[REPLY]
ik heb een verzekering af gesloten bij netpolis premie is automatisch
van mijn rekening afgeschreven maar 25 feb 2012 kreeg ik een email van
netpolis dat mijn autoverzekering was af gemeld bij rdw 8 feb 2012
om dat de premie van nov 2011 nog niet was afgeschreven dus vijf
maanden later krijg ik daar bericht over 17 dagen onverzekerd rond
gereden veel email verstuurd zowel naar netpolis als voogd&voogd
bewijs mee verstuurd maar geen goed andwoord terug gekregen
ik nu een anderen verzekering mensen ga niet in zee met netpolis en voogd&voogd kijk op internet klachten netpolis voogd&voogdb
Bij ieder bedrijf, en vooral bij verzekeringen, gaat nog wel eens iets fout. Veel mensen willen graag én een late premie en als god in Frankrijk behandeld worden. Vaak gaat dat niet samen.
Mijn ervaringen met Netpolis zijn prima tot nu toe. Heb eenmaal een schade gehad en ben toen 3 treden terug gevallen. Dat is gebruikelijk en kun je gewoon nalezen in de polisvoorwaarden als je de verzekering afsluit. Verder goed ervaring, meestal binnen een dag antwoord als ik een vraag per e-mail stel.
i’ve been insured with NETPOLIS for about 3 years now, during that 3 years i’ve had no claims or “schade” so one never know how good they are with dealing on a claim, but last week i changed my car and from thier website i asked an offer , the premie was around 16 euros, but i received a letter from them stated a much higher premie!
i contacted them (email) they don’t have a phone number !i was very disappointed , they have no respect for their clients, also they don’t want to send me my “no claim discount” years.
i DON’T recommend this insurer to anyone
Als je een vraag stelt die buiten de veel gestelde vragen valt dan zullen ze antwoorden met: Wij begrijpen de vraag niet, licht u vraag toe. Dat herhalen ze tot het oneindige. Als je dit probeert te doorbreken door met Voogd & Voogd te bellen, de partij die de rekeningen stuurt dan word je afgebekt. Dit soort ervaringen krijg je pas als je een probleem hebt.
let op voor NETPOLIS bij mijn EERSTE schade na 23 jaar viel ik terug naar 9 schadevrije jaren!!!!
ik vind dit afzetterij van de hoogste plank!!!
op het internet lees ik dat 3 tot 5 jaar normaal is
omdat ik mijn auto verzekering 3,5 maanden geleden heb opgezegd omdat ik hem verkocht heb ik heb jullie mijn vrijwarings bewijs gestuurd. maar ik krijg nog steeds mailtjes dat ik mijn betaling niet heb voldaan en dat jullie mijn doorzenden naar de icasso bureau !!!!! kort gezegd in kan geen contact met jullie opnemen ik hoop dat jullie mijn serieus nemen en mij alsnog op de hoogte brengen mijn mail adress is canpare24@live.nl het gaat om de kenteken zl vb 47 !!!
Ik was op zoek naar een nieuwe autoverzekering maar twijfelde nog over de dekking. Een mail aan Netpolis werd binnen een uur beantwoord. Dat zie je niet vaak bij een internetbedrijf en zeker niet bij een verzekeraar!