[REPLY]
Jeg er godt tilfreds med Oister som teleselskab. Deres side er overskuelig og kundeservice svarer hurtigt og seriøst. Hvad dækningen angår, er det ikke tilfredsstillende. Det fungerer fint i byerne, men på landet er dækningen katastrofal. Jeg har én "streg" på signalskalaen når det går godt. SMS og MMS er nogen gange evigheder om at blive afsendt. Når jeg er hjemme, mister telefonen tit signalet og det er også meget tit at telefonen roamer over TDC's net. Så er signalet til gengæld perfekt, men så lukker telefonen ned for dataoverførsel. Det er også tit at telefonen ligger med fint signal, men i "Kun nødkald" mode.
"OiSTER benytter 3's prisvindende net, som er Danmarks absolut bedste". Nej. Jo måske i de større byer. Jeg ved ikke hvad kriterierne er for at opnå denne pris, men dem der uddeler prisen må bo i København lige midt mellem tre sendemaster. De har aldrig været på landet (med deres mobil forbundet til 3's net).
4 stjerner pga. kundeservice og oplevelse. 1 stjerne pga. elendig dækning. Samlet bedømmelse 2 stjerner, da 3 stjerner betyder "acceptabel oplevelse" og jeg syntes ikke dækningen er acceptabel, derfor 2 stjerner.
Jeg ender altid tilbage ved Oister. Fantastisk dækning til en helt fantastisk pris.
Dårligste teleselskab -.-
plejede at have CBB!!!
Men ville prøve Oister da de havde flere GB.
3G? NEJ :) tror selv ikke deres 3G virker!
Har ingen service hvis man er i en kælder eller noget! Virkelig dårlig mobilselskab! har næsten lige fået det. og overvejer stærkt at flytte til cbb igen! DÅRLIGT!
Dårlig uden for de store byer ku slet ikke få mobil data på i vinderrup 7830
Har nu haft Oister i ca. 3 år, og har aldrig fortrudt. Det er billigt, og der er god dækning i byerne. På landet går den på andet netværk, og man kan ikke få 3g-dækning, derfor kun 4 stjerner. Men, hvis man bor i byerne, er det klart værd at skifte til.
Herudover har de en virkelig god kundeservice. Skrev for længe siden, at jeg fortrød mit køb til et almindeligt SIM-kort og gerne ville have genstartet mit gamle almindelige SIM, og vedkomne, der skrev tilbage på mail, foreslog mig at klippe mit SIM-kort til, frem for at købe et nyt. Det sparede mig alligevel for 100 kr., og det virkede fint :-)
Jeg blev lokket fra Telmore til Oister, da de havde et rigtig godt tilbud.
Desværre viste det sig at 3's dækning stinker og slet ikke lever op til dækningskortet på Oister.dk. Da jeg endelig fik fat i en medarbejder via tlf (ventetiden på mail er jo håbløs lang) ville han undersøge om det kunne passe. Jeg hørte aldrig fra ham, og blev nødt til at ringe igen. Efter knap 14 dage er jeg skiftet tilbage til Telmore.
Skiftede alle familiens telefon numre til Oister, da vi synes det kunne være smart. Desværre stod vi i en sådan situation, vi stadig var bundet af vores eget selskab. Vi kontakede selvfølgelig Oister for at høre, hvordan vi gjorde, da vi ikke har for mange penge og derved ikke kunne betale dobbelt. De lovede mig så højhelligt at der ikke blev trukket noget før jeg satte simkort i og tog nummeret i brug. Super, vi skiftede alle sammen. Men desværre overholdt de ikke hvad de lovede. De begyndte selvfølgelig at trække penge på det nye nummer for 2 mdr. siden, selvom nummeret ikke er taget i brug og som forklaring siger de, at nummeret automatisk aktiveres efter 45 dage :( Surt når nummeret først flyttes 1. august og de nu påstår det bare er en fejl jeg ikke er informeret om dette. Dyre lærepenge ØV når man bare vil gøre sin 10 årig datter glad, selvom man ikke har så mange penge,
Jeg vil ikke anbefale nogen at skifte til Oister de er upålidelige og har ekstrem dårlig kundeservice og så LYVER DE!!!
Vi tager nu konsekvensen og flytter hele familiens numre igen, for det her vil jeg fandme ikke finde mig i og jeg går også videre med sagen, for lignende har jeg da aldrig været ude for... betale for noget jeg ikke har modtaget ØV ØV ØV
OG NEJ DET ER IKKE ET FIRMA NUMMER... Som jeg skrev tidliger er det min 10 åriges telefon nummer :(
Det her kan i ikke være bekendt!!!
Kundeservice hos Oister er ikke eksisterende, hvis man oplever problemer på deres net, så får man dette svar hele tiden. DER ER INGEN PROBLEMER. Svært at bruge til noget, når man gang på gang oplever fejlen, med anden teleudbyder simkort i samme telefon er der ingen fejl. Dvs det er ikke telefonen der er i stykker.
SMS kommer ikke frem eller er meget forsinket, svar fra Oister!
"Vi har ingen generelle problemer med SMS'er"
Ingen net på telefonen og data er også dødt, flere gange, har skrevet frem og tilbage med kundeservice via Facebook, for deres telefonen er der håbløs lang ventetid på. Men ingen løsning er kommet, skrev så at jeg syntes de er useriøse, fik så dette svar.
"Vi er kede af, at du føler at vi er useriøse. Vi har tjekket netværket og meldt tilbage, hvad vi kan se og der er ikke nogen fejl at spore herfra."
Det vil sige, lige meget hvad fejl du oplever på deres net, ja. så er der ingen fejl og de kan ikke forstå at det er lidt forvirrende, kan godt være at Oister er billige, men man får hvad man betaler for... ABSOLUT INGEN TING.
Opdateret 15-6.
Alle oplysninger er givet, og fik så dette svar, som jeg ikke kan bruge til noget, nu har telefonen ikke kunne finde netværk på min bopæl i 2 dage, den virker uden problemer med TDC og Telenor + at der er fuldt signal, det var der aldrig med Oister.... Jeg flytter fra Oister, det duer ikke med et abonnement der ikke virker på min bopæl.
Svar fra Oister.
Jeg ved godt at det ikke er det svar du vil have, men teknikerne kan se, at telefonen fanger netværk. Når den hopper af kan det meget vel skyldes at du bor i betonbygning som simpelthen blokerer signalet. At det virker med TDC og Telenor siger ikke så meget da deres master meget vel kan være placeret anderledes end vores. Vi har tjekket dine sms'er en uge tilbage og der er ingen forsinkelser fra vores netværk. Jeg vil anbefale at du tester dit simkort i en anden telefon da det jo også kan være din telefon der driller.
Som sagt ved jeg godt at det ikke er det svar du ønsker, men vi kan ikke se nogen fejl herfra, kunne vi det ville jeg naturligvis være ærlig og fortælle dig det.
Efter at have købt en ny Huawei Ascend W1 telefon i elgiganten med det nye og smarte windows phone 8 valgte jeg at beholde mobilselskab hos oister, som virkede fint med min gamle sony-erricsson telefon. Jeg sender meget mms'er, men efter at have sendt 2 stoppede den med at kunne sende mms'er.
1. opkald til oister bød på 1/2 times ventetid inden jeg kom igennem til en medarbejder der ikke havde styr på windowstelefoner, men nok skulle sende mig en ny opsætning til min telefon... Jeg fik efter lidt tid tilsendt en opsætning til en Android-telefon!
2. opkald til oister bød på en lidt bedre oplevelse. i mellemtiden ville heller ikke mit internet virke, men det hele blev klaret og efter en times tid i telefonen virkede det! - i 2 dage i hvert fald.
3. opkald til oister var om muligt mere frugtesløst end de forrige! den fejlmelding jeg fik på telefonen var overhovedet ikke kendt hos Oister, og efter at have spildt endnu en time af mit liv. Blev jeg lovet en løsning indenfor en uge, eller i det mindste nyt om hvor langt de var fra en løsning. - siden da har mit internet virket - for det meste - men mms'er kan jeg stadig ikke sende.
4. og sidste opkald til Oister brugte jeg denne formiddag på. Det er nu 3 uger siden jeg skulle have haft besked - og jeg havde stadig ikke hørt noget. Den mildest talt flabede medarbejder fortæller mig først at sagen ikke er blevet oprettet - han kan altså ikke se at jeg er blevet lovet svar på noget, hvorefter jeg får at vide at jeg bliver smidt af deres netværk og skal gendanne min telefon til fabriksinstillinger - så skal det nok virke. Hvordan man gendanner telefonen ved han ikke, og det er han egentligt også fuldkommen ligeglad med! Det er op til mig selv at finde ud af, så han vil da foreslå jeg kontakter Huawei.
Jeg har nu brugt rundt regnet 4 timer af mit liv på at få min telefon til at virke. Ingen har kunnet hjælpe hos Oister, og 3 ud af 4 medarbejdere jeg har snakket med har været dybest set ligeglade med om det kom til at virke. Derfor skifter jeg nu teleselskab - og det samme gør min kæreste! Det er utroligt at man betaler penge for et produkt man ikke får, og at kundeservicen er så utroligt ringe som den er!
Købte min HTC Desire S gennem Oister. Allerede efter et halvt år er der problemer med telefonen, den slukker af sig selv. Telefonen bliver indleveret til reparation i København. Telefonen bliver lavet og fungere fint igen, men efter et halvt år går den i stykke igen. Denne gang slukker og tænder telefonen uafbrudt af sig selv og man kan ikke gøre noget. Ringer til Oister hvor de prøver at opretter en sag for reparationen, efter utallige forsøg bliver sagen aldrig oprettet hos Number 1 Service. Kundeservicemedarbejderen forstår ikke hvorfor den ikke blev oprettet. Jeg bliver selv nød til at sende min telefon til en af HTC godkendte værksteder. Her bliver indmaden skiftet i hele telefonen.
For min ulejlighed beklager Oister og giver mig en kompensation på 60 kr,-. Der går så igen et halvt år og telefonen slukker igen af sig selv. Denne gang lykkedes det Oister at oprette reparationen hos Number 1 Service. Telefonen kommer af sted til reparation. To uger efter kommer min telefon tilbage, hvor de siger at der ingen fejl forefindes. Der går lige nøjagtigt to dage hvor det samme sker igen, telefonen slukker af sig selv.
Kontakter igen Oister, og denne gang forlanger jeg at ophæve købet. Eftersom jeg mener at min telefon har været nok på værkstedet. Oister beklager endnu en gang og siger at de også forventer en ombytning eller penge retur når telefonen kommer til reparation endnu en gang. Telefonen kommer til reparation for fjerde gange.
De siger dog at de skal have telefonen i lidt længer tid end 14 dage. Der går lige under en mdr hvor jer er uden telefon. Så kommer der en mail om at min telefon er på vej retur. Kontakter denne gang værkstedet for at høre om det er en ny telefon de sender? De siger at de har skiftet indmaden smat en ny skærm. De reparerede telefonen selv om jeg gjorde det klart, at jeg ikke ønskede endnu et reparations forsøg. Spørg værkstedet hvorfor de lavede min telefon da jeg ikke ønskede endnu en reparation, og at Oister var indforstået med dette. Dette kendte de ikke noget til. Desuden var det ikke noget de kunne tage stilling til. Det er noget HTC tager stilling til. Skriver igen til Oister at jeg synes det er helt uacceptabelt at de ikke har ophævet købet. Spørg igen om de er villige til at ophæve købet? Dette kommer der ikke svar tilbage på. Herefter vælger jeg at oprette en sag hos Forbrugerstyrelsen.
Det slutter desværre ikke her. Jeg går på posthuset for at hente min telefon, så for jeg at vide at pakken er blevet sendt retur til værkstedet, og at dette allerede var blevet gjort 2 dage efter den var kommet på posthuset. På posthuset kunne de ikke oplyse mig hvorfor den var sendt retur. Denne gang vælger jeg at ringe til Oister. For fat på en medarbejder hvor jeg forklare ham min sag. Han kunne ikke give mig et konkret svar, men vil dog undersøge det og ringe tilbage lidt senere samme dag. Opkaldet kom aldrig!!!
Så til alle jer der vil skifte til Oister!!!!!!!!
Tænk jer grundigt om, enden i beslutter jer at blive kunne hos Oister!
Den måde de har håndteret denne sag er helt uacceptabelt, og at de aldrig kommer med en løsning på det man kræver, og desuden har krav på som forbruger.
nettet ryger og kommer tilbage hele tiden. 4 gange på et minut skifter der mellem at virke og så ikke at være net. det er for dårligt, det startede for 4 dage siden.
Min mand og jeg har begge skiftet til Oister fordi vi får flere goder i mobilabonnementerne til billigere penge. Vi har fået god info fra Oister undervejs med nummerflytning, opsætning af tlf m.m. Mit Oister er overskueligt og det er nemt at finde den ønskede info på hjemmesiden. Dækningen virker indtil nu ok. Min mand er især glad for at kunne bruge det mobile internet på sit arbejde hvor der ellers er utrolig dårlig mobildækning - her roames der dog på TDCs netværk, så dejligt at Oister har aftale med TDC.
Jeg har haft et oister abonnement i en uge og det dur bare ikke. Jeg har gennem et år brugt 3 uden problemer, men efter at jeg har skiftet til oister er der ikke andet end bøvl... jeg kan ikke føre samtaler på længere end 30 sekunder uden at jeg bliver afbrudt, det er simpelt hænd for ringe...
4 dage efter at have kontaktet kundeservice vendte de tilbage, hvor bad de mig om at teste simkortet i en anden telefon... dette var lidt svært efter som jeg ikke ejer andre telefoner end den jeg har. Kundeservice nægtede derfor at foretage sig mere i sagen og jeg sidder nu med et ubrugeligt telefonabonnement... tak for hjælpen :(
Har aldrig været i et dårlige selskab! Jeres mobil forbindelse er da det mest latterlige jeg nogensinde har set! Når man så ringer ind til jer og vil få en forklaring på problemet, så får man jo fat i en pubertets knægt der ikke aner noget som helst!! Hver måned får en besked om at min ringe ikke er betalt, den er på PBS service, og når jeg går ind og kigger på min konto, så er pengene også trukket! Lad nu vær med at vælge dette selskab!!!!
Købte for under 2 år siden en htc desire s fra Oister. Passede godt på den, fik kun en lille ridse i løbet af de to år. En dag lød der et puf, mens telefonen sad i opladeren. Jeg tjekkede - opladeren var røget og en besked på telefonen sagde at opladeren var inkompatibel med telefonen og jeg skulle fjerne den inden den lavede skade på telefonen.
Jeg bestilte en ny original oplader, men opdagede at telefonen fra da af kun kunne holde strøm i 5-8 timer uden den var i brug. Jeg kontakter først Oister og spørger om det kunne være batteriet og om jeg evt. ville kunne få et nyt, da reklamationsretten stadig gælder. De vil i stedet have den til reparation - så af sted med den. De sender den videre til htc, hvor de siger den er vandskadet (der er en indikator inde i telefonen), så der er ingen reklamation der gælder (men de vil gerne skrotte den for mig...).
Oister siger det er op til htc, men at de ikke vil gøre noget. Jeg kontakter derfor htc, der igen siger at de kun er kundeservice og ikke kan svare på tekniske spørgsmål, men at telefonen har fået vand og derfor ikke er dækket af reklamationsretten.
Det tætteste den telefon har været på vand, er hvad fugtighed der kan være i en lomme! Hvis byggekvaliteten ikke er til mere, så må reklamationen sku gælde.
Er helt sikker, jeg køber aldrig en htc mere og Oister har mistet mig som kunde - den ryger videre til forbrugerklagenævnet...
ALDRIG har jeg troet jeg skulle udsættes for SÅ dårlig behandling af et selskab, som Oister har givet mig!
Jeg er nu endt med at blive så vred, at jeg må advarer andre imod at de skulle komme til at begå den samme fejl som jeg gjorde, da jeg bestilte mobiltbredbånd hos Oister.
Jeg er på de vildeste måder blevet chikaneret med henvendelser fra Oister, der ingen steder er berigtiget OVERHOVEDET!
Oisters kundeservice kan jeg ikke klage over, FORDI DE HAR INGEN !!
Jeg forsøgte en gang at komme igennem til dem pr telefon jeg var i kø i 58 min. Glem at sende henvendelser pr mail, fordi der kommer ingen svar.
Det har været en dyr og dårlig oplevelse at være kunde hos Oister.
Har abonnement på 20 gb mobilt bredbånd med hastighed på 4-20 mb/s til kr. 159/md.
Problemer:
1) Hastigheden er helt uacceptabel, oftest 0,1 - 0,2 mb/s.
2) På trods af at jeg er tilmeldt automatisk optankning kommer der hver måned en mail om, at betalingen mangler og kontoen er i overtræk. Det er overhovedet ikke i orden.
Af Oisters side på Facebook fremgår det, at disse problemer opleves af mange kunder, så vælg en anden leverandør af mobilt bredbånd.
Det er nu anden måned i træk, at jeg modtager en mail den 4. dag i måneden, hvor der står at min Oister-konto er i minus! Hallo - jeg er tilmeldt automatisk optankning + tilmeldt PBS. Har tjekket bankkontoen, masser af penge der. Simpelthen for ringe, Oister. I det mindste virker Jeres MitOister denne gang, ikke ligesom sidste gang hvor det var nede en hel weekend og man derfor intet kunne gøre ved sine udestående! Simpelthen for ringe! Hvad hulen er ideen med automatisk optankning, PBS, etc. hvis det bare ikke fungerer!?
Venter utålmodigt på, at jeg får en mail som jeg gjorde sidst med alt er gået i orden af sig! Der var vist noget med nogle processer der skulle gennemgåes?!
Michael Bæk & Elsebeth vond deze beoordeling nuttig
jeg skiftede til oister pga. en kampagne de kørte og jeg kunne få meget mere få næsten samme beløb som hus min tidliger tele udbydder.
de køre på 3's netværk, og 3 reklamere jo hele tiden for hvor godt det er så jeg blev solgt og skiftede.
dog oplever jeg helt vildt mange huller i dækningen og er generalt slet ikke til freds med denne.
de tre steder jeg opholder mig mest (akole, arbejde og hjem) har utroligt dårligt signal, og det kan være svært at føre en samtale uden at blive afbrudt. de skal siges til deres forsvar, at jeg har en ældre iphone 4 som er blevet kridiseret for antenne, men på trods af dette, synes jeg at jeg bør kunne få, et signal der var stærkt nok til bare at tale med. de har en romaing aftale med TDC men desvære vælger min tlf. og holde fast i det dårlige 3signal lagt det meste af tiden når jeg havde været bedere tjent med TDC's netværk
Michael Bæk vond deze beoordeling nuttig
OISTER. Jeg skal hermed advare alle mod at blive kunder hos OISTER.
Jeg har været kunde i flere år og haft mobilt bredbånd hos OISTER. Sidste år opsiger jeg mit abonnement hos OISTER, da dækningen er ringe og hastigheden er meget langsom (upload mellem 0,1 og 0,2 mbps). Først sender jeg et brev, uden at OISTER svarer. Så sender jeg en e-mail, hvor OISTER bekræfter, at man har læst opsigelsen.
Jeg betaler, som jeg skal, og mit Internet lukkes af OISTER pr. 31. dec. 2012.
Efterfølgende har jeg en korrespondance over e-mail med en medarbejder, som ikke forstår eller vil forstå, hvorfor jeg har opsagt mit OISTER abonnement.
Næste gang jeg hører noget til sagen er 6. maj 2013, hvor sagen er overgået til inkasso hos Advis A/S. Trusler om retssag, Ribers, kunde- og kredit overvågning, overvågning af cpr / cvr register mv., hvis jeg ikke betaler over 1.100 kroner her og nu.
Jeg prøver gennem længere tid at komme i kontakt med Advis A/S, uden held. Da jeg endelig kommer i kontakt og prøver at forklare sammenhængen, får jeg at vide, at jeg bare skal betale ...
Jeg skriver samtidig til OISTER Kundeservice .... uden at OISTER svarer .... OISTER klapper i som en østers ... Jeg skylder ikke OISTER noget og imødeser med sindsro en retssag .... men ...
OISTER har markedets dårligste etik og moral. Dårlig forretningsetik og ekstremt dårlig markedsføringsskik ...... kun overgået af deres ikke eksisterende kundeservice. I tilgift har OISTER spærret mig på deres e-mail til kundeservice og på OISTER's facebook (like) side - hvor de kun vil have "tilfredse" kunder.
ADVARSEL .... Hold Jer fra OISTER.
-----
Kære KRISTINA
På vegne af OISTER er du den første der ringer til mig. 3. juni 2013, klokken 1630 .... kundeservice og vi taler sammen for første gang over telefon !!!
OISTER tilbyder at tage mig ud af inkasso og retssag .... igen - jeg er ligeglad, jeg har betalt OISTER til punkt og prikke.
OISTER mener, at der er sket fejl på begge sidder, hvilket jeg er totalt forundret over. Jeg har overholdt Forbrugeraftaleloven til punkt og prikke .... og OISTER mener stadig, at det er mig, som kunde, der bærer skyld og ansvar !!!!
OISTER kan tage mig til inkasso og retssag, så meget de vil. Medmindre en ansvarlig ledelse i OISTER beklager og undskylder, så vil jeg ADVARE alle mod at tegne et abonnement i OISTER.
På toppen .... her hvor KRISTINA i sin kommentar skriver, om de 3 - 4 første cifre i kundenummeret., som er en særlig OISTER betingelse for, at man kan opsige et OISTER abonnement, så er det simpelthen for langt ude. Igen OISTER kender ikke Forbrugeraftaleloven.
HOLD JER FRA OISTER ....... Kunne OISTER få minus 50 stjerner, så var de givet.
Louise Emilie Bergqvist, Dan Egebjerg Madsen, Michael Bæk, Mads Nielsen, Elsebeth, Torben & Morten vond deze beoordeling nuttig
Jeg er så skuffet over oister. For det første er internetforbindelsen LORT, og det har det været hele måneden, uanset hvor jeg er. Hvis du bruger dit data som er inkluderet i pakken, ja så spærrer de simpelthen din internetadgang, i modsætning til andre selskaber hvor man bare får sat hastigheden ned (selv om det ikke burde være muligt for oister at gøre deres internet langsommere). Har simpelthen aldrig oplevet så ustabilt og elendigt et net. Den skifter hele tiden mellem 3, TDC og Ingen Service. Det er pisse upålideligt og jeg opsiger mig abonnement så snart jeg kan få et nyt.
Desuden var det skide ringe at det tog oister 2-3 måneder at flytte mit gamle nummer, hvad fanden er det for noget. Så har man lige nået at få spredt sit nye nummer for alle vinde, og bang - så får du dit gamle tilbage og kan starte på ny. Det er super dårlig service.
Hold jer langt væk fra oister - jeg anbefaler telmore.
Michael Bæk vond deze beoordeling nuttig
Jeg skal vente 3 mdr på at få flyttet mit nummer, fordi Oister i modsætning til de fleste andre teleselskaber ikke kan straksportere mit nummer ved et andet selskab til deres abonnement. Det selvom, at mit oprindelige teleselskab siger god for det (ved, at jeg betaler mit resterende abonnement hos dem ud).
Det er ganske enkelt elendig service.
Hej Kristina.
Tak for behagelig, og nødvendig samtale - og dejligt der er retfærdighed til :)
Læren ved dette burde være som vi talte om pr tlf, at Oister som gerne vil have nye kunder - bør notere sig, at alle informationer skal være let læselige, specielt det med småt.
M.h.t de unge mennesker der sidder i jeres kundeservice, så burde de måske have bredere kompetancer og skulle kunne læse mellem linierne, istedet for som i mit tilfælde - blankt afvise, men af skade bliver man klog - dog sjældent rig.
Pøj pøj for jer :)
F- Edel
M.v.h Dennis
Skrevet for min svigermor,da hun ikke har FB (men kan bekræfte orderne) :
Jeg skriver denne anmeldelse som en 77 årig dame i håb om andre ikke begår samme uheldige fejl som jeg. Via tv reklamer valgte jeg at prøve Oister - for at få mere for mine penge, men nej, sådan skulle det ikke gå. Jeg fik hjælp af min svigersøn til at bestille en overflytning fra et andet selskab til Oister - og det gik da også gnidningsløst "næsten". Jeg havde åbenbart oplyst forkert simkort nr. (01.05.12013(fred være med det)) - 2 dage (03.05.13) efter blev jeg bedt om endnu at skrive simkortets nr til dem igen - og som sagt så gjort. Der gik yderligere 3 dage (06.05.13) hvor jeg blev bedt om at gå ind på mit Oister og opdatere min profil så jeg kunne få mit nye simkort - men hjemmesiden var nede grundet problemer. rettet d. 07.05.2013 - nu kører det. Der går yderligere nogle dage, før jeg modtager simkortet og d. 17.05 er mit nr. hos Oister aktivt og jeg skal sætte mit simkort i - men mine gamle fingre får trykket Mikrochippen halvt ud og tror derfor at kortet er ubrugbart da telefonen skriver "indtast pinkode - igen og igen", og d. 18.05 bestiller og betaler jeg kr. 65,00 for et nyt i den tro, at så virker det snart. d. 20.05 får jeg det nye kort og beder min svigersøn om at hjælpe - samme tekst, og derfor prøvede min svigersøn på en Nokia, og to andre Sony Ericsson telefoner - samme resultat, og til sidst på hans egen Samsung og her virkede det? dette skriver jeg til Oister og får af vide at jeg nok har en 2 g telefon??, og dette kunne jeg jo bare læse - citat: "Det med småt": "Vær opmærksom på at vores abonnementer kun fungerer på 3G og 4G telefoner.
Slutteligt efter snart 23 dage uden at kunne bruge telefonen (godt svigersønnen har mange mobiler, som så kunne låne mig et simkort), får jeg denne besked, citat: Vi er selvfølgelig ærgerlige over ikke at kunne have dig som kunde, men vi vil desværre ikke kunne få vores simkort til at virke på din telefon, og fortrydelsesretten på 14 dage er udløbet og alle penge og tidsforbrug er tabt.
Ud over jeg er 77 år og skal lære at læse bedre, så er jeg ikke den eneste der er faldet i vandet - men mere herom senere, jeg har opfodret ham til at skrive herinde på trustpilot når han modtager sit simkort - for han havde heller ikke læst "det med småt" og har en ældre model (han er kun 52 år) - så alderen har åbenbart ingen betydning - måske at det med småt, er alt for småt.
Edel
Hej Oister
I har en supergod service, og jeg fik mit sim-kort meget hurtigt og nummerflytningen skete overraskende hurtigt :), men når man skal ringe til jeres kundeservice så er det ikke fedt og vente 15 min. ....
Men vil I udbyde 4G i den nærmeste fremtid? For det er det eneste I mangler :D
hilsen KH
Hej Oister!
Syntes simpelthen jeres connection er forfærdelig ringed!
I kostede mig mange penge i dag, pga et opkald ikke kunne komme igennem! Prøvede endda at gå udenfor for at få en forbindelse op at køre!
Jeg har nu taget sim kortet ud, og gået over til min gamle udbyder som jeg ved er funktionelt!
Tak for en lille måned hos jer, som endte med at koste mig dyrt!
Ps. jeres KS. er iøvrigt også forfærdeligt dårligt!
Jeg kan kontaktes på e-mail: klostermark91@gmail.com
Efterfølgende sender jeg nummer per mail
CASPER! KONTAKT MIG VENLIGST! 8127 0119
Du siger du vil kontakte en, men intet er sket!!!!!
Hilsen en mistet kunde! Kristian
Michael Bæk vond deze beoordeling nuttig
Jeg har været kunde i Oister siden 2010 og jeg har aldrig haft nogen problemer. Faktisk hjalp Oister mig ud af et problem med mit forhenværende selskab - de er søde, hurtige og loyale. Jeg havde mange spørgsmål og de var tålmodige og hurtige til at svare. Desuden, så har der været mange ændringer i Oister ang. pakker og aftaler. På et tidspunkt blev priserne sat op for deres mobilpakker - men i og med, at jeg havde min mobilpakke før dette, så ændrede der sig ingenting for mig. Det må jeg sige, det er sgu loyalitet overfor sine kunder.
En ting der kan være ved det, det er at nettet ikke er til at finde alle steder og til tider dårligt net. Men de kører jo på 3's net, som de fleste nok ved ikke er helt super. Men det er kun en minimal gene for mig, da jeg bor i Københavnsområdet og der er altid fuld dækning. En anden ting er måske, at udvalget af mobiler ikke er det største. Det har i hvert fald fået en af mine bekendte til at skifte til Telmore.
Men kun positivitet herfra! :)
Hej jeg er ked af at sige det men jeres net det er ikke godt nok
det køre meget langsomt på data og der er næsten ikke noget net Tæt på at køre ruming hele tiden og det er jeg ved at være lidt træt af. Er ellers tilfreds med jer:-) bare det dumme net
Efter kort snak med dygtig medarbejder, fik jeg bestilt abb hos Oister, selvom mit nummer var svært at få flyttet, så lykkedes det til sidst.
Har haft det i lidt over et halvt år, skifter dog til andet firma da jeg har fået et endnu bedre tilbud.
Men priserne er ikke til at brokke sig over, nettet fungerer godt og det er nemt at finde rundt på hjemmesiden.
Alt godt :)
Jeg har været meget tilfreds med Oister! :-) Skulle aktivere mit sim kort fredag kl. 15:05 og kundeservice havde lukket, mail tager jo flere dage(Ikke kun hos jer, men stadig for ringe). Så valgte og kontakte jer via Facebook, hvor i har åbent til kl. 16:00.
Dog kan jeg stadig ikke forstå jeres middagslukket hos kundeservice, som om man er i Spanien og holder siesta!
Så få jeres kundeservice optimeret bare lidt og klart danmarks billigste selskab, baseret på ikke individuelle tilbud. Så thumps up! :-)
Har haft Oister i mange år, og har tidligere i mails til kundeservice tilkendegivet min store tilfredshed med denne - og også bedt om forklaringer på fakturaer, som de så efter bedste evne har forsøgt at redegøre for.
Det ER blevet lidt bedre, men stadig under forventet standard.
Til gengæld er varen: telefoni og bredbånd helt i orden, og deres kundeservice langt over alm. dansk kundebehandling.
Jeg kontakter gladeligt pr. Mail, når jeg har problemer, og er hver gang blevet svaret i en ordentlig tone, samtidig med at medarbejderen har gjort sig umage med at forstå mine spørgsmål, hvilket jo ikke altid er lige let!
Sidst havde jeg problemer med mine abonnementer og derfor også med mine sim-kort. Efter et par mailudvekslinger forstod servicemedarbejderen, at jeg skulle "håndholdes", så han ringede til mig. Lavede aftale om, hvornår jeg var hjemme. Ringede præcis igen, som han havde lovet - og løste problemet, samt gav tilsagn om, at han ville hjælpe mig igen, når jeg i næste uge får de nye simkort.
Christian, du er en perle, og dine arbejdsgivere burde give dig en lønforhøjelse for dit engagement og din venlighed!
Mit abonnement er nu blevet spærret pga. manglende betaling selvom PBS er tilmeldt. Derefter har deres login været nede, så der ikke har været mulighed for at betale regningen.
Lort!
Er egentlig ok tilfreds med deres pakker og dækning, har tre numre hos Oister, to af dem til mine børns telefoner.
Kundeservice er dog ikke hjælpsomme.
For nogle måneder siden lavede jeg en ændring så mine to børn fik en kampange pakke med 3 timers tale og 6 GB data. Jeg fandt imidlertid udaf at ændringen kun var slået igennem på det ene barns nummer da hun løb tør for data (Under skolekonflikten).
Jeg ringede til Oisterm kundeservice for at få rettet fejlen. Oister kundeservice oplyste dog bare, at det kunne ikke lade sig gøre at ændreabbonement, da de ikke bare kunne opfinde pakker! Hvis hun skulle have 6 GB data nu ville det koste 149 kr om måneden istedet for 99. Det synes jeg er lidt slapt at de ingen gang kan undersøge at der er sket en fejl.
Eller rigtigt billigt data og telefoni.
Hej!
Jeg er jo faktisk en meget glad OISTER-kunde, MEN:
Først og fremmest syntes jeg at det er en forvirrende hjemmeside og kan kun finde det jeg leder efter, efter meget lang tid... På den måde er det meget kompliceret og jeg finder nærmest flere spørgsmål end svar. Jeg opgiver nærmest, at lede efter det jeg egentlig søger. Kan i ikke gøre hjemmesiden mere overskuelig og bruger venlig? i stedet for at man skal klikke på et hav af links for, at nå frem til det endelige resultat. Jeg brugte omtrendt 1 ½ t. på at finde et link til, at bestille et nyt usb-modem, men inden jeg langt om længe fandt det følte jeg, at jeg 'GIK I RING' på hjemmesiden.Jeg ved ikke om i kan forstå min frustration, for jeg har ingen andre problemer med OISTER. Det er bare en meget træls oplevelse, hvis ikke det er til at finde på forsiden!
Tak
Venligst Rosa
Update-->
Oister har nu brugt næsten 25 dage på at fremsende et simkort. Ingen tager affære og det eneste man hører er at det må være på vej. Skamfuld kundeservice. Der er ingen der tør tage ansvar og få løst problemet. Jeg har oplevet bedre service i den lokale kiosk! Føler mig som et gidsel hos Oister da mit nummer er porteret til dem, men jeg kan ikke bruge det så længe de ikke får et simkort frem.
Har bestilt nummerportering og idag er nummeret flyttet. Har bare ikke modtaget noget simkort. Flot Oister!
Rykkede endda ekstra for det i fredags. Fortryder da i den grad at jeg kommer tilbage til jer igen. Nok sidste gang.
Til Kristina -> Tak for svaret, men det hjælper mig ikke meget. Hvis du virkelig vil gøre noget, kan du sætte 100,- ind på min Oister konto. Det er det jeg har måtte bruge på et taletidskort.
Jeg syntes det fungere godt, dog irreterende at Oister looker af hvis du har din Notebook tændt "over night". Smart at den "tanker" selv....
Jeg er tilfreds
Peter
virkelig hurtig net de tilbyder
vi lavede en test på min tlf og kærestens og den viste at forbindelsen var 6 gange hurtigere end TDC net. og de var 2 ens telefoner vi testede på
deres kunde rådgivning er virkelig flinke. har snakket med dem nogen gange og max ventet 5 minutter.
Jeg kan i mange af de nedenstånde anmeldelser se at folk desværre - men måske med rette - giver OiSter dårlige anmeldelser! Jeg har selv ikke haft nogle problemer, men man skal være opmærksom på at skifter man til OiSter er der mange ting man KAN klare selv via login. Kan eller vil man dog ikke selv kan man ringe til kundeservice - hvilket jeg kun har haft gode oplevelser med! Det er dygtige, venlige og kompetente med arbejdere der taler med en i øjenhøjde! Havde bl.a. en god lang snak angående køb af mobilt bredbånd til et ældre familiemedlem hvor jeg fik svar på en masse praktiske spørgsmål som der ikke kunne findes svar på på hjemmesiden - spg. angående arbejdsgange og skift af ejerskab osv. - og fik hurtige og præcise svar!
Er selv utrolig glad for at have OiSter og anbefaler det kun til andre da jeg mener det er den bedste dækning til prisen!
Har bestilt Oister BASIC d.29 april, men har dagsdato d.9 maj ENDNU ikke modtaget mit SIM kort, påtrods at jeg ringede og rykkede d.6 maj
Har nu modtaget 2 mails der bekræfter at det er på vej med 2-5 dages ventetid.
Og stadigvæk sker der INTET.
Og mit nummer blev flyttet til Oister d.6 maj. så nu kan jeg ikke bruge min mobile til noget som helst..
Syntes sgu det er alt alt for ringe, at det skal tage evigheder at modtage et freaking SIM kort !!!!
Så hvis der ikke er gevinst på Mandag d.13 maj. så syntes jeg i skal stikke det op hvor solen ikke skinner!.
For over 14 dages levering på 1 styks SIM kort = ELENDIG Service, fydaføj
jeg satte kort i mobil og på skærm stod der : simkort brudt sammen. havde jeg først skiftet kort den dag det gamle abb. udløb ville de ord være en katastrofe. jeg er hjertesyg med 5 ballonger og 1 baypass. I denne måned skal jeg igen til skejby ny baypass. havde jeg ventet med kortskift og hjertet var blevet være ja det ville ikke være sjovt vel. jeg sagde til sælger alt skulle ok og gav grunden men det var slet ikke ok. har nu fundet ud af via nettet at min tlf. skulle køre 3g for at virke og det gør den ikke. dette burde man havde fortalt mig så jeg af den grund kunne have valgt fra. har en sådan lyst til at sparke den sælger i røven helt til rusland. kan se her på trust at det med at få pengene tilbage er som at hælde vand i en si og det bliver der. der drejer sig om 2 abb til i alt 396 samt 126 hvor de 26 er noget underskud på konto hvilket jeg ikke forstår. kan nu ringe efter hjælp ad der er lidt tid tilbage på det gamle abb. ja oister kunne indirekte have bragt mit liv i fare. så tjek om jeres tlf kan køre 3g
hilsen manden der overlevede
Jeg skiftede til Oister sidste måned, da jeg ønskede at bruge min telefon som hotspot til at streame tv, mens indlagt hospitalet med min datter til en knoglemarvstransplantation. Vi bliver isoleret i en stue for op til 8 uger.
Jeg købte Oister 1 time plus 300GB data. Jeg blev opkrævet denne månedlige gebyr, og oprettelse. Uden varsel fik jeg også opkrævet 100 kr. Under min data kunne jeg ikke finde forklaring for denne betaling. Deres fakturaer ikke indeholder nogen oplysninger, der beskriver, hvad gebyrer er for og det gøre det ekstremt svært at kontrollere deres faktura. Fordi jeg ikke kunne forstå årsagen til 100 kr afgift jeg afmeldt mig fra Automatisk optankning. Den 1. Maj skulle jeg køb den ekstra data for vi skulle indlægges på hospital den aften.
Jeg loggede ind på min konto og klikket på knappen for at købe ekstra data. Jeg forventede at blive dirigeret til en side for at indtaste mine kredit detaljer til at betale, men intet sket, og den oprindelige web side genopstod. Så prøvede jeg igen og ingenting sket. Meget mærkelig. Jeg ventede et minut og lige pludselig fik 2 sms på samme tidspunkt at min konto var negativ og min nummer blev spærret. Det så ud som jeg har med fejl og uden bekræftelse fra Oister købt data to gange. Det vat efter kl. 15 og kundeservice var lukket. Jeg skal har min mobil med mens jeg er indlagt på hospital med min data den aften så at jeg kunne holde kontakt med min mand. Der var ingen valg men at betale de to beløb at låse op min nummer. Jeg skrevet til Oister med det samme til at forklare men de nægter at tilbage betale den en fejlkøb.
De først sagt de kunne ikke tilbage betale fordi de kunne ikke "del" de to data køb. En anden gang var det fordi jeg har begyndt at bruge data- det var ikke rigtigt når jeg har stadig 102,4 GB data ubrugt. En anden gang var det fordi jeg har trykket to gange til at bekæfte køb- heller ikke rigtig fordi det kommer ikke en "bekræft " knap frem - heller ikke knap hvor man kan betale !!!! Til sidste er det fordi man ikke har fortrydelses ret.
Så BE WARNED. Ingen fortrydelses ret med Oister, skjult opkrævning af penge og manglede information på deres webside og faktura. Jeg forslå at De donere den 299kr fra min fejlkøb og donere den til Børnenes Cancer Fonden.
Opdatering
Oster prøvede at ringe til mig men da jeg er indlagt på hospital kunne jeg ikke svare. Men via email har de spurgt mig hvis de skulle prøve igen. Jeg skrevet nogle tidspunkt når jeg kunne kontaktes men sagt at hvis de kunne ikke tilbud mig penge tilbage de behøver ikke at kontakt mig. Så har jeg ikke hørt noget. Nu er det 1. Juni og jeg har tabt alle data fordi den kunne ikke bruges.
Generelt var hastighed dårligt og der var mange gane når jeg kunne ikke få 3G forbindelsen så i sidste end brugt jeg hospitals netværk som fungere bedrer. Oister er et totalt spild af penge og snyde med uforståeligt fakturer, vikår and til sidst ringe data forbindelse.