We are hiring!

Meest recente beoordeling
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (17.692)

Super

Helt problem frit. Nemt og hurtig

Meget tilfreds

Perfekt, billig og hurtig levering

Beoordeling door bevestigde koper

Billige og gode produkter med hurtig levering (GLS) - Fedt :)

Beoordeling door bevestigde koper

Super service og hurtig levering. nemt, billigt og hurtigt!

Hurtigt og godt

Jeg kan nemt bestille via hjemmesiden, betaling via kort fungerer uden problemer og varen blev hurtigt leveret. At der så var en lille pose slik med i mine vare da jeg åbnede pakken var jo prikken over i''et :) jeg er hyppig bruger og anbefaler gerne til venner og bekendte.

Beoordeling door bevestigde koper

Nemt og billigt + sød betjening

Jeg bestilte for mange penge inde på deres hjemmeside og fik varerne inden for en uge. Desværre var mit ene produkt blevet udsolgt, så det havde de skrevet på min faktura samme med en smiley og lagt en pose vingummibamser med til mig :)

Alt som forventet

Nemt, hurtigt og uden nogen form for irritation over noget som helst.

Billig og hurtig levering

Nem og anvendelig Web, gode billige produkter. Har rigtig mange ting -Og så er der hurtig levering. Hvis man har spørgsmål, er de venlige til at hjælpe når man ringer..

Beoordeling door bevestigde koper

Har klaget over leveringen af mine varer uden resultat.

Jeg har fået leveret shampoo hvor den ene beholder ikke var lukket korrekt. Der var derfor løbet en masse af shampooen ud i pakken. Jeg har selvfølgelig vasket beholderen af hvorfor jeg ikke kan sende et billede af skaden. Dette blev jeg bedt om da jeg klagede over forsendelsen. Jeg meddelte at det ikke var muligt og jeg har ikke hørt noget siden. Dette er ikke tilfredsstillende.

Kerri Espinoza Galarza Jensen vond deze beoordeling nuttig

Perfektion og hurtighed

Jeg har bestilt shampoo, parfume og creme på Nice.dk;-) jeg får stort set altid leveret varerne dagen efter jeg har bestilt. Det er rigtig dejligt med så hurtig levering:-)) Det betyder meget med hurtig levering;-) Jeg kan næsten løbe tør for produkter inden jeg behøver at bestille nyt:-))

Beoordeling door bevestigde koper

Kanon levering, hurtig og effektivt.

Det har været en super nem bestillings side, hurtig levering og fint pakket.
Kan varmt anbefales, bruger det selv en anden gang.

Beoordeling door bevestigde koper

Super priser, effektiv og hurtig betjening

Overskuelig hjemmeside, fine priser, attraktive mærker.

Pakken blev væk

Eftersom de lover at levere inden for 1-2 dage, havde jeg en forventning om at det ville ske. Jeg var desværre ikke hjemme den formiddag, som de forsøgte at levere min pakke, hvilket var to dage efter bestilling. Jeg ringede, derfor ind for at få at vide, hvor min pakke var. Det kunne damen, jeg snakkede med ikke fortælle mig, selvom hun havde fået de oplysninger, hun skulle bruge. Hun sender mig derfor videre til hovedkontoret, som heller ikke kan hjælpe, som derfor sender mig tilbage til afdelingen i Århus. Jeg fik så en ny i røret, som begynder at skælde mig ud, fordi jeg ikke kunne fortælle hende, hvorfor jeg var blevet omstillet til hovedkontoret og tilbage igen. Det eneste jeg bare ville vide, var hvor min pakke var. Hun snakkede så med nogle andre, og kunne så fortælle, at ”der var sket en hændelse”. Efter pakken har været forsøgt afleveret på min adresse, havde de formået at få pakken væk. Hun ville derfor sætte en efterlysning i gang, hvilket betød, at der kunne gå op til 14 dage før de ville sende en ny, hvis den altså ikke dukkede op i mellemtiden. Det synes jeg er dårlig service, når det er sådan at pengene allerede var trukket fra min konto. Jeg ringede ind et par dage efter for at få en status, de kunne fortælle, at de ikke foretog sig mere før der var gået de 14 dage. Jeg brokkede mig, og ville have, at de sendte mig en ny, og så kunne de tage den anden retur, hvis den skulle dukke op. Hun snakkede med sin chef, og de ville så sende mig en ny. Dagen efter modtog jeg min pakke.

Perfekt

Hurtigt levering, rigtig god pris, handler bestemt her igen.

Godt udvalg

Hej, hvor er det ærgerligt i skifter jeres sortiment. Det kunne være rart man kunne genbestille de gode produkter. Jeg har spurgt jer til ovenstående problem, men ikke modtage et svar.

Beoordeling door bevestigde koper

Perfekt. Hurtig levering. Så er der ikke mere at sige.

Kvalitets produkter til meget billige penge. Rigtig hurtig levering.. Den bedste online-shop til dato..

Dag til dag levering. Fantastisk

Jeg bestilte kl. 14 om eftermiddagen. Allerede næste morgen kl 8 fik jeg en mail om, at varene kunne afhentes. Tak for det :)

HURTIG LEVERING

Hurtig levering af de produkter jeg havde bestilt og til en god pris

Perfekt!

Jeg bestilte mine ting og fik dem to dage efter :) dejligt!

Beoordeling door bevestigde koper

Fantastisk hjemmeside. Levering er rigtigt gode og helt klart den billigst hjemmeside når det drejer sig om frisørprodukter:) Er helt tilfreds:)

Jeg kan kun sige en til fantastisk.. Har købt mange gange på nicehair og hver gang lever de op til mine forventninger. Man får sin pakke meget hurtigt, og samtidig med er det billigt. Jeg købte osmo berber olie til 69 kr og på mange andre hjemmesider koster den 169 eller mere. Så det er helt klart den billigste hjemmeside :)

Beoordeling door bevestigde koper

Har fået varer fra NiceHair før, og de lever fuldt op til hvad de lover, og priserne er helt rigtige.
Bestilte varerne en tirsdag aften omkring kl. 20. og allerede torsdag havde jeg varerne. Elsker at få varer fra NiceHair, for der er altid en lille overraskelse med :-))

Billige og gode varer

Et godt sted at handle, men man får ikke sine vare som aftalt , da postvæsnet siger de har været der, så der går ekstra tid, inden man har sine varer desværre. Så det er noget de bliver nød til at forbedre

Kort og godt perfekt

Altid hurtig levering og med en lille pose slik som mine piger altid glæder sig lige så meget til, som jeg glæder mig til mine nye produkter. Også rigtig godt udvalg af produkter på hjemmesiden.

Det gik super hurtigt

Varerne kom inden for 2 dage

nemt og hurtigt

Dejligt nemt og varen leveres højst 2 dage efter. Og så til gode priser.

Beoordeling door bevestigde koper

Hurtig levering. Gode priser.

Lidt surt at det ikke gik som smurt med min rabat kode. Men super dejligt at det til sidst gik i orden.
Vil da handle der igen.

Lidt langsomt?

Jeg bestilte min varer i håb om at få den inden for 1- 2 dage.. Der gik 10.. men udover dette, var alt godt :)

Beoordeling door bevestigde koper

Kun positivt at bemærke om handelen.

Alt forløb nemt og problemløst.

Super

Det produkt jeg plejede at købe hos en anden var udgået af deres sortiement men jeg fandt det hos NiceHair - enda billigere ,0). Jeg bestilte og 2 dage efter var det leveret. Jeg kunne hele tiden følge pakken og da jeg åbnede den var der oven i købet en lille pakke "guf" med til stor glæde for slikmunden i vores familie. Jeg vil helt sikkert handle der igen.

Super handel

Billige varer og hurtig levering. Intet andet end perfekt :)

Beoordeling door bevestigde koper

Fint nok, men vær mere realistiske

"kun 1-2 dages leveringstid" - javel ja, det må så være til I afleverer varen til kurerfirmaet. Måske det var mere reelt at skrive den reelle leveringstid som er 3-4-5 dage. Men ellers fungerer det smertefrit.....

Beoordeling door bevestigde koper

Super hurtig betjening og gode priser

Mine varer kom efter 1 dag, og prisen var under halv pris i forhold til andre sider

supergod og effektiv

Hurtig ekspedition, supergod behandling.
kan kun anbefales.

Perfekt

Rigtig overskueligt hele forløbet igennem. Bestilte mine varer mandag morgen og kunne afhente dem allerede dagen efter på den lokale tankstation. Produkterne lever også fuldt op til mine forventninger. Ikke en finger at sætte på forløbet. Perfekt.

Beoordeling door bevestigde koper

Super produkter og hurtig levering.

Kan varmt anbefale nicehair. Varerne blir pakket super hurtigt og leveres næsten dag til dag. Gode priser og lækre produkter.

Perfekt!

Kan kun anbefale Nicehair. Super god service og hurtig levering. Topkarakter herfra :-)

Rigtig hurtig levering!

Hurtig levering og super god service!! ( Fik en lille Haribo slikpose med)

Produktet er virkelig godt og kan kun anbefales :)

Hurtigt og nemt.

Nem hjemmeside, hurtig levering.