[REPLY]
Man bestiller og får leveret 2 dage senere. Altid med ekstra godbidder. Hjælp og vejledning ved telefon fungere perfekt og effektivt.
Min 13 år gamle kat er meget, meget kræsen, men jeg fandt een paté, hun kunne lide, så den vil jeg købe mere af og håbe hun bliver ved med at kunne lide den.
Fra bestilling til levering gik der under 1 døgn, og foderet glider fint ned hos en lettere kræsen hund. Tak for en altid venlig og kompetent betjening.
Super enkelt at bestille samt hurtig levering og placering ved døren. Lækkert
Olivers produkter titrak på grund af de fantastiske ingredienser, forhøjede lige niveauet med harlig levering til døren og så satte sidste krølle på ved at udtrykke selv samme mening som min sidst opdagede guru (Elizabeth Hodgson) som har fremvist utallige beviser på at katte bare skal have våd foder!
Bortset fra at virksomheden bruger Post som transport, og som er alt for dyr, så er helhedsindtrykket godt. Jeg vil dog anbefale at fragten bliver reduceret, for hvis du køber for hundrede kroner, så udgør fragten mere end 50% oven i prisen.
Har nu købt Olivers produkter i 5 år og har aldrig haft nogle problemer og min hund elsker deres godbidder og fuldfoder.
Hej OLIVERS Petfood.
På jeres hjemmeside læste jeg 5 poser godbidder til 4 posers pris.
Jeg betalte for 5 poser, men kom i tanke om at 1 var gratis, jeg skrev til jer men fik ingen rabat.
Jeg synes meget godt om jeres mange spændende ting, og vil helt sikker sende bud igen efter hvad jeg mangler til mine 2 hunde.
Det er let at bestille via hjemmesiden og så er der hurtig levering.
Det er super nemt at bestille foder via Oliver's hjemmeside og det bliver leveret til døren, dagen efter!
Igennem de sidste 8 år har vi købt hunde- og kattemad hos Olivers og fra allerførste gang har det været en susses!
Har der været spørgsmål ifb med foder eller anden vare, er det nemt at komme i kontakt med deres medarbejdere og få et kvalificeret svar.
Vi kan varmt anbefale Olivers petfood til andre hunde/ katteejere.
Kvalitetsfoder til en rimelig penge. Leveres til døren inden for den lovede tid (1-2 dage). Anbefales bestem herfra.
levering var hurtig bestilt lørdag og leveret tirsdag
Ved ordreafgivelse er varerne fremme efter blot 1-2 dage.
Vor hund synes tilsyneladende om produktet, så vi har fortsat handelen.
Det ville gøre det meget nemmere at få 10 kg.´s små røde godbidder pakket i eks.
1 eller 2 kg.´s poser, så de ikke når at tørre ud inden de bliver brugt !
Skriv som du taler med en ven.
Jeg har flere gange ikke kunne bestille på Nettet.Har derfor måttet ringe, hvorefter jeg har talt med en meget afvisende kvinde, der dels ikke ville acceptere, at der var Net-problemer, dels afviste at notere,at jeg og min hund ikke ønsker at få politistave som gave.
Vi har i snart mange år brugt Oliver,s, og Fregnehunden har altid kunnet få nogle kiks i stedet for stavene. De tider er tilsyneladende forbi !!!
Tænk, min pakke kom en lørdag!
Det havde jeg ikke ventet.
God service og gode produkter
Kundeservice var venlige og hjælpsomme! Varene var der indenfor 2 dage og blev leveret lige til døren. Og så fik vores dejlige hund en gave oveni - lækre stænger at tygge i. MUMS!
Hos Olivers får man nogle rigtige gode produkter,og levering der passer til alle.
Nemt og bekvemt at handle med Olivers, leveret dagen efter jeg bestilte varen, kan kun anbefale Olivers
Det bliver da ikke lettere end at man bestiller kvalitets foder, skræddersyet til ens hunds behov, fra en hjemmeside og så bliver det leveret hjem til et par dage senere.
Lynhurtig levering også selvom at jeg ændrede adressen på forsendelses dagen.
When you order what you think is the best food for your dog and it Works! so what else do you want !
Luv from
Malcolm for Sheena ( a senior alsatian bitch dog)
Vi fik de bestilte produkter leveret som forventet, på 2. dagen efter bestillingen.
De blev stillet der hvor vi havde bedt om det. Super service.
Perfekt mad til hunden, der elsker den både som almindelig mad og som "godbidder"
Jeg er meget glad for Oliver, altid venlig betjening
Fantastisk service og lækre varer. Min kat vil ikke spise det, men det er jo ikke Olivers skyld. Jeg ville bestemt anbefale virksomheden.
God vejledning og hurtig ekspedition og udbringning af varerne.
Maden er god, dyrene spiser godt af den, og det er rigtig godt, at det er gode naturlige produkter uden tilsætningsstoffer, såsom farve, aroma og hvad der ellers kan puttes i maden.
Vi er meget tilfredse og har anbefalet produkterne til de af vores familiemedlemmer og venner, der har katte som vi.
Hejsa
jeg har haft en rigitig god oplevelse, da jeg bestemte mig til at prøve produkter fra Olliver til mine hunde. Der var lynhurtig ekspedition,- indenfor 24 t havde jeg mine varer, og jeg blev løbende informeret om forsendelsesforløbet,- super service, så dem kan du godt bruge i fremtiden,- det vil jeg i hvert fald.
DU KAN TRO DET ERHURTIG OG NEMT AT HANDLE HOS OLIVERS , DET ER
BILLIGT OG BLIVER LEVERET TIL DØREN OGSÅ ER DET BILLIGT , MEN DET BEDSTE ER AT MIN HUND ER VILD MED FODERET.
Det kan klart anbefales. Prøv det!
Altid super hurtig levering og godt bonuspointsystem.
Vores hun trives godt på Olivers hundefoder.
Det er nemt at bestille og varerne leveres hurtigt.
Et lille minus er Olivers hjemmeside, der ikke er helt stringent opbygget. Som kunde optjener man bonuspoint, som kan omsættes til godbidder - og det er for besværligt.