We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Nshispeed Beoordelingen

Nshispeed Logo
Klanten zeggen: »slechtste website sinds het bestaan van internet« »Waar betaal ik de toeslag eigenlijk voor?« »Snelle service, lage prijzen« 4
Middelmatig
5.3 van 10

4 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (4)

Duidelijkste treinensite in Europa

Vergeleken met DB of TGV is deze site een stuk duidelijker. Hulp via Twitter als je er toch niet uit komt is één van de beste die ik ben tegengekomen de laatste tijd.

Minpuntje is dat niet in één oogopslag te zien is waar de voordelige tickets nog zijn te vinden. Ik reis geregeld naar Parijs en kan zelfs mijn Thalyscard gebruiken.

Nshispeed

slechtste website sinds het bestaan van internet

het boeken van een vliegticket is kinderspel vergeleken met een retourtje Antwerpen per Intercity, dat heet Hispeed, slechte naam, en je krjigt helemaal je dalurenkorting niet tot roosendaal dus moet je het ticket splitsen. alleen de peperdure TGV gaat naar Parijs en die heeft zo'n vertraging altijd dat een zitplaats reserveren onzinnig wordt. hoe weet ik hoe laat ik ga vertrekken? maak ik toch zelf wel uit?

NS HIGHSPEED

NS wat is dat nou irritant om te adverteren met prijzen die achteraf enkele reizen blijken te zijn, ik zelf klik Highspeed direct weg. ik moet toch ook weer terug ! laat gewoon de retour aanbiedingen zien, of maak retouraanbiedingen net zoals andere reisorganisaties en als jullie dat niet durven omdat jullie te duur zijn dan word het tijd om te gaan concureren.

Sorry Hoor !

Nshispeed

Waar betaal ik de toeslag eigenlijk voor?

Waar betaal ik de toeslag eigenlijk voor? Voor een trein die iets minder vaak stopt en over hetzelfde spoor rijdt als andere treinen? Voor de stroomvoorziening die nooit werkt? Voor de pakkies van de conducteurs? Voor de luxe die ontbreekt in een oude treinwagon? Omdat ik m'n internetverbinding steeds verlies doordat er minutenlang door tunnels wordt gereden? Voor de catering die ik toch zelf betaal? En waarom betaal ik in de ICE geen toeslag in Nederland en voor de Fyra wel?

Snelle service, lage prijzen

Heel eenvoudig te gebruiken. Bij vragen altijd bereikbaar. Duidelijk site.

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten