We are hiring!

Meest recente beoordeling
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (3.173)

Snelle, goede service!

Een duidelijke site, met een groot aanbod.
Zonder verzendkosten en gewoon retourneren in de winkel!
Je hoeft niet lang te wachten op je aankopen, de verzending is hardstikke snel!

Wat ik persoonlijk het fijnst vindt dat de schoenen gewoon in de winkel terug mogen worden gebracht, dit scheelt weer een hoop gedoe met terugsturen. En je weet dan ook gelijk dat het is aangekomen.
En geen verzendkosten scheelt enorm, bij sommige webshops betaal je wel 9,95,- dan wordt het gene wat je gekocht hebt, gewoon opeens 10 euro duurder.
Dit is ideaal! En voor herhaling vatbaar.

Beoordeling door bevestigde koper

super snel en super mooi!

geweldige schoenen en super snelle levering!!

fantastich

Supper en zeer snel thuis bezorgd

Beoordeling door bevestigde koper

Levering zoals het hoort!

Bestelling naar volle tevredenheid binnen 1 dag in huis. Perfekte schoenen.

Beoordeling door bevestigde koper

Prima, snel en juist geleverd, geheel tevreden!!!

in de winkel was de maat niet meer voorradig. De verkoopster heeft het artikelnummer opgeschreven en thuis meteen online bestelt (donderdagavond) en zaterdagochtend al meteen in huis. Snel, helemaal super. In de doos omdat het kinderschoenen waren een ballon en een kleurplaat, helemaal leuk!!
Zou zo weer opnieuw bestellen!!!

snelle service

goede en snelle service
niks op aan temerken
vertrouwd

Beoordeling door bevestigde koper

Goede schoenen voor goede prijs alleen de kleur wijkt af van wat internet toont

Prima schoenen, snelle service.
Goede schoenen voor goede prijs alleen de kleur wijkt af van wat internet toont.
Jammer dat de outlet zo snel leeg is.

Beoordeling door bevestigde koper

Ik was echt blij met de schoenen

Ik zag in de winkel niet de schoenen in mijn kleur dus heb ik via de webshop besteld en gekocht.

Gewoon super goed!

In de winkel( Zaandam) had ik een paar schoenen gezien; helaas hadden zij daar niet mijn kleur. Wij kregen het bestelnummer, en thuis via de mail besteld!
Wat ging dat bestellen makkelijk; en binnen twee dagen had ik ze thuis.!!!!

fantastisch

vandaag besteld morgen in huis

Beoordeling door bevestigde koper

Heel snel, het leek Nelson wel!

Zeer tevreden. De ene dag besteld, de andere dag in huis. Geweldig!

Beoordeling door bevestigde koper

Duidelijke website, veel betaal mogelijkheden. En een bezorging in dichts bijzijnde winkel. Erg handig.

Supersnelle service

Supersnelle service. Dag na bestelling al geleverd.

Prima!!

Ik had schoenen besteld en die kwamen de volgende dag al en alles was prima ze zaten goed en de levering was vlot

Fantastisch!

Snelle service en geen problemen. Prima!

Schoenen zoeken.

Het uitzoeken was een feest. Veel schoenen om uit te zoeken en het verzenden ging zeer goed en snel. Niets dan lof.

Perfect

Ik heb al eens eerder via Nelson schoenen on line besteld en in de winkel opgehaald. Het ging allemaal prima, ook deze keer weer. Het enige minpuntje is dat ik deze keer geen email kreeg dat mijn schoenen in de winkel waren gearriveerd. Wel dat ze verzonden waren, maar niet dat ze ze hadden gekregen. Maar in ieder geval waren ze er binnen een week. Een pluspunt is het vriendelijke personeel.

helaas negatief

Wij hebben u een mail gestuurd op met de volgende reactie, meer van u is hierop niet gereageerd, betreffende order nr. 201305007894, wij wachten nog enige dagen, anders gaat deze reactie door naar Radar
Onze reactie hebben we ingestuurd d.d 19 mei om ca. 8.01 uur

Goeden morgen

Als eerste willen wij u bedanken voor de snelle en goede levering van de Birkenstock schoenen

Echter bij het openmaken vonden wij wel iets vreemds

Wij hebben de schoenen bij u gekocht voor een bedrag van € 54.95

Aan de binnenzijde van de schoenzool staat een bedrag van € 49.95

En er hangt een label aan , voor € 39,00

Uitgaande hiervan hebben wij € 15.95 teveel betaald

Graag zouden wij het verschil overgemaakt willen hebben op onze rekening 1602.16.273 t.n.v. de Hoop

Wij sluiten een foto bij

Beste mevrouw de Hoop,

Hartelijk dank voor uw beoordeling via Trustpilot.nl.
Onze excuses voor het ongemak en het aantreffen van een verkeerde prijskaart.

Op zondag 19-05-2013 om 8:01 uur heeft u ons een e-mail inclusief foto gestuurd, wij hebben deze email dinsdag 21-05-2013 beantwoord. Op woensdag 22-05-2013 is het verschilbedrag uitbetaald op de rekening waar u de bestelling mee heeft geplaatst.

Wij vertrouwen erop uw klacht op een juiste manier te hebben opgelost, binnen 2 a 3 werkdagen staat het bedrag op uw rekening.

Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd, indien u vragen heeft kunt u ons bereiken op het nummer 088-0088112.

Sandy de Groot

Slecht online order (voorraad) systeem

Onze zoon zit tussen maat 24 en 25 in. Op de site leuke sandalen gevonden maar alleen in maat 24 beschikbaar dus gelijk besteld&betaald. Na 2 dgn krijgen we mail dat de maat helaas niet meer beschikbaar is, als service krijgen we korting op een volgende aankoop. Op zich netjes, dus wij weer op de site kijken. Nu is maat 25 opeens beschikbaar, dus weer gelijk besteld. Na 2dgn krijgen we weer een mail met dezelfde boodschap. Dus maar weer op de site kijken en tot onze verbazing is maat 24 weer beschikbaar. Vervolgens een mail gestuurd welke maat nu wel beschikbaar is, hierop antwoord ontvangen dat het voorraadsysteem niet goed functioneert.
Dit zeker geen motivatie om weer bij Nelson te kopen.

Beste heer, mevrouw,

Bedankt voor uw beoordeling.

Wij betreuren het ten zeerste dat u twee keer voor een teleurstelling bent komen te staan, hiervoor onze welgemeende excuses. Dit is uiteraard niet de service waar Nelson schoenen naar streeft, wij zullen er aan werken om dit soort fouten in de toekomst te voorkomen.

Hopende u voldoende te hebben geïnformeerd.

Sandy de Groot

Beoordeling door bevestigde koper

via internet wel mijn maat

schoenen in de winkel gepast, waren er niet een maat kleiner, wel via de webshop, binnen 2 dagen in huis, dus super blij...............

prima

prima gegaan met 2 dagen hadden we de schoenen in huis

Perfect

Schoenen besteld,de volgende dag ontvangen.
Zijn de schoenen toch niet wat je wilt,dan kun je ze bij de Nelson winkel in jou buurt terug brengen.

Klantgericht en snelle levering

Nelson schoenen heeft een snelle levering en zijn klantgericht. Ik had Skechers schoenen gekocht voor mijn dochter. Helaas bij levering deden de lampjes het niet van de schoenen. Gebeld en het werd meteen kostenloos opgelost. Super!! Ik zou zo weer bestellen bij Nelson

Beoordeling door bevestigde koper

Ik ben -bijna- helemaal tevreden over de service

- Zeer vlotte levering; meteen de volgende dag.
- Goed verpakt.
- Product voldoet aan beschrijving en verwachtingen.
- Minpunt echter: betaling met factuur na levering is geen keuzemogelijkheid.

Prijs/Kwaliteit perfect

Een goede en gemakkelijke ervaring om schoenen aan te schaffen

Goed

Grote maat en dus moeilijk schoenen vinden. Deze zitten heerlijk en lopen goed. Snelle levering. Tevreden met alles.

Uitstekend

Ik heb nu 1x schoenen besteld. Dit was een snelle levering en keuze uit diverse betaalmethoden. Geen problemen ondervonden.

prima

maandag bestelt dinsdag binnen en zonder verzendkosten dat is nog is klantvriendelijk.

Okay

Het zijn de laarsjes die ik al 2x opnieuw heb gekocht ze zijn ideaal. In de winkel had ik om andere gevraagd omdat de stof vd schoen wat verouderd lijkt. Maar ik wil - moet ze hebben.... dus verder geen gedoe met hen een weer sturen. Maar levering etc keurig volgens afspraak. Nu weer scoren / evalueren. Belangrijk. .. maar geen zin in

snel

Helder bestelproces en snelle levering

Gabor pumps

De gabor pumps hebben een goede pasvorm en waren snel thuisbezorgd.

Prima

Levering vlot, leuke schoen, Dochter happy!

Vlot, netjes afgehandeld!!

De korte beoordeling hierboven geeft alles weer.

super

De maat was niet goed en heb de schoenen voor de juiste maat en zonder moeite kunnen omruilen in de winkel in de buurt. Echt hele goede service !

Geweldig!

Om half 2 besteld, en de volgende dag in huis.
Beter kan niet!
Helemaal blij met mijn aankoop.

Ik zeg een topper!!!

Prima geregeld

Zeersnelle bezorging geen drie weken wachten prima

Goede klant vriendelijkheid.

Je bestelling is er heel snel en zonder bezorg kosten ! Top!
Helaas was de band van de slippers veel te smal, maar ik kon naar een Nelson winkel om ze terug te brengen en kreeg direct m'n geld terug.
Echt een super service!

Helemaal te gek.

Het was mijn eerste keer dat ik schoenen via de mail bestelde, maar super snel en keurig verzorgd. Zal zeker het nog een keer herhalen. Vriendelijk groet Tiny.

Toppie

Zo hee, ik had zulke leuke sneakers gezien bij Nelson maar balen want ze hadden mijn maat niet meer. Dus ik gekeken in hun webshop en tadaaaaaaa....daar hadden ze ze nog. Ik heb ze laat in de middag, denk rond 4en besteld en had ze de volgende dag al binnen. Niet normaal joh zo snel. Wel heel jammer dat ze te klein waren maar heb ze dezelfde dag nog ff teruggebracht bij Nelson in het dorp en had mijn geld ook meteen terug. Super.