We are hiring!

Meest recente beoordeling
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (26)

Beoordeling door bevestigde koper

Du kan forvente alle tiders personlige service hos Netkurven, med god kvalitet på produkterne. :-)

Beoordeling door bevestigde koper

Fik det bestilte få dage efter bestillingen.

Jeg vil gerne anbefale at man køber hos netkurven.dk, let at bestille på hjemmesiden og hurtig levering :-).

God pris

Gode priser og de holder hvad de lover. Side er efter min mening lidt rodet :-)

Beoordeling door bevestigde koper

Alt i orden - og levering til tiden.

Hvad kan man sige - alt var bare i orden.

Beoordeling door bevestigde koper

Det fungerer bare rigtig godt

Det kan ikke gøres bedre. Det fungerer sikkert og godt, og er meget overskuelig, så alle kan bruge det.
Det kan kun anbefales.

Hurtig levering.

Fin service og super hurtigt levering, er ganske tilfreds!

Super fantastisk service!

Jeg havde bestilt nogle forskellige bordfodbolds-bolde. Efter noget tid blev jeg ringet op af en sød og venlig mand der fortalte, at en af de slags bolde jeg havde bestilt, ikke var på lager, og om jeg kunne nøjes med de andre. Det kunne jeg sagtens sagde jeg og fortalte at jeg bare skulle have nogle bolde i forskellige størrelser, da bordet er købt på loppemarked. Den søde mand spørger lidt til bordet og da min bestilling kom var der alt det jeg havde bestilt, plus 3 ekstra bolde, som han mente passede bedre til bordet. Og manden havde ret, de tre ekstra bolde var de bedste. Mvh Betina Holm Jensen

Beoordeling door bevestigde koper

Bedre kan det ikke blive

Min søns største ønske til sin fødselsdag var et basketball net og bolde. Så jagten gik ind. Mit første stop var prizerunner, og der faldt jeg over netkurven.dk. Tingene blev hurtigt bestilt. De viste sig at de "billige" bolde imidlertid var udsolgt, men der blev bare lagt 2 endnu bedre i vores kasse uden mer betaling. Det kalder jeg super service. Det er ikke sidste gang jeg har købt på netkurven.dk

Super god service

Meget fin service, netkurven ringede mig op vedr spørgsmål til min ordre - det har jeg alldrig oplevet før, pakken blev hurtigt leveret derefter. Kan kun tale godt om netkurven.dk Tak for en god oplevelse. :) VH Betina Rasmussen, 5450 Otterup

Netkurven.dk

God kommunikation og hurtig levering

Jeg bestilte et bordfodboldbord, og jeg havde det 48 timer senere. Fragtmanden der leverede mit bord ringede 30 min før han var hjemme ved mig, for at høre om jeg var hjemme eller nogen andre var, sådan han kunne levere bordet.

Super behandling, levering og kundeservice fra A-Å (som det hedder i Danmark)

Det viste sig da jeg havde samlet bordet, at det var det forkerte bord jeg havde modtaget. Netkurven.dk var mere end samarbejdsvillige og meget imødekommende for at få rettet fejlen.

Hvis jeg kunne give en stjerne mere, så havde jeg gjord det.

Netkurven.dk er mere end anbefalelsesværdig.

perfekt handel

Hurtig effektiv handel

Beoordeling door bevestigde koper

God ekspedition og fint produkt

Spillet kom indenfor 3 hverdage, stod på aftalt sted i god stand. Spillet svarede til forventningerne.

Din faktura med varen

Den vare jeg fik leveret, blev leveret med den faktura du skulle ha'. Det er ikke så smart...

Antwoord van Netkurven.dk

Hej Thomas.
Nej det er bestemt ikke smart eller meningen at dette skal ske.
Den pågældende leverandør og jeg beklager selvfølgelig dette og arbejder på en løsning så dette ikke vil forekomme igen.
Håber ellers varen levede op til dine forventninger og at leveringen forløb godt.
Christian

Troværdig

Leverede promte

Alt gik som forventet

Perfekt - utrolig hurtig aflevering.

Fejlfit og lynhurtigt

Fejlfrit og lynhurtigt

proffesionelt

god oplevelse og meget proffesionelt. blev ringet op ang lev. kom til tiden og super produkt til prisen

Beoordeling door bevestigde koper

Hurtig levering - på trods af at der stod en lang leveringstid

Beoordeling door bevestigde koper

Hurtig levering, produkt som forventet.

Alt var som det skulle være, og varene kom hurtigt efter bestillingen.

Netkurven.dk

Fortrindelig service og hurtigt levering!

Jeg købte et bordfodboldbord. Jeg har intet andet end gode ord om denne virksomhed. Servicen er helt i top og levering er hurtig og effektiv. Kan intet andet end give dem top karakter.

Købte pokerbord. super service

Netkurven havde hurtig ekspeditonstid. Alt spillede bare. Super

Netkurven.dk

Hurtig og effektiv, service minded levering

Køb af bordfodboldspil, privat. Netkurven tog telefonen og besvarede spørgsmål. Kontaktede lageret og sikrede vi kunne have spillet med fragtmand tirsdag morgen - det var super og nemt.

Hurtig og troværdig levering

Vi har handlet gennem netkurven. Det tog kun 2-3 dage fra bestilling til levering. Undervejs blev vi løbende informeret om leveringen. Super.

Super god service

Jeg bestilte en dartskive + pile, og de ankom hurtigt og uden problemer. Netkurven har super god service, og det tager ingen tid at få svar på en mail. Et meget anbefalelsesværdigt sted at handle! Jeg er 112% tilfreds!

Billigst og hurtigst

Bestilte sent fredagaften før jul et fodboldspil til min søn - fik respons mandag at det var sendt - kom tirsdag formiddag, altså i god tid til juleaften, på trods af snekaos. Ikke sidste gang vi bruger netkurven når det kan lade sig gøre.

Rigtig Godt !

Købte en isspand fra netkurven, ankom dagen efter med en ekstra lille gave fordi jeg havde tilmeldt mig deres nyhedsbrev (-: Tak !