We are hiring!

Meest recente beoordeling
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (138)

Højt service niveau

Højt service niveau og hurtig levering. Får mine varmeste anbefalinger

Kunne gøres bedre...

Havde en ok handleoplevelse, men bed mærke i flere ting. De har ufleksible bytteregler; Man skal købe ny vare og sende retur efterfølgende dvs man har pengene ude to gange. Vel at mærke, skal man selv betale portoen (mange netsider har idag en returlabel medsendt).
Sparsomt udvalg i tøj og sko i forhold til mange andre sider, dette er selvf op til forretningen selv at vælge.

Fantastisk!

Jeg bestilte et æggeur og det kom i fin tid, godt indpakket og helt perfekt!

Super-duper-hurtig-smertefri-handel-inkl.-forsendelse!

Super tilfredsstillende - hurtig forsendelse/modtagelse af varerne, der fuldt ud svarede til forventningene. Tak

Beoordeling door bevestigde koper

Det levede fuldt op til forventningen.

Det gik rigtig hurtigt med at modtage varerne, og det var nemt at bestille :-)

Super butik

Fin service og fint tøj

Super service..

God service og hurtig levering :)

Beoordeling door bevestigde koper

Tryg website med hjertet på det rette sted

Bestilte varer da der var påskeudsalg, varerne var et par dage længere undervejs grundet udsalg, og det var også oplyst ved køb.
Fik en forkert størrelse leveret, men med nem, hurtig og problemfri kontakt Via mail, sendte butikken mig den rigtige bluse inkl en svarkuvert så jeg unden omkostninger kunne sende den anden bluse retur.

De skal absolut ikke have en mindre stjerne fordi der blev pakket forkert. Menneskelige fejl kan ske for os alle, butikken stod ved det og løste problemet super godt for mig som kunde:)

Fin service

Super fin service. Hurtig levering. Intet at klage over ;-) og endda udsalg på det nye hummel. FEDT! :-)
Tak for handlen.

Hurtig og god service

Er en vare i ordren udsolgt i den farve man har bestilt eller lignende, så ringer de og alternativ kan muligvis findes samme

super handel

ingen problemer. kan varmt anbefales.

Beoordeling door bevestigde koper

En klar anbefaling herfra...

Alt er foregået uden problemer...
Ordren er hurtigt leveret, og fint emballeret.
Kan ikke andet end anbefale Noahogvictoria efter min første handel der.

Beoordeling door bevestigde koper

Virkelig kundemindet personale og service ud over det sædvanelige.

Jeg havde bestilt flere varer og blev ringet op, da den ene af de varer jeg havde bestilt, ikke længere var på lager. Det var en rigtig fin service at blive kontaktet personligt og få en snak om mulige alternativer til mit oprindelige ønske.

Super fin handel...

Et klik på musen, kjolen var fundet og endda på bud...
Bestilte... et par dage efter kunne pakken hentes!
Nemt, hurtigt... sådan!

Helt i top!

Hos Noah og Victoria er servicen helt i top, og leveringen er super hurtig.
Kan klart anbefales.

Super service!!

Bestilte en var lørdag og tirsdag kunne jeg hente en skøn vare, der var pakket smukt ind i silkepapir... Handler gerne igen ;-)

Bytter med surer miner

Det var en dårlig oplevelse for mig at købe i jeres forretning. Jeg ønskede at bytte den kjole jeg havde købt, dels fordi den var for stor og fordi den så anderledes ud end jeg havde forventet udfra billederne på nettet. Min kæreste som byttede kjolen i forretningen hvor vi havde afhentet varen oplevede en meget ikke imødekommende og uvenlig betjening, hvilket han / vi er meget forundret over, det var ubehageligt og ikke rimeligt, jeg / vi havde ikke gjort noget udover at jeg ønskede at bytte varen, hvilket ikke burde være noget problem.

Antwoord van Noah & Victoria

Hej Margit,

Vi beklager hvis din kæreste har haft en sådan oplevelse, men vi stiller og ganske uforstående overfor denne anmeldelse med blot 1 stjerne, da der på intet tidspunkt har været problemer eller uoverensstemmelse ved hverken ud- eller indlevering af den kjole som du havde købt.
Han kom ind med kjolen og vi modtog den, ganske som ved alle andre indleveringer, den skulle jo IKKE byttes, så det er jo bare en helt almindelig indlevering af en vare hvor beløbet skulle refunderes. Han fik beskeden om at beløbet ville bliver overført til den konto der var blevet brugt ved handlen inden længe. Og som information fik han af vide at det var en ekstra service at vi har ind- og udlevering af webshop bestillinger i butikken, som i øvrigt rigtig mange af vores kunder er meget glade for.

Hurtig ekspedition :o)

Super sted at handle. Meget hurtig levering :o)

perfekt

det er pakket fint ind i silkepapir og det hele. syntes bare jeg ventede lidt længe på min pakke, men sådan er det vel altid når man venter på noget godt :)

udmærket

Overskuelig hjemmeside, hurtig levering.

Kvalitet som lovet

Hurtig og korekt levering af det bestilte. Kvalitet som lovet.

Topklasse service!

Det er ikke sidste gang jeg handler hos Noah & Victoria. Efter min mening har de et virkelig godt sortiment af lækre børnetøjs mærker og servicen er ikke bare god men i top.

Beoordeling door bevestigde koper

Prima behandling af min ordre.

Det var en fantastisk service jeg fik, da den størrelse jeg havde bestilt var udsolgt. Jeg blev ringet op for at tage stilling til en mindre størrelse, da den jakke jeg havde bestilt var stor i størrelsen. Det viste sig at jakken passede. Tak for opringningen.
Mange hilsner Lone.

Beoordeling door bevestigde koper

Hurtig ekspedition. Modtog varen 2 dage efter de var bestilt.

Nemt og hurtigt

Bestilte et par fine skibukser. De blev leveret dagen efter. Har kun godt at sige :)

Beoordeling door bevestigde koper

Dejlig service og hurtig levering

GLS lavede en fejl og kom til at sende min pakke retur inden jeg nåede at hente den. Men det var ikke noget problem. Butikken skyndte sig at sende pakken til mig endnu engang, selvom det var GLS der havde lavet en fejl.

Upåklageligt (o;

Det var hurtig og god service (o;

Beoordeling door bevestigde koper

Super god netbutik med hurtig levering og rigtig god kundeservice:)

Jeg havde bestilt støvler hos noahogvictoria og da de ik havde støvlerne i den farve der var vist på netsiden mere, ringede de mig op og tilbød mig en anden støvle:) rigtig god kundeservice:)

Beoordeling door bevestigde koper

Tøjet var pakket ind i silkepapir, og der var karameller med i pakken.

Beoordeling door bevestigde koper

Hurtig levering, super pris, fine varer.

Super butik, anbefalelsesværdig.

super

Hurtig ekspedition og da jeg returnerede en vare kom der en mail og pengene retur så snart varen var kommet frem.:-)

Fin Service

Helt fint med service og levering. Fik et par fine molo natbukser til halv pris vist nok :)
Jeg er ganske tilfreds med at handle hos Noah og Victoria!

Beoordeling door bevestigde koper

Hurtig og sikker levering af super lækre produkter

Bestilte en kjole nemt og hurtigt på hjemmesiden - ekstrem hurtig levering af produkt der 100% levede op til forventningerne.

Beoordeling door bevestigde koper

hurtig levering og fine varer .

Trøjerne var fine som forventet , blev leveret hurtigt og til en god pris. Super.

Beoordeling door bevestigde koper

hurtig og præcis levering!

Fint udvalg og hurtig levering.

GOD WEBSHOP

de har varene på lager -hurtig levering.
har mine 2 ynglingsmærker.
handler der gerne igen :-)

super

Super handel og god service;)

Super

Super netbutik, god kundeservice, super flotte og lækre varer og sidst men vigtigt - enorm hurtig levering.

fantastisk hurtigt

Har nu to gange handlet hos Noah og Victoria på nettet og er yderst tilfreds. Har begge gange modtaget mine varer indenfor få dage.... ;-)