[REPLY]
Blev lidt bekymret da jeg så Nelly.com's anmeldelser her på trustpilot. Men det viste sig at der slet ikke var noget at være bekymret for. Jeg bestilte mine varer lørdag aften, og modtog dem allerede tirsdag, hvilket jeg syntes er tilfredsstillende. Så alt i alt RIGTIG godt. :)
Når jeg kikker på disse bedømmelser, forstår jeg virkelig ikke hvorfor gennemsnittet ikke er højere? Jeg har efterhånden nok bestilt fra Nelly - ja i hvert fald over 10 gange - og ALDRIG har jeg oplevet problemer med dem!
Så hvis du bliver skræmt af disse anmeldelser, så ignorer dem. Køb alligevel det du nu vil købe! :-) Tror grunden til, at der er så dårlige anmeldelser, er fordi folk glemmer at skrive positive kommentarer.
Men et lille råd til jer Nelly.com. Det ville være godt for jer, hvis i begyndte at reklamere mere for Trustpilot, så når man eks. har bestilt noget, så sender i en mail, hvor der står man kan bedømme jer - det tror jeg helt sikkert vil få jeres anmeldelses gennemsnit MEGET højere op! ;-)
Sara Nielsen :-)
Jeg har for et par uger siden bestilt en kjole hos Nelly.com, som jeg skulle have brugt i Fredags, til min skoles afgangs fest. Problemet er bare at kjolen stadig ikke er kommet, og slet ikke var afsendt, før jeg skrev til dem igår formiddags. Jeg skrev til dem da jeg ikke kunne forstå hvor min ordre blev af og da jeg lige pludselig opdagede, at de havde reserveret penge på min konto, to gange, hvilket egentlig kun er berettiget den ene af gangende, da det var de beløb jeg havde handlet hos dem for.
Jeg skrev ind til dem for at høre hvad de havde tænkt sig at gøre ved det, og fik ikke andet svar end at de ikke kunne svare mig på hvornår min ordre ville ankomme, da det kom an på postgangen i Danmark og Sverige. De sendte mig af samme omgang et tracking nummer til Postdanmark, hvor jeg så kunne se at pakken ikke engang var afsendt endnu!
Jeg har derefter skrevet dem flere mails for at få svar på hvad de vil gøre ved de penge som de uberettiget har beslaglagt på min konto, men uden held! Hver gang jeg får svar, snakker de udenom og svarer på noget helt andet end det jeg egentlig har spurgt til.
Jeg må ærligtalt sige at jeg er både skuffet og ufattelig vred over denne episode, og at jeg ikke af egen fri vilje, vil handle med dem igen!
Jeg har netop handlet hos Nelly.com, kun pga. jeg fik en rabatkode i forbindelse med min fødselsdag. Jeg kunne shoppe for 75,- så jeg endte med at komme af med 34,- fra egen lomme. Det tog 5-6 dage før jeg modtog min levering, hvilket er tilfredsstillende.
Dog var ringen jeg købte i one-size og jeg kan ikke engang passe den på lillefingeren, mine fingre er IKKE tykke. Lidt ærgeligt, men god service med fødselsdagsgave :-)
Muuten tykkään, mutta vaihto ja palautusasioissa kankeaa.
De sender mig den forkerte størrelse (altså deres fejl) og de kan ikke nå at sende en ny inden jeg skal bruge den, så jeg returnere varen, og skriver pænt en mail hvor jeg beskriver problemet. De syntes så at jeg, trods det er deres fejl, skal betale for fragten. Jeg skriver til dem flere gange, men de ignorerer mine mails.
Elendig kundeservice.
Jeg manglede en militærskjorte til sidste skoledag(d.17/05-13), da jeg skulle klæde mig ud som soldat - og fandt så en fed og billig skjorte på nelly.com og bestilte den fredag d.10/05. Der stod leveringstid 2-5 dage, og jeg regnede med, at de ville sende den mandag, så jeg kunne nå at få den hjem i tide (de sender fra Sverige). Det gjorde de ikke, men så skrev jeg til dem, at hvis den ikke kunne komme frem i tide, ville jeg gerne annullere mit køb, og de var hurtige til at svare tilbage - de sendte den så tirsdag, og torsdag d. 16/05 kunne jeg hente den på posthuset. Skjorten var dog meget stor i størrelsen, men heldigt for mig gav det en super fed oversize effekt - der var også noget lim på skjorten, hvilket må have været grunden til at skjorten var så billig, men det kunne nemt pilles af. Trods det, er jeg simpelthen så glad for at min skjorte nåede frem i tide, og derfor får Nelly 5 stjerner.
Jeg har altid været meget tilfreds kunde hos nelly.com, som jeg shopper hos flere gange om året.
Enkelte gange har jeg været nødt til at levere købte varer tilbage, enten pga. forkert størrelse eller en fejl ved varen, men det er gået let og smertefrit og pengene er kommet hurtigt tilbage.
Desuden svarer de rigtig hurtigt på mails i deres kundeservice.
Efter flere år, hvor jeg ikke har handlet hos Nelly på grund af for lang leveringstid, besluttede jeg i sidste uge, at nu skulle de have en chance igen - det skulle jeg aldrig have gjort!
Jeg bestilte et par sko og et par bukser. Leveringstiden stod til 2-5 dage, hvilket den også gjorde i den ordrebekræftelse jeg fik straks efter. Ligeledes blev pengene med ðet samme reserveret på min konto.
Der gik nu 4 dage uden at jeg havde modtaget en leveringsbekræftelse, hvorfor jeg skrev til Nelly. Jeg blev nu gjort bekendt med, at skoene ikke var på lager, og de ikke vidste, hvornår de ville være det igen. Jeg skrev frem og tilbage med dem og de tilbød mig, at de enten kunne sende bukserne og eftersende skoene (for egen regning) eller jeg kunne vælge skoene fra, og de ville sende bukserne med det samme. Jeg valgte sidstnævnte. Dette resulterede i, at Nelly endnu engang reserverede pengene på min konto. Det er ikke mindst ulovligt, hvilket jeg fik bekræftet i banken, men også helt absurd. Jeg skrev straks tilbage til dem, at de nu godt kunne afmelde min ordrer helt, da jeg ikke længere ønsker at have noget med firmaet at gøre, og bare ønsker at få frigivet mine penge. Banken er nu inde over og mit kort er blevet spærret, så ikke de reserverer flere penge, som ikke retsmæssigt er deres. Øv for en træls oplevelse. Nu sidder jeg ventede og håber på, at mine penge snart bliver frigivet. Magen til ringe service skal man lede længe efter!
ELSKER Nelly, kvaliteten er top, leveringstiden er i top. Alt er perfekt!
Jeg elsker Nelly og har nu været aktiv shopper derinde de sidste tre-fire år. Det er super let, hurtigt og så er der et sindssygt stort udvalg!
Nelly.com er en af de hjemmesider jeg er mest inde på. Hvis jeg lige har lyst til at kigge på noget nyt, så er Nelly altid en af de første sider jeg går ind på. Der er så meget forskelligt tøj og andre spændende ting man kan kigge på og udvalget er så stort, at der er noget for alle typer!
En af de ting jeg rigtigt godt kan lide ved Nelly, er at de henvender sig personligt til en, når man har fødselsdag. Man får det gavekort og man får følelsen af, at de ikke glemmer deres kunder.
Kundeservicen er helt fantastisk! Jeg vil faktisk sige, at det er den bedste kundeservice jeg har været ude for.
Når man skrive, går der ikke mere end omkring en time, før de svarer. Det giver et super godt indblik i, at de er parate til at hjælpe deres kunder!
Kun kæmpe stor ros til den fantastiske hjemmeside :-D
Jeg blev rent faktisk lidt chokeret over at se alle de forfærdelige reviews herinde. Jeg har aldrig nogensinde oplevet noget dårligt, når jeg har handlet hos Nelly. De giver den bedste service, svarer på deres mails - dog på svensk, men come on! Jeg får altid de ting jeg har bestilt efter 2-3 dage, hvilket er utroligt hurtigt!
Jeg har virkelig intet dårligt at sige, end at jeg elsker Nelly og at jeg handler der stort set hver eneste måned :)
Efter at have brugt en masse tid, og tastet kortoplysningerne ind, så får jeg at vide at min browser ikke acceptere cookies, hvilket den gør.
De fleste skodfirmaer plejer først at give problemer efter at have fået penge, men dem her gør det hele vejen fra start til man opgiver handlen.
Jeg bestilte forleden en dag denne unbra fra Nelly.com: http://nelly.com/dk/t%C3%B8j-til-kvinder/undert%C3%B8j/bh-undertr%C3%B8jer/freebra-184/strapless-bra-silicon-184002-12/
Virkelig god kvalitet og helt sikkert pengene værd! Der gik 9 dage fra jeg bestilte den til jeg fik den og jeg fik mails fra dem om hvornår pakken blev sendt osv., så jeg hele tiden kunne følge den. Det eneste minus ved min bestilling var at de mails jeg fik fra dem stod på svensk eller norsk, hvor det kunne være rart hvis det havde stået på dansk og at jeg modtog pakken med 2 dages forsinkelse, men det havde da heldigvis ikke den store betydning for mig. ;-)
en gang er det gået glidende med Nelly. Ingen problemer og fin levering.
dog har jeg nu prøvet to gange at at have sendt ordren fået en bekræftelse på mail, senere få en mail omkring forsinkelse af ordren og så aldrig modtaget noget. Det er vildt irriterende at gå og vente i lang tid på tøjet og så skrive til kundeservice og få at vide at ordren er blevet annulleret - hvorfor får man ikke sådan noget at vide ?
det eneste positive er at de aldrig har trukket pengene for varerne heller, så man skal til at kæmpe for at få dem tilbage.
Jag har handlat hos Nelly flera gånger och jag är alltid lika nöjd.
Bra sortiment, snabb leverans. Inte att förglömma är deras kundservice som är helt underbar! Snabba, trevliga svar, oftast inom en timme.
Ett önskemål är att produkter som är slut i lager, som kommer komma in igen, ska finnas kvar att se och inte försvinna, så att man kan storleksbevaka!
Massa +++++++!!
Nelly.com kører efter min mening som det skal! Fedt initiativ med gavekort for hver gang du køber for over 500 kr, og samarbejde med en betalingsordning.
Jeg bestiller 2 bukser, og forventer selvfølgelig at modtage de varer man har bestilt. Men da jeg henter pakken på posthuset, indeholder den kun et par bukser og en seddel, hvor der står at den ene artikel desværre ikke var på lager som forventet. Og det fortæller de FØRST efter jeg har modtaget pakken. Det kunne jo være, at jeg ikke ville have bestilt varerne, hvis jeg havde vidst denne info??
Nå , jeg ender så med at acceptere det og komme videre. Men samme dag som jeg modtager varen, opdager jeg at Nelly har sat varen på den pågældende bukser ned i pris fra 665 kr til 475 kr. Det var så endnu et slag på mit humør, og jeg skriver straks til Nelly kundeservice, og beder om rabat på differencen, så jeg ikke behøver at betale returporto, for så igen at bestille de samme par bukser til en billigere pris.
De skal alligevel refundere prisen for de par bukser som jeg aldrig fik leveret?
Svar fra Nelly kundeservice:
Hej ##, tak for din mail!
Det är priset vid köptillfället som gäller så du får vänligen göra en retur och en ny beställning via hemsidan.
Fortsat god aften!
Suk!
Efter at have læst nogle anmelder af nelly var jeg lidt skeptisk fordi mange skrev at leveringstiden ikke blev overholdt og varerne ikke altid var rigtig størrelse osv. men jeg besluttede mig at bestille noget alligevel. Mine vare kom super hurtigt, inde for 3 dage mener jeg og det var rigtig størrelse og rigtig vare.
Ingen problemer overhoved og jeg har helt sikkert tænkt mig at bestille fra Nelly igen:)
Jeg har aldrig oplevet problemer med Nelly.com. De sender varen som forventet og jeg har den indenfor ganske få dage - hvilket er rigtig skønt. Jeg kan bestemt anbefale Nelly.com til andre - de har ikke alene et bredt udvalg af tøj og sko, men også ekstremt hurtige leveringstider.
Jeg er meget meget meget skuffet over den seneste oplevelse jeg har haft hos Nelly.com
Jeg bestilte 2 læbepromader fra mærket Figs and Rouge, som jeg i forvejen kender.
Jeg betaler 40kr for den ene og 50 kr for den anden (da de er på tilbud) og 39kr i porto.
Da jeg modtager produkterne er de ALT for gamle. Der er dannet en sej "hinde" henover den ellers så bløde creme, i begge dåser. Samtidig har begge produkterne en meget harsk lugt. Da jeg kender produkter VED jeg at de ikke skal være sådan.
Jeg går straks ind finder retursedlen på "min side" og erfarer at jeg skal betale 39kr for at sende produkterne tilbage (til trods for at der står "sendes ufrankeret" på retur-mærket)
Jeg skriver straks til Nelly og får et yderst flabet svar tilbage om at de 39kr betaler jeg og så betaler de resten da det er MEGET dyrt at sende retur til Sverige og at jeg i øvrigt bare kunne ha læst købsbetingelserne ordentligt igennem.
Jeg går ind på postdanmarks hjemmeside og erfarer at jeg kan sende produkterne til Sverige for den nette sum af 12,5kr.
Tilbage sidder jeg så og selvom jeg i princippet har fået mine 90kr tilbage for produkterne, har jeg brugt 80kr på Porto frem og tilbage. Dvs 80kr for at erfare at Nelly sender for gamle produkter afsted og ikke vil stå til regnskab for det og sende mig det ordentlige produkt.
Jeg synes at 80kr er utrolig mange penge at have som udgift uden at få noget for dem. Hvis jeg skulle få den fikse ide at handle hos Nelly en anden gang, vil jeg tage 80kr og smide dem ud af vinduet. Det er jo trods alt præcis det samme!!
Jeg bestilte et par bukser der ankom meeeget for sent, men det var ikke det eneste problem.
Der havde nemlig været en del problemer med hvor mange penge de skulle trække fra min konto. De havde reserveret det dobbelte beløb af hvad bukserne kostede og jeg reagerede hurtigt da jeg var bange for at de lige pludselig ville trække pengene. Deres kundeservice svarer hurtigt tilbage (det er et stort +), og jeg fik at vide at de ville få det løst med banken inden for 5 dage, men efter 22 dage var pengene stadig reserveret på min konto.
Jeg skrev derefter tilbage igen, og blev nødt til at forklare hele problemet igen. Jeg skrev med en svensker der ikke kunne se hvad problemet var. Jeg brokkede mig igen, og først efter en måned fik de ordnet det.
Deres kundeservice svarede som sagt hurtigt tilbage, derudover var det heller ikke noget igang med varen da den endelig dukkede op, men det var også de eneste to positive ting ved den handel.
de är kanske inte snabbast i världen på att leverera... men den var iaf fin när den kom :-).
Jeg har handlet på nelly.com mange gange.
Jeg har kun oplevet god og hurtig service ved eventuelle spørgsmål og kæmpe flexibilitet.
Har brugt Nelly.com til at købe gave, og hvis noget skulle byttes, selvom de 14 dages returret har været overskredet, har der aldrig været problemer med forlængelse af returretten.
Mine varer er altid kommet hurtigt, og har der været forsinkelse er jeg blevet underrettet.
Helt igennem Kanon :-)
Fik en mail om at min pakke var på vej mod min adresse, men varerne blev ikke leveret indenfor de 5 arbejdsdage de lover højt og helligt på deres hjemmeside... Så skuffet!! Men ved til en anden gang jeg skal bestille i god tid hvis jeg skal bruge det
Nelly.com har en 'Kampagne' på nuværende tidspunkt om at man får et gavekort på 75 kr. hvis man bestiller for over 500 kr. dog fortælles der INTET om at dette gavekort kun virker 4 uger efter bestillingen! Direkte bondefangeri er hvad det er!! Når man så skriver til deres kundeservice får man et svar "Det beklager vi. Men gavekortet dur altså kun i 4 uger" Ja det er flot Nelly. Den har jeg fanget, men det har såvidt intet at gøre med min klage!! ALDRIG om jeg bestiller hos Nelly.com igen!!
Jeg er rigtig tilfreds med Nelly. Jeg fik tilsendt den rigtige vare i den rigtige størrelse indenfor to dage.
Dog kunne størrelsesguiden være bedre.
Jeg har tidligere handlet fra Nelly før hvor alt har været super! Men denne gang skuffede nelly.com mig.
Jeg bestilte 3 ting fra hjemmesiden d. 31/05. Jeg følger selvfølgelig op på hvordan det går behandlingen af min odre. I mellemtiden bestiller jeg en ny pakke for min veninde. Min første pakke er stadigvæk ikke blevet sendt, men hendes bliver sendt 3 timer efter bestillingen. Hendes pakke ankommer d. 4/06 og alt har gået super godt med den. Min pakke bliver sendt afsted d. 05/06. Jeg har nu fået pakken d.11/06. Alle tingene i pakken er supergode.
Jeg må dog sige, at jeg er skuffet over behandlingstiden af min ordre.
Desuden har jeg været i kontakt med kundeservice, som svarer mig på svensk, det kan godt være, at det er en smagssag, men jeg er ikke så god til svensk, og følte mig usikker på hvad kundeservice overhovedet mente. Desuden synes jeg også, at det kan virke usikkert, at når man kommer til betalingssiden skifter sproget til svensk. :/
Deres størrelses guide kunne også godt bruge en opgradering.
Det var vist alt :D
Har handlet fra Nelly flere gange og det er super gode tilbud de kører med. Deres levering er ikke så lang tid, har fået mine varer op til 2 dage efter jeg bestilte dem. De ting jeg har fået er også som jeg har regnet med de var. MEN nogle gange på deres varer så er deres billeder ikke særlig BESKRIVENDE af hvordan varen rigtig ser ud, jeg har oplevet op til flere gange at se et billede og læst kommentare hvor alle siger at farven er lyseblå frem for Hvid. Så deres billeder kunne de godt være bedre til at tage :)
Ik heb van 1 van mijn bestellingen geen bevestiging gehad ook al heb ik die via ideal betaald, en nu kunnen ze die bestelling zgn niet meer terugvinden!
Ik heb ze meerdere malen gemaild en het wachtten op antwoord duurt echt lang!
Ik zal in het vervolg nooit meer een bestelling plaatsen daar.
Lesson learned!
Nogle gange har de meeeeget lang leveringstid (som de kompenserer med et gavekort efter man har bestilt og ventet - ih tak!. og nu har de så ændret det til at man SKAL have en printer for at kunne sende varer retur, de sender ikke et papir til afkrydsning med mere. virkelig dårlig service, det skal bare gøres besværligt for en at returnere en vare, selvom man betaler 35 kr for det!
Bestilte en kjole og et par sko fra Nelly om mandagen. Så nysgerrig, desperat og klog, som jeg nu er, vælger jeg at spørge kundeservice om der er sket noget med min pakke, selvom der kun er gået 2 dage (onsdag). Jeg spørger fordi jeg, der under orderstatus står '' under behandling 2/3'' og, da jeg ikke har fået nogen form for track and trace mail. De siger så, din vare re restnoteret og de venter på at få den på lager... Hvis de ikke svarer inden for 10 dage sender de ikke noget (levering 5-7 dage normalt). Og det skal lige siges jeg skal bruge tingene i næste uge.
Jamen forhelvede, hvad nu, hvis jeg ikke havde skrevet og forventet mine varer i løbet af slutningen af ugen eller jeg lige pludselig på selve dagen, hvor begivenheden finder sted, står uden mine varer! SÅ KONTAMKT MIG DOG eller skriv en mail, hvor der står i '' dine bestilte varer er ikke på lager''. Så jeg i det mindste kan finde nogle andre online shopping butikker............................
Amen I SKUDT I LÅGET NELLY. Advar jeres kunder i tide altså!
Celina W vond deze beoordeling nuttig
Har handlet på Nelly et par gange nu, og er godt tilfreds med det store udvalg af lækre varer osv. Det hele er nemt at overskue, men da det kom til at få leveret var de noget langsomme i betrækket.
Da jeg stadig efter et måned ikke har modtaget pakke eller svar på nogle af mine mail til Nelly kunde service, ville jeg være glad hvis nogen kunne oplyse et tlf nr til dem. Det lyder som om i er nogen der har talt med dem og får jeres varer. Jeg kan ikke finde deres telefon nr nogen steder, som om man kun har mail mulighed, men det nytter jo ikke når de ikke svarer.
Lækre varer, nem betjening, god service og glimrende levering. Desuden var der , til min store forbavselse, vedlagt en slikpose hvilket ikke gjorde dagen værre ;)
Leer uw klanten kennen.
Claim uw bedrijfsprofiel hier. Krijg een echt inzicht in uw klanten en beantwoord uw klanten. Het is gratis.