pakket verstuurd is heb deze na 3 dagen ontvangen en werkt perfect op mijn radio

alvast bedankt en zal zeker nog dingen bestellen

Eonon autoradio d1303

Helemaal super!! Binnen 2 dagen was hij binnen!
Had er even moeite mee om de dvd aan te sluiten, maar met hulp van deze service is het helemaal goed gekomen.
Heb het roze draadje aan de radio bevestigd met tape en hij werkt perfect!

Goeie service!
En een top autoradio, mooi scherm mooi geluid helemaal goed!

AANRADER!!

Ben enorm blij met de radio die ik heb gekocht bij multimediawebshop: De Eonon C1306GVE.

Had hem de volgende dag in huis en alles werkt perfect. Navigatie software werkt snel, alle functies werken prima, de voicecommander ook super.

Mocht ik ooit nog iets nodig hebben op het gebied van auto hifi dan weet ik waar ik moet zijn.

• Robin
  • Hoofddorp, NL
  • 2 Beoordelingen

ongekende service!

Door de goede prijs/kwaliteit verhouding besloten de Eonon G2216e aan te schaffen bij Multimediawebshop.(éénmansbedrijf)
Na de aankoop, toch wat kleine onduidelijkheden gehad. Misschien wel door de vertaling....................
Hierbij heeft hij de regel '24 uur mail beschikbaar te zijn' meer dan waar gemaakt. Vraag is .......antwoord!
Ook bij twijfel aan mijn GPS antenne is deze op zijn advies gewoon omgeruild.
Daarna zelfs besloten de G2216e in zijn geheel om te ruilen(buiten de daarvoor vastgestelde tijd) voor de G2217e. Eigenlijk alleen, omdat deze de mogelijkheid geeft de kleur aan te kunnen passen aan je dashboard(rood/blauw). Achteraf toch wel belangrijk!?
Ook dat was in goed overleg helemaal geen probleem.
Dus overall een TOPservice!!!

• Jos
  • Klundert, NL
  • 1 Beoordeling

Correcte afhandeling en info verstrekking mbt bestellingen.

Het te leveren product was een aantal dagen vertraagd ivm toelevering. Dit is direct per mail bevestigd vanuit multimediawebshop, en is direct na binnenkomst verstuurd. Ook dit is per mail bevestigd.
Na instalatie op een zaterdag heb ik die avond nog een vraag gesteld, ook die is zaterdagavond nog beantwoord.

goed en eerlijk bedrijf

besteld product was niet op korte tijd leverbaar, geld snel terug.

yes yes

Ik had savond de eonon d1202 besteld.Een beetje later zag ik dezelfde maar dan een update de eonon 1205,ik dacht shit te vroeg besteld het was de zelfde prijs. De volgende dag om 16.50 de bel ik dacht amaai dat is rap, ja inderdaad het was de pakjesman.Ik deed het pakje open en het was de eonon d1205 die te voorschijn kwam yes yes,het kon niet beter.Zo iets heb ik nog niet meegemaakt.dus geweldige service bedankt
Ze krijgen van mij een 10
groetjes van uit belgie

• John
  • Vaassen, NL

John

Million G2217E werd dag na bestelling bezorgd.
Zeer tevreden over de snelle levering.

Apparaat doet wat het moet doen. Geluidskwaliteit is prima.
Out of the box deed navigatie het niet. Opgelost door bij instellingen naar juiste exe bestand te wijzen. (drive.exe op mmc)
Enige minpuntje is dat de nav software soms niet laadt. Beeld blijft zwart.

• Eric
  • Giesbeek, NL

Eric

Helaas duurde de levering tijdens kerstdagen 2 dagen langer maar ben daarover zeer netjes per mail over geinformeert. Levering was verder prima in orde. Milion 2217e is een geweldig apparaat, zeer tevreden klant. Bedankt daarvoor!

snelle levering

Bestelling geplaatst en dag daarna geleverd. Prima!

www.MultiMediaWebshop.nl

snele serice leuke radio voor de puzellaar

de radio is een topper een Eonen d1305 1din 8'' monitor

maar de gebruiks aanwijzing had beter in het nederlands kunnen zijn in plaats van chinees dus veel puzzel werk maar na 2 dagen uitzoeken werkt hij goed alleen nog een probleempje met de sd kaart na een +/- 40 sec verspringt de beelt scherm heen en weer +/- 1 sec fit herhaalt zich 1keer per 5 min verder 100% goed tot nu toe .

verder is dit een topper
zeer goed geluid, goed in te stelen vanaf radio naar mijn versterker

Perfecte afhandeling

Ik heb een aantal weken geleden een EONON G2216E besteld. De levering was super snel en netjes verpakt. Tijdens het inbouwen bleek ik geen stroom op de dubbeldin radio te krijgen. Hierop contact gezocht met de webshop en werd snel terug gebeld. Samen kwamen we eruit dat er mogelijk twee kabels verwisseld moesten worden. Er werd meteen aangeboden om de radio terug te sturen en een andere te ontvangen. SUPER netjes dus.

Verder is de radio super. Goede kwaliteit prijs verhouding. De site ziet er goed uit en er wordt voldaan aan alle verwachtingen.

Mocht ik ooit nog iets nodig hebben op gebied van electronica dan zal de Multimediawebshop zeker bezocht worden.

Top service!!

- Alles word erbij geleverd zoals behoren
- Hele snelle reacties op je mail
- Een goeie duidelijke uitleg als je vragen hebt!
- Klant vriendelijk bij het afhalen van je product

Kortom... Een super tevreden klant uit Emmen!!

Perfecte levering

Alles perfect verpakt.
Goed op de hoogte gehouden van de levering.

Perfecte service, enkel lukte het niet om vanuit
Belgie te betalen met mister cash.

Daarna dan via overschrijving, geen probleem.

Een tevreden klant

Goede Levering

Een Eonon 2 din radio met navigatie besteld voor een mazda 3. Snel antwoord gekregen op vragen en op verzoek is de radio aan het assortiment toegevoegd. Levering was redelijk snel.
Navigatie van Sygic werkt prima, goed gps ontvangst en duidelijk beeld. Geluid van het systeem is stukken beter dan de fabrieks radio alleen het ontvangst van de radio kan wel beter.
Al met al zeer tevreden met de Eonon D5102

Uitstekende service!

Ik had een 1 DIN aug radio besteld, goede uitleg, snelle reactie op mijn mail en super snelle levering. Later kwam ik er achter dat er ook een 2 DIN autoradio in mijn auto paste. Ik heb contact gezocht met multimediawebshop en kon zonder problemen de radio omruilen. Echt een uitstekende service en begeleiding van de aankoop! Ik kan deze
Leverancier bij iedereen aanbevelen!

Zeer tevreden!!

Ik heb nu ongeveer 3 maand mijn autoradio die ik via multimediawebshop.nl besteld heb. Hij werkt perfect en bevalt me heel goed!
Levering is snel en de service erg vriendelijk.

Aanrader!!

www.MultiMediaWebshop.nl

Geen geklooi, snelle levering, prijs kwaliteit --> Super!

Een mooie en goede dubbeldin radio voor een topprijs.
Snelle levering met track en trace.

Echt een aanrader!!!

Mario Linskens

fijn geluid, super uitstraling

Deze Eonon 2din heeft goede kwaliteit geluid en hij ziet er piekfijn uit in m'n dashboard! ook handig dat er een usb ingang zit op het beeldscherm voor het indexeren van grote muziek/film collecties.
Touchscreen functie werkt super en ook is hij makkelijk te bedienen.
Groeten een tevreden klant.

www.MultiMediaWebshop.nl

Hele goede service en snelle afhandeling.

Ben uitermate tevreden over Multimediawebshop.
Ook op de verstuurde mails word vrijwel direct gereageerd,ik had nl.
een krom plastic afwerkframe voor om de radio en nadat ik deze had teruggestuurd kreeg ik na een dag de nieuwe al binnen.
Prima radio die Eonon G2216E met een snelle navigatie en super goed geluid en.heel veel mogelijkheden.

nette service, snelle bezorging

Goede ervaring met deze webwinkel. De volgende dag mijn bestelling in huis gekregen en direct de autoradio ingebouwd. TOP

• Henny
  • rotterdam, NL
  • 2 Beoordelingen

Zeer goed G2216E 2din GPS navigatie

Mijn bestelling was een Eonon G2216E autoradio 2DIN + afneembaar scherm met navigatie mappen voor West europa. Dit is echt een topper, levering was snel en een zeer goede service.Had er ook de Eonon Digitale TV ontvangst box bij genomen (op aanraden) beeld is perfect.
Afstands bediening voor Radio en Tv. 2 Din past mooi in mijn Seat Leon
(2002) topsport.

Geweldig multimediawebshop. TOP

Dik tevreden:)

2DIN GPS systeem ontvangen en ben er super tevreden over. Ik betaalde 279,95 en alles zit erop en eraan.

2din radio

alles bij elkaar is de 'D2217' een prima radio met dvd speler en touchscreen
ik kan al mijn tel. nummers in de carkit opslaan wat het zeer makkelijk maakt om te bellen in de auto. ook ondersteunt hij usb opslag, handig wanneer je alles op 1 stickje hebt staan!
het touchscreen is goed en snel om mee te werken

G2203E EONON met GPS van Polnav

Mijn aanschaf: G2203E van EONON, 2DIN auto systeem.
GPS mappen van Polnav in 3D is handig, plus hij is NL talig. Kortom: dit is een compleet systeem (carkit, GPS, radio/dvd) levering ging snel, 2 dagen.

Eonon D1303

Uitstekende auto radio van Eonon! Hij past perfect in mijn dashboard van de Volvo S40.
Levering verging ook vlot en zonder problemen.
Tevens zijn hun Eonon producten goedkoper dan bij de concurrenten

gave auto radio DVD spelers

Voor het eerst kennis gemaakt met deze leverancier en zeer aan te bevelen. ik werd goed op de hoogte gehouden over de bestelling (van betaling tot bezorging aan toe)
Ook snelle hulp met email ontvangen.

tevreden

Ik heb hier een Android Tablet PC gehaald en hij werkt super goed.
Ook werd hij netjes thuis bezorgd, prima service!

Groetjes,

Anneke

Arjan vond deze beoordeling nuttig

www.MultiMediaWebshop.nl

snelle levering, zeer tevreden over de DVD speler

Mijn bestelling werd de dag erna verzonden en ik ontving snel daarna de track & trace info.
Na ontvangst heb ik mijn "MC87" auto radio DVD speler geinstalleerd en ben er zeer tevreden over!
Hij kostte 339,95 euro en is zeker vergelijkbaar met de duurdere auto radios van rond de 600 euro.

Deze webshop heeft interessante producten voor een super prijs!

Anneke Schrijver & Arjan vond deze beoordeling nuttig

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten