We are hiring!

6 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (6)

N97

Eeen onderdeeltje van mijn N97 was afgebroken. Ik heb via Nokia dit proberen te verkrijgen, maar waarschijnlijk veel te moeilijk voor hun. Ik werd doorverwezen naar een nokia care centre en de dichtsbijzijnde voor mij is op 40 minuten rijden.
Nu heb ik ik voor €30 het betreffende onderdeel gekocht bij mobielbereikbaar en de volgende werkdag het onderdeel in huis. Na 15 minuten sleutelen was mijn telefoon weer werkzaam zoals bedoeld.

Featured review of Nokia

Nokia C3 Smartphone

Ik wist steeds niet of ik nu weer een simpel en goedkoop mobieltje moest kopen of nu eindelijk eens een chique smartphone. Een verkoper raadde mij de Nokia C3 aan, omdat die niet duur is (€180), maar wel praktisch alle functies van een smartphone heeft, bijvoorbeeld internet, directe toegang tot Facebook, MP3-speler, camera (een hele goede zelfs!) en kleinere dingetjes zoals fax, rekenmachine en woordenboek. Ook leuk is dat je toetsen hebt en touchscreen, dus bij handschoenenweer kan ik hem ook bedienen. Ik ben echt tevreden met mijn telefoontje, kan ik iedereen aanraden!

Top!

Juist door deze sites en bijbehorende dienstverlening wordt ik erg blij. Los van de netwerkaanbieder zal ik niet gauw overstappen naar een andere merk telefoon. Door de makkelijke software updates (via OVI) en de gratis navigatie (incl. gratis landen-updates) heb ik het gevoel dat men vooruitstrevend is in de aangeboden pakketten, zaken waar je in het verleden diverse andere abonnementen of applicaties extra moest aanschaffen. Ik heb het gevoel dat men echt klantgericht bezig is.

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten