[REPLY]
Har du et spørgsmål til en vare, kan du få et kvalificeret og fagligt svar - god rådgivning.
Rart at man selv kan afhente varerne og se dem, inden man kører hjem. Supergod service og venlig betjening.
De har et meget stort udvalg, er sevicemindede og klar til at hjælpe med at finde ud af hvad man præcis står og mangler. Hurtig og flink betjening. Kan klart anbefales.
Hurtig og fejlfri levering begge gange vi har handlet her
Mvh
Karl Erik Pedersen
Bestilte et sidespejl torsdag middag og modtog det dagen efter
Super hurtig ekspedition og fantastisk service med god rådgivning
Efter bestilling gik der kun to hverdage før pakken var fremme, selvom den var 4meter og 20 cm. lang. Perfekt service .
Overskuelig hjemmeside, hurtig betjening og hurtig forsendelse af de bestilte ting
Hvis du gerne vil "se og føle" varen før du køber kan det anbefales at køre en tur til det kønne Kvistgård, du får en udsøgt behandling.
Man kan sagtens købe i Nordisk campingudstyr her er der meget hurtig levering lige på adressen hvor jeg bor.
De stole som jeg købte hos gik desværre i stykker ret hurtigt. Grunden hertil menes dog at være den lave pris eller en produktionsfejl, men Nordiskcampingudstyr har udvist stor service og refunderet købet, som følge af denne fejl.
Deres produkter er som beskrevet og jeg samt specielt gæsterne nyder seriøs brug af wok brænderen!! fremragende!!
Fik det jeg forventede og fik også svar ved telefonisk forespørgsel
Hvis jeg skulle mangle noget til min grill, tilbehør og lign. vil jeg helt bestem bestille hos dem igen. Super god service.
Ingen problemmer, varen kom som aftalt, og er i forventet stand.
Super hurtig levering, nemt at følge min pakke på nettet.
Jeg afhentede selv varerne. I den forbindelse fik jeg god vejledning og en venlig og smilende betjening.
Bestilte plastfliser - blev leveret næste dag.
Dejlig nem hjemmeside,med gode beskrivelser af varerne.
Hurtig bestilling og levering kom promte arbejdsdag 2 om morgenen
let og overskuelig bestilling.
levering dagen efter...
perfekt :-)
Teltet jeg bestilte var i tip top stand, vi glæder os meget til endelig at sove i lækkert og regntæt telt.
god handelok kvalitet, hurtig afhentning OK
Jeg har ikke handlet hos Nordiskcamping før så jeg blev glædeligt overrasket over hvor nemt og hurtigt det gik.Vil helt sikkert handle der igen når der er noget jeg har brug for og som der kan købes der!! God fornemmelse selvom der ikke har været "ansigt"på køber og sælger....og købet gik over nettet.
Har købt et solsejl til campingvogn. Varen som beskrevet, leveret som lovet til den opgivne pris. Det kan ikke gøres bedre.
Hurtig levering og da der manglede en del til det telt jeg havde købt, blev problemet hurtig løst. Meget tilfreds.
Godt overblik på hjemmesiden med klare priser på varen og på fragt samt hurtig levering. Findes ikke bedre synes jeg
Jeg fik det jeg skulle bruge hurtigt leveret med posten.
Kanon, at jeg blev kontaktet da min vare var udsolgt. Jeg blev præsenteret for nye valg, så jeg ikke behøvede at annulere min ordre.
Køb bare de ting du skal bruge til camping livet.
Talte om vi skulle bruge læskærm, var flere steder og kigge på nettet, men kom tilbage til Nordiskcampingudstyr. Hurtig og nem levering sammen med rimelige priser. Så skal vi have mere udstyr, bliver det bestemt også her.
Man burde have skrevet hvorfor varen var 2 sortering, Man ikke kunne bruge arbejdstegningen fordi målsætningen på tegningen ikke passede med de faktiske mål på læsejlet, eller var der ingen problemer.
Fik varen hurtigt men desværre ikke det bestilte. De rettede omgående fejlen uden beregning og helt uden problemer.
vh anne mette nielsen
udmærket behandling og forsendelse,varen kom somskrevet,men der var ikke nogen be
parelse, kunne købe varen til sammer pris hos campingforhandler.mvh keld jensen
Firmaet er værd at anbefale til venner og bekendte. Varene er fint pakket og fragten
rimelig. Fragtmanden var smilende, vi har ikke før modtaget en forsendelse klokken
7.30.
Mvh. Laurits