[REPLY]
Ik wil iedereen aanraden om via NAK zijn auto te kopen. Goede service beter op de hoogte dan de dealers en zorgen altijd voor de juiste prijs en doen alle moeite om de beste inruil voor je te regelen.
Top auto gekocht, netjes afgeleverd voor de deur wat wil je nog meer.
Ben super tevreden.
Ga zo door.
Hoi Sandra, bedankt voor je positieve feedback, fijn te horen!
Paul
Ik wil dit bedrijf aanraden aan eenieder in Nederland die een nieuwe auto wil kopen! Je kan makkelijk honderden Euro's besparen, dat is mijn ervaring! Laat een merkdealer een scherpe offerte doen, zij gaan daar wellicht nog een goed stuk onder. En vergeet niet verder nog wat af te dingen op hun reeds scherpe prijs!
Ik liet hen ook mijn oude auto inruilen. De korting die zij op de aankoop geven is onafhankelijk van de inruil. De korting wordt niet in een kunstmatig hoge inruilprijs weergegeven maar afzonderlijk op de verkoopovereenkomst weergegeven. Zo werd de koop afgesloten. Later vond ik het verstandig om te proberen zelf mijn oud voertuig van de hand te doen aan een particulier, aan een betere prijs. Wat me lukte! Geen probleem voor hen, zij schrappen gewoon de inruilauto, zonder verdere impact op de verleende korting.
Ook de aflevering van de auto in Almere verliep heel vlot en correct. Ze haalden me af aan het NS-station van Almere Muziekwijk, namen ruim de tijd om een en ander uit te leggen en vragen te beantwoorden. Het deel dat nog niet via overboeking betaald werd werd gepind. Aanwijzingen voor de terugreis worden gegeven, al doet de gps dat uiteraard ook. Sleutels en alle documenten worden overhandigd. Een goed doel mag je aanwijzen uit een reeks van een vijftal, waaraan het anders gebruikelijke bedrag van om en bij de 15,00 voor een bloemetje voor de koper wordt besteed. Ik maak gebruik van de gelegenheid om hen hiervoor Amnesty International aan te bevelen, toch een zeer waardevolle organisatie die m.i. op hun lijst zou mogen voorkomen. Suggestie wordt meegenomen, zeggen ze me.
En dan is het tijd om de terugrit aan te vatten. Hopelijk valt het rijden met deze auto (Skoda Fabia Combi Greenline, BPM-vrij en wegenbelastingvrij tot eind 2013) even goed mee als de aankoop ervan bij nieuweautokopen.nl
Bedankt voor uw geweldig review en uw business! Wij waarderen het dat u tevreden bent over onze dienstverlening!
goede service, snel en de beste deal
Leroy bedankt voor je order en review!
WE ZIJN GOED GEHOLPEN DOOR HET PERSONEEL VAN NIEUWEAUTOKOPEN.NL ,,GOEDE AFHANDELING EN DE BESTE PRIJS VOOR DE INRUILAUTO.,, ZIT NU ALWEER TE DENKEN OM DE VOLGENDE TE BESTELLEN.
GR. FAM. QUINT HELEMAAL TOP..
Bedankt voor uw review! Wij zijn er blij met uw ervaringen en uw business!
Alweer de 3e auto die wij kopen bij nieuweautokopen.nl,
het is zeer prettig om met dit bedrijf zaken te doen, geweldige service en vriendelijkheid.
Beste Richard, bedankt wederom voor je Business! Paul
Tot nog toe goed en de aflevering staat gepland op 23 maar 2012 en dan bekijk ik de bestelde auto
Bij de aankoop goede gespreken gehad netjes te woord gestaan.
Totdat uiteindelijk de handtekening is gezet is de druk van de ketel.
Heb nog wat simpelen vragen maar Pietje of Klaasje is er niet
en wordt dan ook niet meer terug gebelt heb dan voor mijn zelf
nog twijfels over de service van de Firma Nieuweautokopen.nl
Met vriendelijk groet Wim van der Lans,
Ps. Mischien kan men dit ook op een -G- schijf checken een statistiek of alle klanten worden tewoord gestaan,
Geachte heer Lans, Zoals al gemeld door mijn collega Marcel vernemen wij graag welke verbeteringen wij voor u kunnen uitvoeren om uw ervaring met ons te verbeteren! Wij zijn u ontzettend dankbaar voor uw business en staan klaar om voor u de zaken te kunnen regelen waar deze onduidelijk zijn. Paul de Vries
positieve eerste ervaring met een nieuwe auto aanschaffen.
goed geinformeerd en fijn geholpen.
aanrader voor ruime orientatie en contacten met garages dit bedrijf als tussenpersoon te laten fungeren.
Priscila heeft uitstekend meegedacht om de opdracht binnen te halen en ja ook een goede prijs voor de inruilauto gekregen. hoop op een proffesionele aflevering van onze nieuwe Suzuki Splash 1.0 Exclusive!
Het loont zeker de moeite om zaken met nieuwe auto kopen te doen. Het is de tweede keer, dat wij een nieuwe auto kopen en de andere auto verkopen.
Alles wordt zeer correct afgehandeld. voor ons is dit bedrijf zeker 4 sterren.
Adequaat verlopen procedure. Dit integenstelling met de dealer die na je bezoek niet meer reageert.De afronding in casu de levering moet natuurlijk nog komen.
We hebben de auto gekocht via de anwb omdat we offertes aan konden vragen van verschillende merken, dat is ons goed bevallen. Uiteindelijk hebben we gekozen voor de Citroen DS3 omdat we dat een leuke auto vinden en ook een van de tien zuinigste in gebruik. In het kader van duurzaamheid is dat vandaag de dag wel belangrijk.
Het contact met de ANWB was goed en we kwamen uit op een goede prijs. Voor het eerst in mijn leven koop ik een nieuwe auto! Eindelijk zelf de kleur uitkiezen: zwart-wit :) Na een wandelingetje vanaf station Almere kwamen we bij het aflevercentrum en daar zagen we hem al staan: hij viel niet tegen! We werden buitengewoon vriendelijk ontvangen en kregen een goede uitleg van een en ander.
We reden er zo mee weg, nu na een paar dagen kunnen we zeggen: hij rijdt heerlijk! en we ontdekken steeds meer snufjes.
Kortom: koop je auto via de ANWB en je krijgt goed advies en een goede service, bedankt mannen!
Silvia.
Ik heb de auto nog niet mogen ontvangen maar ik ben tot nu toe zeer te spreken over nieuweautokopen.nl
Ze kunnen de auto voor veel een betere prijs aanbieden dan bij de dealer en dat gaf voor mij ook de doorslag om hier een auto te kopen.
Tevens zijn ze goed bereikbaar en nu maar hopen dat ik m'n KIA Rio snel in ontvangst kan nemen.
Fijn bedrijf en goed contact, inmiddels is dit onze tweede auto , om de 4 jaar ruilen wij onze auto`s in omdat wij veel reizen voor ons werk, wij komen zeker terug .
na enige verwarring over en weer is het toch wel leuk om zaken te doen met nieuweautopkopen.nl en de srevice is zeer goed
Snelle reacties, alles te volgen via het logboek.
Als de aflevering ook zo gaat, heb ik geen klachten
De reden dat we voor de ANWB gekozen hebben, is omdat de korting goed is in vergelijking tot de dealer en je thuis op je gemak de offertes kunt beoordelen. Het contact met de medewerkers van de ANWB verkoopservice was goed. Levering van de auto was sneller dan verwacht. Al met al zijn we zeer tevreden.
Gr. Corina en Ruud
Een auto kopen bij Nieuweautokopen.nl levert de consument een mooie korting op. De geleverde auto is gelijk als bij een dealer, met behoud van garantie. Ik denk dat dit het concept van de toekkomst is.
Aangekomen bij nieuweautokopen in Almere en ja hoor daar staat hij dan... de nieuwe Kia Picanto mooi in het silver metallic.
De rede dat wij gekozen hebben voor NAK is de prijs goede telefonische contacten het ging allemaal heel erg gemoedelijk geen gepush want daar houd ik helemaal niet van. Eenmaal besteld ging alles voor spoedig konden het goed volgen via de mail en online. 3 dagen van te voren netjes post gehad mbt het afleveren en de betaling. ook dit is allemaal perfect geregeld. Al met al zeer tevreden met onze aankoop en de behandeling van het personeel.
mvg., Jeroen Gommans
Aantal weken geleden mijn nieuwe Ford Ka METAL gehaald helemaal Panther Black wat een mooie wagen. De ruimte binnenin is ruimer dan je van buitenaf verwacht. De reden dat ik de auto via nieuweautokopen.nl gekocht heb is gewoon duidelijk, het financiele plaatje is gewoonweg het meest interesant dit ten opzichte van de dealer. het scheelde mij heel veel geld. Ook de aflevering is soepeltjes verlopen goede uitleg over de Ford Ka, de verkoper Niek weet waar hij het over heeft. Dus als ik wederom een nieuwe aanschaf zou doen, eerst weer via nieuweautokopen.nl een offerte aanvragen.
Gr. Marcel
Mijn complimenten voor de afwikkeling tot nu toe.
Wat mij opvalt tot op heden:
- afspraak is afspraak
- vriendelijkheid medewerkers
- meedenken
- scherpe prijsstelling
Uiteraard ga ik ervan uit dat ik ook de laatste nog te maken stap, zijnde de levering zo zal kunnen beoordelen. Indien dit het geval is zal ik jullie zeker adviseren binnen mijn netwerk.
- goed geholpen, goede service tot nog toe.
- systeem met technische gegevens, (opties, acc.) bleek niet 100% uptodate te zijn met de importeur data. Is puntje ter verbetering.
- goede service, vriendelijk en correct
- voldoende feebback, communicatie prima.
Geen problemen of nare ervaringen.
Alles was super geregeld, bij elke onduidelijkheid direct telefonisch contact.
De levering van de auto was perfect, precies op de afgesproken tijd.
Offerte aanvragen was al het begin van een mooie weg naar een nieuwe auto. Het bellen werd gelijk opgepakt, en afspraken werden netjes nagekomen. Scherpe prijs was doorslag gevend, onze dealer kon niet meekomen met de gemaakte prijs. De aflevering is prima verlopen moesten wel even wachten voor alles afgehandeld was.
De bestelde auto ziet er geweldig uit vooral het nieuwe voorruit is een aanwinst. Eigenlijk is de hele auto een geweldige aanwinst.
Ik kan het iedereen aanraden, om het op deze manier te doen.
Gr. M.den Breejen
Positief bedrijf die doet wat ze schrijven. Directe korting op de nieuwprijs en aansluitend een goede reele inruilprijs. Snelle reactie op al je acties en vragen. Commercieel sterk maar niet opdringerig.
Enkele weken geleden hebben we de aankoop gedaan van een Ford Ka Cool en Sound start / Stop. Deze aankoop hebben we gedaan omdat de prijs van de nieuwe Ka en de inruilprijs voor onze micra beter was dan dat de dealer ons kon geven. "het is het proberen zeker waard om te doen".
Aangekomen in het aflever centrum van Nieuweautokopen.nl en ja hoor daar stond hij dan, wat een geweldige auto. Vrouw lief helemaal verliefd op de KA. De service en de aflevering ging snel en soepel voor we het wisten was de aflevering al weer om en konden we gaan toeren met onze nieuwe auto.
mvg.Rinie Lustig
Nieuweautokopen.nl deed meteen een duidelijke en snelle offerte.
De communicatie verliep vlot. Uiteindelijk was de prijs niet lager dan die van de lokale dealer, maar de inruilwaarde was een stuk hoger. Dat gaf de doorslag.
Voor het tekenen van de bestelformulier ben ik naar Nieuweautokopen.nl in Almere gegaan. Ik had nog een paar vragen en vond het prettig om iemand in levende lijve te zien en spreken.
De informatie over de koop- en inruilvoorwaarden vind ik voor verbetering vatbaar. Ik had moeite om informatie te vinden over de voorwaarden rond het inruilen. Ik had graag alle 'kleine letters' van de overeenkomst graag vooraf willen ontvangen. Mijn verzoek daartoe werd niet beantwoord.
Het bleef in de stukken onduidelijk van wie ik de auto juridisch koop. Is Nieuwautokopen.nl een tussenpersoon die voor mij bij een dealer inkoopt, of koop ik van Nieuwautokopen.nl.
Ik moet er bij vertellen dat dit met eerste nieuwe auto is, dus ben ik wat onbekend met het proces en heb daarom misschien meer behoefte aan informatie. Ik had een grote behoefte om te bepalen dat het bedrijf betrouwbaar is. Dat ANWB zaken met Nieuweautokopen.nl doet, was voor mij geruststellend.
De auto is er nog niet, moet nog een paar weken wachten. Maar de complete bestelprocedure is netjes verlopen.
Nadat ik de offerte had aangevraagd ben ik netjes teruggebeld en is de aanvraag nogmaals met me besproken, ook boden ze direct een redelijke prijs voor mijn inruilauto.
Jammer is wel dat mijn bestelling fout op de site staat, gelukkig staat het op de getekende bestelformulieren wel goed. Nu maar afwachten of de levering op tijd zal zijn en of de goede uitvoering geleverd gaat worden... over een paar weken weet ik het! Maar heb er wel vertrouwen in.
Door de uitstekende onderhandelingen van nieuwe auto kopen.nl rijden wij nu in een fijne Chevrolet Spark bifuel voor een prima prijs.
Daar komt ook nog eens bij dat de auto van een grote gerenommeerde dealer komt met een grote verkoop omloopsnelheid en daardoor ook een auto met de laatste specificatie aanpassingen.
Verder prima ontvangst in de showroom te Almere, waar
de uitgifte van onze nieuwe auto en de inname van onze inruilauto plaats vond.
In het proces kreeg ik met 5 verschillende medewerkers te maken en het verzoek tot betaling kreeg ik vanaf een 'vreemd' emailadres (salesforce.com) en het bankrekeningnummer was dat van een dealer waar ik nog niets vanaf wist. En zo zijn er nog wel wat puntjes voor verbetering vatbaar.
Vrienden die over mijn schouder meekeken zouden door deze rammelende opzet hier geen auto kopen. Afleverlocatie was verder prima.
Grootste min:
Daar waar ik zelf een verwijt kreeg dat ik geen stofzuiger door mijn inruilauto had gehaald, was de nieuwe auto, vooral van binnen, ook maar matig schoongemaakt (stof van de reis cq. opslag??).
Grootste plus:
Uiteindelijk heb ik een hele scherpe deal door vooral de (te) hoge inruil.
En volledigheidshalve moet ik natuurlijk ook nog melden dat er een aanbod ligt van de dealer om één keer de binnenkant geheel te laten reinigen. Toch ook weer netjes.
zoekcriteria, uitgebreid aanbos, goede feedback, goed tips en vooral een goede inruil
Ik ben erg te spreken over de service tot nu toe(auto moet nog geleverd worden)als je iets wilt weten stuur je een mail of bel je even en je wordt goed geholpen,ook ben ik zeer content over de korting op mijn auto,en goede inruil prijs.
dit was voor mij een reden om te kopen.
nu is het wachten tot de levering.
Ik kan niet anders zeggen tot nu toe zeer tevreden
De medewerkers van nieuwe auto kopen .nl hebben mij, na grondig onderzoek van mijzelf, de beste prijs kunnen bieden voor de aankoop van mijn nieuwe auto. Deze prijs lag betrekkelijk lager dan bij de dealer.
Hoi
Ik ben tot heden toe zeer tevreden over onze manier van zaken doen. Het is transparant, professioneel en komt bij mij zeer positief over. Ik ben een gevoelsmens, en mijn gevoel zegt dat dit goed zit.
Dank
m.vr.gr.
Andre
Voor het eerst een auto via het internet gekocht. Ik moet zeggen dat het me prima bevallen is tot nu toe. De auto komt eind januari 2012, dus we moeten nog even wachten.
Ik heb een zeer goede ervaring met nieuweautokopen.nl. Er wordt snel onderhandeld en flexibel met de mogelijkheden omgegaan, waardoor je toch vaak beter uit bent, dan bij de lokale dealer.
Het enige waar je even van kan schrikken, is als je het nog over de prijs en offerte hebt, er al een voorlopige bestelling mail in je inbox komt. Schrik hier niet van terug, want dit heeft geen enkele juridische waarde en is gewoon een proces stap bij nieuweautokopen.nl.
Nieuwe auto kopen.nl is een slagvaardig bedrijf.Korte lijnen,snel resultaat.Je weet wat zij bieden,en daar vergelijk je de andere aanbieders mee.
Ik heb voor de tweede keer bij hun mijn auto gekocht voor
een veel lagere prijs!
Eind juli opel agila besteld. Wegens leveringsproblemen opel kon deze eind oktober niet geleverd worden. Opgelost voorlopig door het beschikbaar stellen van een leenauto tot de levering van de nieuwe opel waarschijnlijk in februar 2012i. Goede service ; levering moeten we nog afwachten, maar daar heb ik alle vertrouwen in.