We are hiring!

Meest recente beoordeling
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (13)

god service

Jeg er tilfreds med den service jeg fik da jeg var ude og kigge på bil ved nellemann Odense, den eneste grund til de ikke får fuld stjerner er desværre fordi jeg skal vente i 6 mdr. på min nye bil kommer hjem.

Nellemann AS

På værksted igen igen igen og igen

Købte en ny Kia Rio hos Nellemann i Roskilde. havde en mdr efter køb, problemer med varme til fødderne. Bestille tid påværksted, men første gang havde de glemt at jeg skulle komme , anden gang havde de ikke reservedelene hjemme. Tredie gang havde de min bil i tre uger. Var super glad da jeg efter jul fik min bil retur.... Men samme dag retur på værksted... Samme problem igen... Men nu var det ikke kun min bil der havde dette problem .så nu skulle jeg vente på et forstærket spjæld fra fabrikken.... I 4 måneder har jeg ikke kunne få dug af ruderne i min bil ..
. Hurra endelig en ny aftale før påske , men igen havde de glemt aftalen ... Så i fredags fik jeg min bil retur ........ Men nu har de glem at samle nogle stik så auto stoppet og andre ting ikke virker ........ Gys gys ... Tror jeg må finde et andet værksted til service ...
Hjælp jer selv og find et andet værksted ........

Ærlige sælgere, hjælpesome mekanikere

Købte i januar 2012 en helt ny Kia ceed ved Nellemann århus.
med det samme følte man sig hjemme i salgsafdelingen, og blev mødt af friske ærlige sælgere der sagde tingene som de var, uden og smøre for tykt på (er selv i autobranchen) der var en leveringstid på 2 uger, da jeg skulle have monteret noget ekstraudstyr, men fik et opkald efter en uge at nu var bilen klar.
i januar skulle bilen til 1 års service, og der var ingen problemer med og få bestilt tid,
da jeg mødte op med bilen en travl mandag morgen, blev der taget godt tid til og få alt det praktiske på plads, og da jeg havde et par spg. til bilens isg system (stop and go) stod der en ung kvindelig mekaniker i baggrunden der kunne svare på det hele, og gav mig en brochure om isg systemet, desuden fik jeg en gratis isskraber og gratis påfyldning af olie,og andre væsker indtil næste service,
Da jeg kom for og hente bilen blev jeg jeg spurgt om jeg ville have den vasket, da mekanikeren var lige ved og være færdig, og da jeg svarede ja blev jeg tilbudt en kop kaffe, plus trådløs internet, og ellers kunne jeg bare sætte mig ned og se lidt tv. indtil den var klar.
Det kalder jeg serivce, ingen tvivl om hvor min bil skal have lavet 2 års service.

Dårlige sælgere

Skulle have ny bil i januar og ville gerne have en Kia Picanto, men ifølge sælgeren hos Nelleman i Odense havde de ingen på lager, ingen at skaffe og kunne tidligst levere i juni, hvilket vi ikke kunne vente på, så det blev en Renault Twingo i stedet fra Vestergaard i Odense SV. Da vi her i februar skulle bruge yderligere en bil var vi igen forbi Nelleman for lige at se den igen og høre om ændringer i leveringssituationen. Den var den samme, meget lang. Nu havde jeg inden checket på diverse sider og der var flere forhandlere, der skrev at de havde dem på lager, men sælgeren hos Nellemann var overbevist om at det kun var salgsgas og undersøge det gad han ikke. Det gjorde jeg så selv og Vestergård i Svendborg havde flere på lager og den kunne de da godt levere hos deres afdeling i Odense SV. på næste fredag. Utrolig dårlig service fra Nellemann og fin fra Vestergård.

Elendigt værksted

Fik service af min bil, de ville skifte bræmser, hvilket jo var fint.
1 uge efter hylded bremserne og andre ting var i vejen med bilen, de fik den ind igen og ville lave det.
Nu har jeg haft den til service et andet sted, og de sagde at man ikke havde sat bremserne ordentligt på, derfor var der en del ting der skulle skiftes.
Nellemann er fuldstændig ligeglade, de sagde direkte at det var mit eget problem når jeg brugte et andet værksted. Ja et ordentligt

mail ikke nelleman Odense

Jeg har mailet til nelleman ang: reservedel Hjulkapsler for snart 1 år side og intet hørt endnu surt

Nellemann AS

Find et andet sted at få repareret din bil!!!!

Fik for et halvt år siden repareret min bil hos Nellemann i Roskilde og fik et tilbud på 2200,- Kr. da dette beløb var lavere end min selvrisiko aftalte jeg med dem at jeg betalte direkte til dem.
De valgte så alligevel at sende regningen til mit forsikring selskab hvilket resulterede i at min forsikring steg med godt 5000,- kr.

Det værste af det hele er at det beløb de opgav til min forsikring var 1500,- kr. højere end det beløb de gav til mig.

Da jeg selvfølgelig var utilfreds med dét, ringede jeg til dem og de sagde at de ville undersøge hvad der var sket.
Men nu et halvt år efter og mange forsøg fra min side på at få en forklaring og mine penge tilbage lykkedes det mig endelig at få kontakt til en der kunne "hjælpe".
Men det eneste han kunne sige til mig var at det er sur røv og at de ikke mente at det var deres fejl.

De har intet ansvar taget og er totalt ligeglade med deres kunder, når de først har fået "deres" penge.

Find et andet sted at få lavet din bil for Nellemann i Roskilde har ingen moral og ekstremt dårlig kundeservice.

Useriøs leasing

Fandt en interessant leasing tilbud på deres hjemmeside. Kontaktede dem og fandt så ud af at de ikke kunne matche deres eget tilbud på hjemmesiden.

Jeg konfronterede sælgeren med dette og han kvitterede med, at han da også var træt af at ledelsen havde besluttet at de skulle have tilbud på deres hjemmeside som de ikke kunne stå indefor. Han var træt af at skulle forklarer det hele tiden.

Dybt useriøst foretagne!

God service og pris.

Jeg købte i sommeren 2010 en Kia Cee´d 2.0 CRDI Exclusive 2011 hos Nellemann i Aarhus. Efter en del skriven frem og tilbage fik vi bestilt bilen med en del ekstra udstyr. Vejledningen var hele vejen igennem forløbet god og saglig. Der blev også forhandlet en fornuftig rabat hjem så jeg var alt i alt godt tilfreds med handlen. Stor ros til sælgeren Christian Djernis for hjælpsomheden i forbindelse med de mange spørgsmål jeg havde. Alt i alt havde jeg en god oplevelse med selve handlen og den efterfølgende service.

Top Service og betjening

Købte en Kia Picanto hos Nellemann i Odense 12/3 2010
Nydelig service, god sælger (Helge). Der var ikke noget med bilen og vi fik måtter og undervognbehandling med i pris. Bilen kører som drøm, ingen mislyde eller noget.
Kan varmt anbefales herfra.

• Roskilde, DK
  • 20 Beoordelingen

Ingen kommunikation i virksomheden eller til kunderne

For 1½ år siden købte vi en Kia hos Nelleman i Roskilde. Da vi hentede den havde den hverken måtter, easy-blink eller undervognsbehandling. Alle 3 dele som vi havde betalt for. Efter adskellige gange på værksted med adskellige fejlinstallationer af easyblink lykkedes det efter 3-4 måneder at få leveret måtter og undervognsbehandling samt efter ½ år at få installeret easyblink. Tror dette kævede 5-6 besøg på værkstedet.

Ved hvert besøg blev man mødt med "har I bestilt tid?" og meget ventetid på indlevering, idet de først skulle finde ud af om tiden var bestilt (var hver gang aftalt med salgsafdelingen).
Når man beder om at blive ringet op, hvis der er problemer sker der intet. Så kan man så komme og hente en bil der stadig er fyldt med fejl. Ligeledes bliver man heller ikke ringet op når bilen er færdig, eller når de har fundet ens nøgler, efter de har smidt dem væk.

Jeg sætter ALDRIG mine ben hos Nelleman i Roskilde igen. Man burde forvente en undskyldning når et firma laver så mange fejl, men i stedet føler man at de griner af en når man forlader forretningen.

Oliver Hansen & Carsten Kroghsbo vond deze beoordeling nuttig

Nellemann AS

en virksomhed der vil sige hvad som helst for at sælge noget

jeg er den uheldige ejer af en kia, købt hos nellmann i Randers. sælgeren har stukket mig den ene løgn efter den anden, og på værkstedet evner man ikke engang at påfylde olie eller andre småting. Alligevel bliver man som kunde faktureret for ting der ikke engang har været checket.
Efter mere end 10 reparationer allerede indenfor det første år, forsøgte jeg at appelere til forhandlerens service-forståelse, men da den er komplet fraværende, står jeg nu med begge ben i en retssag der har trukket ud i 1½ år nu.
Tankevækkende at en forhandler af store dyre mærker som Jaguar og Alfa Romeo, bygger sin virksomhed på svindel og bedrag, så tænk dig om inden du køber ny bil - loven er til for at beskytte dem der har råd til den bedste advokat.

Mille vond deze beoordeling nuttig