We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

NU Beoordelingen

NU Logo
Klanten zeggen: »Zeer tevreden over NU.nl« »Beste site voor uw dagelijke portie nieuwtjes« »veelzijdig« 6
Goed
7.8 van 10

6 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (6)

Beste

Beste en leukste nieuwssite.

Featured review of NU

Zeer tevreden over NU.nl

Mijn morgen begint met de website www.NU.nl en ik eindig mijn dag ermee!

Wat ik zo fijn aan deze site vind, is dat het nieuws van alle onderwerpen en rubrieken overzichtelijk op 1 site staan weergegeven.

Waar ik mij aan het begin aan irriteerde, waren de vele banners, waardoor de site heel onoverzichtelijk was. Gelukkig hebben ze dit aangepast.

Veel nieuws en vaak 1 van de eerste

Handige site om nieuws te lezen. ik mis alleen wel wat diepgang en achtergronden. Eigenlijk biedt Nu.nl alleen hapklare brokken. Dat is hun pluspunt, maar ook een beetje een minpunt.

veelzijdig

Er is van alles wat te vinden op deze site. Ik zou het anders doen met de nieuwsrubriek, ik vind het wat onoverzichtelijk en summier vaak. Maar fijn dat je op 1 site meerdere dingen kan bekijken.

NU

Beste site voor uw dagelijke portie nieuwtjes

Overzichtelijk, compleet en to the point. Beste nieuwssite van Nederland!

Serieus

Door nu.nl blijf ik op de hoogte van al het nieuws! Nu.nl oogt serieuzer dan de telegraaf, maar vaak brengen ze wel hetzelfde nieuws!

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten