We are hiring!

Meest recente beoordeling
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (149)

Ik en zeer tevreden

Ik heb een ipad case gekocht bij my sleeve en ben daar zeer tevreden mee.
Snelle service en goede telefonische hulp gekregen
Ik heb een maroo rimu gekocht , super case . Mooi leder , origineel , netjes afgestikt kortom meer dan tevreden
Ik zou het iedereen aanraden .

Beoordeling door bevestigde koper

Booqpad, heel handig en mooi design!

Helaas wel na een week al een lusje in de stof. Wat doe je eraan?

Beoordeling door bevestigde koper

Heel goed, snel en persoonlijk!

Snelle levering, heel mooi product!

Zeer tevreden.

Ik ben erg tevreden over My Sleeve.
Ik ben goed behandeld en erg snel geholpen.
Ik ben echt zeer tevreden over alles en ze verdienen naar mijn idee 5 sterren.

SUPER!!!

Beste MySleeve,

Super uitstalling van je producten en afhandeling van de bestelling!!

Snel en betrouwbaar!

Voor het eerst een mooie Ipad minisleeve besteld. Na de bestelling wordt je keurig op de hoogte gehouden van de status van verzending. De super snelle levering zoals ze op de site aangeven hebben ze helemaal waargemaakt.

zeer professioneel!

Ik ben erg onder de indruk van de service en de snelheid van My Sleeve. Bovendien wordt de bestelling netjes verzorgd afgeleverd.

Prima

Super snel, zeer fraai hoesje!
Werd zelfs aan huis gebracht!

Goede service, goed product

Ben zéér tevreden over de snelle en correcte afhandeling.

Beoordeling door bevestigde koper

MySleeve heeft klantfocus goed begrepen!

Fraaie site, gebruiksvriendelijk ingericht. Eenvoudige interface, waardoor je simpel door het aankoopproces geleid wordt. Na de aankoop direct een bevestiging over de verzending. Binnen 1 dag het product in huis en uiteindelijk een prachtig, solide en efficiënte Ipad Case.

Beoordeling door bevestigde koper

Perfecte levering en een goed product

Een mooi produkt, verwachtingen zijn ingelost!
Een correcte en snelle afhandeling met voorafgaande bank overschrijving.

thx

Keurig en snel.

Deze site beveel ik al mijn kennissen en vrienden aan!

goed, snel en betrouwbar

mijn sleeve is snel angekomen. Het was netjes verpakt. Ik ben blij met de kwaliteit en price van mijn sleeve. Goede service.

Beoordeling door bevestigde koper

Snelle levering, Top product !

Marco,
Bedankt voor de snelle levering !
Oant Sjen :-)

Beoordeling door bevestigde koper

Een iPad tas en hoes besteld

Goed en betrouwbaar!

Zeer goede service!

Pas een keer besteld. Snelle levering en toen er iets mis was gegaan werd er na een mail van mijn kant telefonisch contact met me opgenomen. Keurig en snel afgehandeld! Klasse!

Duidelijke website.

Mooie I-padhoes, goede kwaliteit leer en mooi van kleur.

Goede service, snelle levring

Alles was perfect! Zeker doen!

Beoordeling door bevestigde koper

Goede duidelijke website en bestelservice!

Een goede en duidelijke website met een duidelijke bestelservice. Bericht wanneer het product verzonden is en het pakket gaat gewoon door de brievenbus dus je hoeft er niet speciaal voor thuis te blijven! Super!

Erg klantvriendelijk

Fijne Benadering. en snelle reactie

sturen per PostNL is een groot risico en duurd 1 week, jammer

voor mijn idpad een sleef besteld, duurde bijna een week voor ik heb had, dat was jammer, de ipad zelf had ik de volgende dag. Wel een stuk goedkoper dan de Appel hoezen.
Wat ik wel een ricico volle actie vind is het sturen via PostNL, maandag afgeleverd bij PostNL en vrijdag had ik hem binnen............ Bol.com in 1 dag.

super en super snel

goede en snelle levering

goed

snelle en correcte levering.

Prima service

Bestellen was duidelijk en overzichtelijk.
Prijsstelling was prima in vergelijking met concurrenten.
Levering was ook naar tevredenheid.
Snel genoeg, netjes verpakt en juist afgeleverd

Ik ben zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden van de service van mysleeve, eerst heb ik info gevraagd rond een product. Zelfs bij aankoop is de afhandeling zeer vlot verlopen.
Enig kleine punt van opmerking is dat het online ING betalingsysteem niet werk voor Belgische klanten

prima

prima,naar verwachting

Prima product, snellevlevering!

My Sleeve aanrader! Zal zeker weer een bestelling doen!

perfecte levering

na 3 dagen belde ik omdat ik wilde weten wanneer ik mijn bestelling binnen zou krijgen, omdat ik vooruit had betaald via een Belgische rekening duurde het iets langer, maar het werd gelijk nagekeken en er werden gelijk daarna emails verstuurd van een betaalbevestiging en het voor het afsturen van produkt dezelfde dag.
Dus hier geen klagen, ook hebben ze een mooi uitgebreide collectie. en bij een andere firma was dezelfde hoes haast 20 euro duurder

Beoordeling door bevestigde koper

Goede producten voor goede prijs

We hebben nu 2 keer een i-pad hoes besteld en binnen 2 dagen geleverd. Goede kwaliteit voor de laagste prijs die we konden vinden.

Beoordeling door bevestigde koper

Geweldig product en uitstejkende service!

Op 29 oktober heb ik de Bookpaq besteld voor de Ipad. Mooie bruine canvas sleeve met A5 notitieblok erin.
Zelfde avond nog een mail van Mysleeve ontvangen dat de Bookpaq verzonden was via TNT en de volgende middag werd het thuis afgeleverd!

Kortom; Mysleeve doet wat het belooft. Erg tevreden met de Bookpaq en de zeer snelle en correcte service!

Beoordeling door bevestigde koper

Schrijf hier een interessante titel.

Buitengewoon goed verzorgd. Op tijd, en in keurige verpakking.
Daarbij is het een prachtige hoes.

Gezocht in veel IStores en andere Apple stores, gevonden bij Sleeve

Mooie leren hoes met A5 schrijfblok voor IPad.
Netjes en vlot opgestuurd.

Beoordeling door bevestigde koper

Uitvoering in leer is subliem

Meeste sleeves dekken de rand van de iPad deels af maar de leren uitvoering heeft alleen een bevestiging in de hoeken, subliem en duurzaam !!
Bestelling was simpel en levering zeer vlot.
Adres is een aanrader voor dit product !

Goed gedaan!

Als je een omslag zoekt voor je I-pad kun je heel goed zoiets bestellen bij My Sleeve. De keuze is groot, dus voor elk wat wils. Het bestellen is eenvoudig, net als de betaling. Ook word je via je mail op de hoogte gehouden, zodat je ongeveer weet, wanneer het pakje aankomt. De verpakking is stevig en past door de brievenbus. Je hoeft er niet voor thuis te blijven. Beslist een aanrader.

Snel en zorgvuldig

Ik heb twee keer een bestelling gedaan en beide keren werden deze bestellingen snel afgehandeld. Binnen 2 werkdagen waren de bestellingen binnen.
Heb je een vraag over een bestelling of de bestelprocedure, stuur een mailtje en binnen twee uur had ik antwoord op mijn vraag. Ik ben erg tevreden over de service van mysleeve.nl

Beoordeling door bevestigde koper

Perfecte levering, groot assortiment!

Als je hier niets vind, dan wordt het elders heel moeilijk!

Beoordeling door bevestigde koper

Duidelijke shop, goede producten en service en snelle levering.

Was op zoek naar een cover voor de iPad 2 inclusief notitie blok. My Sleeve levert de BooqPad. Bij de eerste levering 2 stuks besteld waarvan een beschadigd aan kwam. Probleem is na een telefoontje direct opgelost. Dit is wat je verwacht goede service, snelle levering, en bij problemen niet zeuren maar oplossen. Top ga zo door.

Beoordeling door bevestigde koper

Heldere informatie, goede prijs, snel op kantoor.

Op maandag belde ik MySleeve om te vragen of mijn gewenste producten op voorraad waren, wat het geval was. Over 1 item twijfelde ik nog, waarbij MySleeve 3 suggesties deed die voldeden aan mijn beschrijving. Zo bestelde ik 4 covers voor de iPad. Het werd direct bevestigd en de volgende dag had ik ze op kantoor! Het werkt top als je direct verder kan gaan met de uitvoering van je plannen.

Ik heb MySleeve ervaren als adequaat, snel, meedenkend en servicegericht.