[REPLY]
Goede service en grote keuze aan artikelen
De kleding is goed van kwaliteit en aantrekkelijk geprijsd, maar de belofte "levering binnen 24 uur" (mits op vooraad) wordt naar mijn ervaring meestal niet waargemaakt. Ik vermoed dat de locatie van het centrale magazijn (Duitsland?) daarbij een rol speelt. Retourzendingen worden wèl behoorlijk snel en netjes (ontvangstbericht per E-Mail) verwerkt. Naar de klant verzonden artikelen zijn via de site van Neckermann en post.nl te volgen ("track & trace").
Snel geleverd (m.u.v. TV maar dat komt door TNT/ post NL),
duidelijke prijsstelling, overzichtelijke website.
Producten die ik bij hun heb gekocht, die stuk zijn moet ik maar bij de fabriek gaan zien te ruilen. Zit nog steeds met de kapotte stijltang.
Maar uit ervaring vind ik dat men soms 2 tot 3 weken moet wachten op het bestelde artikel
goede kwaliteit spullen.
De nex punten bij elke bestelling is voor mij een reden om hier meer te bestellen dan elders.
Heb al menig nexkado in huis gehaald.
Verzenden gaat perfect.
Niets dan lof over Neckerman = service, informatie over het product, de verzending e.d. Het makkelijk retourzenden van artikelen die niet passen. Kortom: ik ben erg blij met Neckermann!
Mooi om zo vanuit je luie stoel te winkelen....
Ik heb al vaak bij Neckermann gekocht. Van meubelen tot kleding tot hoeslakens e.d. Ook via de Nexpunten heb ik al regelmatig dingen gratis kunnen krijgen. Wat ik wel heel hinderlijk vind is dat als er koopjesdagen zijn je er zeker van kunt zijn dat de verbinding tig keer verbroken wordt en je dus niet op tijd kunt bestellen. Dat is me al regelmatig overkomen.
goededag ik vind dat necermann hees heel veel voor de mensen huis huiden gereeschappen kort om te veel om op te noemen ej als het niet breed hed kan ij betaalen intemijn is ook gemaklijk
en handig gr j.s.o
blijft reklame via de post sturen , heb geprobeerd uit hun klanten bestand te komen maar blijven maar reclame sturen , toen ik een laptop bestelde werd hij maar niet geleverd want ze wilde eerst zekerheid of het wel echt waar was , die heb ik maar meteen even bij staples opgehaald . ik heb geen zin in twee weken wachten op een produkt , als ik voor 400 euro kleding had besteld was het vast geen probleem geweest
Erg jammer, want ze verkopen best leuke spullen voor een goede prijs, maar komen beloftes qua levertijden niet na. Ik kon ook niet mij mijn gegevens op de site, omdat ik geen klantnummer had. De badjas leek van (nep)satijn, maar bleek van velours te zijn. Nee, dit was mijn laatste bestelling.
Nooit een probleem gehad met evt terugsturen van goederen, alles wordt snel en keurig thuisbezorgd op een dag naar keuze.
ben hier al jaren klant van, meestal dekbeddenhoezen en
onderlakens enz. prima spul
Dit is mijn webwinkel die ik prefereer boven de andere webwinkels voor kleding voor grotere maten!
goede webwinkel, veel promoties (acties), soms alleen lange levertijd
Wij hebben een bestelling van Mario Kart voor de Wii geplaatst. De levertijd hiervan zou +/- twee weken zijn. Na ruim twee weken hebben wij de levering ontvangen, helaas niet het juiste artikel het was Mario Kart voor de DS. Wij hebben meteen de klantenservice gebeld en deze retour gestuurd. Weer ruim twee weken verder hebben wij het pakket dan eindelijk ontvangen, helaas weer voor de DS. Na telefonisch contact waren wij niet de enige die hieroiver zijn beklag heeft gedaan. Wij kunnen ook deze zending retour sturen maar de levering van Mario Kart voor de Wii zou nog wel 4 weken kunnen duren. Nou Neckermann deze mag je zelf houden wij kopen deze wel voor een tientje meer in de winkel.