We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Officesavers Beoordelingen

Officesavers Logo
Klanten zeggen: »Uitstekende service en prima levering (niet met DPD)« »CLP-300n cartridges« »inkt cartridge« 7
Goed
8.5 van 10

7 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (7)

Featured review of Officesavers

Officesavers

Uitstekende service en prima levering (niet met DPD)

Ik print veel en vul zelf mijn patronen. Toen ik weer aan een nieuwe voorraad inkt toe was deze bij Offivesavers besteld.
Helaas duurde de levering langer als gewoon, wat bleek; DPD had het pakje ergens bij mijn voordeur neergezet, de chauffeur de handtekening vervalst (omdat hij het zo druk had) en pakje was er niet meer toen ik thuis kwam.
Klantenservice van Officesavers reageerde geweldig en stuurde een nieuw pakketje zonder moeilijk te doen via de TNT.
Geweldige service en ik was bang dat men mij erop aan zou kijken.
Bezorgen laten dus met TNT!

De chauffeur van DPD was erg boos en vond dat ik mijn bergingdeur maar open moest laten als ik niet thuis zou zijn (!) want hij had meer te doen.
Officesavers zou een klacht indienen bij DPD over zijn gedrag.

CLP-300n cartridges

Voor het eerst -voorzichtig- besteld, gekregen en toen pas hoeven betalen, is het bestelgemak, de leversnelheid en de leverantiekeuze ons prima bevallen.
Keurige Poolse mevrouw van de Klantenservice over een vraag die stipt volgens afspraak terugbelde en een mail stuurde.
Daarbij ook gunstige tariefstelling en levering binnen 1 of 2 dagen.

afzender Bureau LoopbaanVerandering te Gorinchem

inkt cartridge

een snelle en goede service

Canon CLI-521

Hallo,

Ik heb bij officesavers een canon set met cartridges gekocht.
ze werden de volgende dag al gelijk geleverd door DPD je kon kiezen uit DPD en TNT alleen DPD was veel goedkoper vandaar.

Sebastian vond deze beoordeling nuttig

nieuwe webshop

Zeer tevreden over mijn aankoop, super snelle levering en bovendien
keurig verpakt. Ook de nieuwe shop werkt mooi en wat mij aanspreekt is dat je op meerdere shops tegelijk kunt kopen, op deze manier van winkelen kom ik al snel op geen verzendkosten en dat past me wel.

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten