[REPLY]
Twee mooie hanglampen besteld via de website Mylamp.nl.
Keurig contact gehad inzake de levering. Tevens snel bezorgt.
Wij hebben op 21 september een lamp besteld bij Mylamp.nl
De lamp werd op 29 september geleverd. Helaas was er transportschade ontstaan aan 2 glazen kappen. Dit gelijk gemeld aan Mylamp. Zij hadden ons beloofd dat zo spoedig mogelijk op te zullen lossen. Vandaag (13okt) zijn de nieuwe kappen geleverd. Keurig geregeld en ze hebben hun woord gehouden. Ondanks de schade (buiten hun schuld om) komen wij zeker terug bij Mylamp.
Een verlichtingstoestel ECOMOODS by Philips 30188/11/16 werd besteld op 30 september 2011 bij Mylamp en geleverd op 11 oktober 2011; dus binnen de gestelde termijn van 1-3 weken.
Uitstekende prestatie
Beste heer Berendsen,
We hebben uw order nagekeken en deze is vanochtend afgeleverd en in ontvangst genomen. Voor verdere details zal ik u e-mailen. Het trackingnummer zou u in principe na kunnen kijken. Ik zal het doorgeven aan onze webbouwers, dat u geen tracking ziet.
Met vriendelijke groeten,
Tom - MyLamp
voor als nog slecht
Beste Ramon,
Jammer voor de slechte beoordeling en al helemaal omdat je onze eerste review schrijft op trustpilot. Hoe kunnen wij je het beste helpen, zodat je tevreden wordt over onze service?
Om specifiek antwoord te kunnen geven over de levertijd van je bestelling, kun je ons het beste bellen of mailen met een vermelding van je bestelling id of achternaam. Dan krijg je meteen antwoord.
Met vriendelijke groeten,
Tom - MyLamp