[REPLY]
Jeg havde bestilt en "Klaverlampe - guld mat - halogen" og den ankom og kvaliteten virkede god. Den ene af fatningerne på pærerne var dog skæv så pæren bøjede nedad og man fra siden blev blændet ved at se på lampen.
Jeg orker ikke besværet og udgifterne ved at sende det tilbage, men de opfordrede mig direkte til at anmelde dem på Trustpilot, så jeg vil da lige fortælle at kvalitetssikringen på deres klaverlamper (som ellers er ret lækre - hvilket giver sig selv for de er også DYRE) halter lidt.
Jeg er glad for min lampe men fejlen generer mig - derfor 2 stjerner.
Jeg kan kun anbefale andre at handle her.
Vil helt sikkert købe herfra en anden gang!
Hvis du kører ud til deres netshop der ude på landet, så får du alle tiders betjening, jeg ved ikke hvordan det er når man bestiller på nettet, men i dette tilfælde var det godt, at komme ud og få råd og vejledning
Efter en rigtig dårlig oplevelse med forsøg på at købe keyboard hos conrad elektronik er det som balsam på shopping sjælen at handle hos musik!!! De er hurtige, både på mail og i ekspedition af ordre. De er venlige og rigtig flinke i telefonen, dygtige til at vejlede. Anbefaler dem til alle.
Jeg synes at du burde i det mindste kigge på deres hjemmeside, for at se hvad de har at byde på. Jeg siger ikke at de er de billigste i instrumenter og tilbehør men de har et bredt udvalg og fornuftige priser. Om ikke andet, så brug siden til at krydstjekke priser med.
De giver en dejlig personlig betjening,man føler at man er en ven af huset
Med sommerhilsen Fritz
Jeg købte og fik, hvad jeg bad om. Det gik hurtigt. Tøv ikke med at handle, selvom man kan have tvivl om handel på nettet. Ingen problemer med bytning af varer. Det har for mig fungeret fint. Venligst Erik Juul
I gjorde, hvad I skulle, til en attraktiv pris og i en fart. Tak.
Dine personlige behov er de temmelig gode til at læse, og så er der ellers at prøve alt hvad hjertet begærer, både sammen med den du bliver betjent af, men også for sig selv hvis man ønsker at sidde lidt og fordybe sig lidt. Findes det man ønsker sig ikke lige i forretningen, så bliver det hentet fra lager, pakket ud, stemt op, og gjort klart til at prøve. Fantastisk betjening.
Jeg er ikke i tvivl, vi kommer igen, og kan kun anbefale andre at gøre det samme.
Jeg købte en mundharmonika hos Musikinstrumenter.
Pakken kom planmæssigt med Posten - meget hurtigt og effektivt.
Alt var, hvad det skulle være og hvad jeg havde håbet på
God service og dejligt sted at komme som kunde.
Sendte mail, som blev svaret på med det samme.
Super service - fik lige det vi ønskede os
Ved første køb op til jul, fik vi leveret en ituslået guitar. Kørte op og fik den byttet. Ingen diskussioner om skyld eller noget som helst. De sætter sig klart i kundens sted. Der var derfor ingen tvivl, da datteren skulle købe klaver. Vi kørte naturligvis til butikkens showroom uden at diskutere andre muligheder. De ligger klart som vores første valg ved køb af flere instrumenter.
Da jeg ikke aner noget om instrumenter brugte jeg deres online chat der hurtigt fik guided mig til det rigtige til en billig penge. varene ankom få dage efter. Meget tilfreds. Nina
Jeg besøgte butikken med min datter, som skal til at spille. Og var helt på bar bund, da jeg ikke selv kan spille noget instrument. Vi modtog en rigtig rar betjening samt god vejledning og forklaring gennem hele købs-situationen.
Jeg kan klart anbefale butikken. Og næste gang hun skal købe sager i den kategori, så kommer vi igen....
Kan kun varmt anbefale Musikinstrumenter.dk
Bestilte mikrofonstativ og hovedtelefoner, som skulle bruges til gave. Nemt at bestille, hurtig levering og alt er ok. Modtageren blev glad, så hvad kan man ønske mere :-)
Vi bor 2 km fra Musikinstrumenter.dk og køber derfor i deres showroom og ikke på nettet. Vi har købt rigtig mange gange, og har hver gang oplevet rigtig god vejledning og betjening.
Hurtig og fod levering. Kan kun anbefales.
Ringede og forhørte mig om en komponent der ikke var at finde på website.
De kontakter leverandør, og på under en time kan jeg bestille varen via websitet.
Super service og varen leveret som aftalt og lidt billigere end f.eks. Thomann.
alt forløb som det skulle. her handler jeg helt sikkert igen
Best Music har rask levering og får mye ros for dette. Men etter salg har de ikke service overhode. Jeg har spilt mundharmonika (munnspill) i over 15 år. Jeg kjøpte et hos Bestmusic og oppdaget direkte at det hadde en defekt/falsk tone. Etter å sendt dette i retur til fikk jeg følgende svar fra Lars Bo:
"Hei
Vi har netop fået testet munnspillet og sammenlignet det med 2 andre nye munnspil.
Alle 3 munnspil opfører sig ens. Så munnspillet fejler ikke noget.
Hvis man kun blåser i 1 hul, bliver tonen lidt underlig at lytte til på disse chromatiske modeller, men blåser man i 2 huler ad gangen lyder det perfekt.
Vi kan desværre ikke lave om måden den spiller på.
Du er velkommen til at prøve købe nogle nye reed plates og sætte dem i, men jeg tror resultatet vil blive det samme. Lad mig vide om du vil købe disse reed plates, så kan vi sende dem tilbage til dig sammen med dit munnspil, så du spare fragten."
Dette er noe av det minst inteligente jeg noensinne har hørt. Munspillet er falskt fordi det er falskt. Ikke fordi Lars Bo ikke kan høre forskjell fra et munnspill til de andre. Eller mener butikken at ALLE mundharmonikaer hos BestMusic er falske på samme tone?
Videre skriver Lars Bo at tonen lyder merkelig ut når man blåser den alene, men at
dersom man blåsere flere toner sammen (en akkord) så lyder den perfekt! Med et chormatisk munspill skal man kunne spille melodier og da må tonene være perfekte hver for seg.
Jeg har aldri opplevt en slik inkompent personell eller en slik uvilje til å yde service.
Jeg har endnu ikke modtaget en erstatningsting, men håber på den er testet inden forsendelse, og så er i orden !!!!
Guitar strenge med tilbehør, alt fint.
hurtigt leveret efter bestilling - fragten lidt dyr bestilling taget i betragtning
Jeg har været meget tilfreds med hastigheden
hvormed jeg har fået mine instrumenter.
Super !
God hjemmeside kombineret med god telefon support..
da jeg var ovre for at købe min guitar var der straks en mand klar selvom butikken var tom. Tavs(som han hed) fortalte mig om alt hvad der var at vide om en guitar og fortalte priserne og spillede lidt på de forskellige guitarer jeg kiggede på, så jeg kunne høre hvordan de forskellige lød. han fortalte og forklarede de forskellige egenskaber de forskellige guiterer og hvordan de fik de forskellige egenskaber. han forstod hvad det var jeg mente selvom jeg kun havde meget meget lidt forstand på hvad det var der foregik. takket være ham har jeg nu spillet guitar i over 3 uger og nyder hvert sekund af det, så det takker jeg mange gange for hos den fantastiske musik butik
God oplevelse, hurtig besvarelse af spørgsmål. Hurtig levering af direkte køb.
Jeg bestilte et plekterstartkit og bedte om hurtig service. 1 times tid efter fik jeg en mail om at den var afsendt. Det ER sgu hurtigt! TAK, og anbefales.
Købte et sæt mundharmonikaer, men det viste sig, at den ene (C. dur) var ca. 3/4 tone ude af stemning.
Ringede, og talte med en, der bad mig sende den defekte retur.
Bruno Andersen
Jeg var vældig tilfreds med den betjening jeg fik af "Musikinstrumenter" efter at jeg havde fået nogle supergavekort, som jeg kunne bruge i jeres forretning.
jeg skal nok komme tilbage hvis der er andet jeg får brug for.
1. handel hos Musikinsrumenter. Venlig betrjening i showroom, fint udvalg.
Vil handle der igen.