[REPLY]
Great rooms, great locations, great customer service. I have never been disappointed.
Novotel is a great chain to stay at for families, as kids can stay in the same room for free so you don't need to book an extra room for them. They have hotels in great locations and prices are affordable. I usually book directly on their website, they often have offers on.
Ik vind Novotel.com een zeer gebruiksvriendelijke website. Reserveringen zijn makkelijk te maken en ook af te rekenen met Ideal. Aangezien ik fan ben van Novotel, zal ik altijd hier boeken, want het zijn gegarandeerd de laagste tarieven en regelmatig aanbiedingen die elders niet te boeken zijn. Daarbovenop spaar ik loyalty punten.
Een reservering maken via novotel.com is makkelijk en snel. Alle informatie die je zoekt staat eenvoudig en overzichtelijk aangegeven. Een voordeel is dat je ook meteen via Ideal kunt betalen en als Le Club member kun je zelfs meteen betalen met je gratis gespaarde punten! Top!
Zoek met de kaart optie en je ziet direct de ligging van het hotel. Log in met je Le Club Accorhotels loyaliteitskaart en je kunt direct met je gespaarde punten boeken. Erg handig!
Bij Novotel weet je wat je boekt, een ruime kamer, handig ingedeeld, altijd gratis WIFI en een kids corner voor de kleintjes om in te spelen terwijl de ouders genieten van een drankje in de bar. Kortom, ideaal!
De website novotel.com is een overzichtelijke website waar je gemakkelijk een geschikt hotel kunt vinden! Wat erg fijn is aan deze website is dat je er zeker van bent dat je de beste prijs geboekt hebt en de verschillende opties per stad zichtbaar krijgt. Wat super is, is dat wanneer je lid wordt van het loyalty programma Le club Accorhotels je direct voor gratis overnachtingen begint te sparen!!
Als je je reservering direct bij het hotel doet ben je tenminste altijd verzekerd van de beste prijs. Bovendien vind ik het een fijner gevoel om direct bij het hotel te reserveren, want dan kan ik wijzigingen of annuleringen ook direct bij het hotel doorgeven, en dat is wel zo fijn ! Wat ik ook fijn vind is dat er geen reclame op de website staat waardoor het een stuk rustiger en overzichtelijker is. Erg fijne website !
Op Novotel.com heb je niet allerlei afleidende reclame, je ziet hier eenvoudig de beste prijzen en aanbiedingen. De website is net als de Novotel hotels, je weet wat je krijgt als je boekt. Dit straalt vertrouwen uit en de boekingen zijn veilig doordat je direct bij de Novotels boekt. Kortom: Ideaal!
Welk novotel je ook bezoekt, je weet wat je mag verwachten. En dat is voor mij een pluspunt.
We hebben nu al een paar Novotels bezocht en zijn nog steeds heel tevreden van de service!
Je merkt alleen verschil in de bediening, maar dat is blijkbaar streek gebonden....
Al zou ik wel sommige hotels een beetje meer toelichten op de website.
Wij zijn naar Novotel Eindhoven geweest. De kinderen hebben zich vreselijk vermaakt in het zwembad en met de spelcomputer. Het ontbijt is erg goed verzorgd en veel en de kamers zijn ruim en schoon. Heel goed te doen met z'n vieren!
All'arrivo la cordialita' della recpt e' stata all'altezza della struttura, ma appena entrato in camera ho avvertito una sgradevole sensazione. Aria viziata, avevo prenotato una matrimoniale uso singolo e mi trovo in una matrimonale con due letti aggiunti ho avuto l'impressione di essere in una ''camerata'' di caserma. La doccia non funzionante, la brocca del boiler delle tisane mancante, il frigobar vuoto (scoprirlo a sera tardi). Il letto durissimo e rumoroso aria condizionata funzionante solo a caldo .
Kit cortesia e igiene al minimo indispensabile. Difetta nella manutenzione.
Har boet der i flere omgange - priserne er lave ift. servicen. Standarden på værelserne er generelt høj - uden at være overdreven luksus - men der er hvad der skal være: Minibar, fladskærms tv, osv. Dobbeltværelser kan få 2 ekstra opredninger til børn op til og med 16 år inkluderet i prisen - så en miniferie kan gøres billigt.
Tilkøbt morgenmad!!! Har aldrig set en så overdådig morgenbuffet - men kom tidligt.
Eneste anke: Der er ikke gratis wi-fi - det skal man købe....
Leer uw klanten kennen.
Claim uw bedrijfsprofiel hier. Krijg een echt inzicht in uw klanten en beantwoord uw klanten. Het is gratis.