We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Officecity Beoordelingen

Officecity Logo
Klanten zeggen: »Service en levering« »goed geholpen« »goede klantenservice, mooie producten« 5
Goed
8.3 van 10

5 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (5)

Prettige service

Klantenservice is erg hulpvaardig en goed bereikbaar. Daarnaast verkopen ze kwalitatief hele goede producten voor die prijzen. Ik ben in ieder geval erg tevreden.

Featured review of Officecity

Service en levering

Naast de prijzen is de persoonlijke benadering top, mijn offerte werd binnen 1 dag opgesteld en opgestuurd. De levering kon al plaatsvinden in dezelfde week, wij zijn hier erg blij mee. tip: let goed op de maandaanbiedingen

goed geholpen

Ben erg goed geinformeerd over de inrichting van mijn kantoor, dank hiervoor.

goede klantenservice, mooie producten

het vermelden waard dat ik zeer goed geholpen ben met mijn bestelling. Zoals besproken geleverd en mooie producten.

Officecity

Ik ben snel geholpen met mijn vragen en snelle levering

Ik had verschillende vragen over mijn bestelling, die netjes binnen enkele minuten beantwoorden werden. Vervolgens kreeg ik mijn bestelling binnen twee dagen al thuisbezorgd. Ben zeer tevreden over dit bedrijf.

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten