We are hiring!

Meest recente beoordeling
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (11.172)

snelle service

Hemelvaart dag besteld. Zaterdag al bezorgd.
Top.

Betrouwbaar, snel, duidelijk

De site wijst zich makkelijk. Bestellen gaat makkelijk, het wordt snel geleverd en retourneren is ook geen probleem.
Het enige puntje is misschien dat er op de site bij het product zou kunnen staan hoe de schoen valt; bv smal/breed, groot/klein.

Beoordeling door bevestigde koper

Zeer snelle levering van mooie schoenen.

Ik kan omoda bij iedereen aanbevelen. Ik heb al een aantal keren besteld bij omoda en levering en eventueel retourneren gaat altijd probleemloos. Niets dan lof voor dit bedrijf!

Beoordeling door bevestigde koper

Mijn bestelde rode laarsjes zijn heel snel en netjes afgeleverd, en ik ga zeker vaker schoenen kopen via de Omoda webwinkel.

De levering van mijn bestelling is prima verzorgd en mijn aankoop was de volgende dag al in huis.
De laarsjes die ik kocht voldeden helemaal aan de verwachting.
Handig is dat je via de mail en de website op de hoogte wordt gehouden van de verwachte afleverdag en -tijd, zodat je daar rekening mee kunt houden.
Pluspunt van de Omoda website is dat je direct kunt zien of schoenen nog in je maat leverbaar zijn.
Minpunten van de Omoda website zijn er ook: Ik vind deze niet zo fijn wat overzicht en navigatie betreft.
Het is moeilijk te zien welke selecties je hebt gedaan in het keuzemenu aan de linkerkant, waar je maat, kleur, hakhoogte etc. kunt invullen, en hoe je die weer snel aanpast of zelfs ongedaan kunt maken. De pulldown menu's en scrollbars werken niet erg prettig.
Ook het betalen via Ideal liep niet in 1 x goed. Ik heb zeker 5 x opnieuw moeten proberen voordat ik verder kon gaan en naar mijn bank werd doorgestuurd. Dat was geen storing bij ideal of de bank, maar lag aan de Omoda site.
Vandaar geen 5, maar 4 sterren voor het winkelen en aankopen doen via de Omoda webwinkel.

Met hartelijke groet

Beoordeling door bevestigde koper

goed assortiment, snelle levering, super!

ik had een type schoen en merk op het oog en de keuze was uitgebreid! Het artikel van mijn keuze was op voorraad en binnen twee dagen had ik de schoenen in huis. De schoenen zaten goed verpakt dus alles kwam onbeschadigd aan. Ook kreeg ik een mooie shopper bij de bestelling.
Ik ben erg tevreden over de levering en zal zeker o'moda bij vrienden/familie en collega's aanbevelen!

Super klantvriendelijk

Ik vind Omoda super klantvriendelijk, snel bereikbaar, geen lange wachttijden aan de telefoon. Ik ben zelf nog een keer teruggebeld zonder dat ik daarom gevraagd had, zodat Omodo zeker wist of alles goed was gegaan. Kortom, een aanrader!

Perfect!!!

2 x 2 paar schoenen had ik besteld, 2 x 2 ivm 2 maten. Vrijdag besteld, zaterdag in huis, kon het via track en trace systeem volgen. 2 paar heb ik gehouden, hele mooie schoenen, de andere 2 paar retour gestuurd. De dag er na kreeg ik al een ontvangstbevestiging van Omoda, waarin tevens geschreven werd dat binnen 3 dagen het geld terug gestort zou worden, dit was al na een dag!
Ik ben enorm tevreden over Omoda, service, alles is perfect! Ik ga zeker vaker schoenen/laarzen bij Omoda kopen.
Omoda is een absolute aanrader!

prachtige schoenen,mooi binnenwerk BRAVO

we zijn heel erg blij met de mooie schoenen,erg mooi afgewerkt en mooi van kleur
bedankt voor de goede levering
prima service
groeten henk has

snel en keurig geleverd

Omoda levert snel en keurig de bestelde schoenen.

prima!

Goede site, prima op de hoogte gehouden van status, snelle levering.

snelle levering

De levering was heel snel. en de schoenen waren super.

Beoordeling door bevestigde koper

Een snelle en betrouwbare manier om aan je schoenen te komen!

Omoda heeft een enorm fijne site waar jegericht op kan zoeken. Er zijn genoeg soorten schoenen, er zit voor iedereen wat wils bij. Ik had de schoenen op een vrijdag besteld en had ze zaterdag binnen. Super snel en correct! Dat stel ik enorm op prijs.

Beoordeling door bevestigde koper

Het is prima, zoals het is gegaan.

Beste medewerkers.

Het is prettig om schoenen, laarzen te bestellen van online.
Je kunt vooraf een goede keuze maken.

Met vr.gr Els Dudok- Reniers

Gewoon goed!

Makkelijk bestellen,
Duidelijke informatie over levering!
Gewoon goed

Beoordeling door bevestigde koper

Uitzoeken, bestellen, betalen en de volgende dag binnen :-)

Heerlijk thuis op de bank schoenen uitgezocht. Besteld en betaald. De volgende dag kreeg ik een keurig pakketje thuis. Super geregeld.

Beoordeling door bevestigde koper

Super snelle levering, en erg leuke schoenen.

Super snelle levering. De schoenen zijn zoals ze staan afgebeeld, erg leuk dus.En zitten super, maat is zoals aangegeven.

Ik ben zeer tevreden

Ik heb naar de klantenservice gebeld en ben daar ook prima geholpen.
Ook de retourzending en afwikkeling ging vlot.

Beoordeling door bevestigde koper

Goed- goed behandeld en weinig tot geen tegenvallers

Ik zou deze site zeer zeker aanbevelen aan vrienden of bekenden

Snel en goed!

Omoda heeft een snelle service en kreeg goed verpakt mijn sandalen binnen. Erg fijne service

Super snelle service

Ben heel tevreden over omoda. Bestelling worden heel snel verwerkt.

zeer goede ervaring

we werden netjes op de hoogte gebracht van een beschadiging aan onze bestelling en kregen een flinke tegemoetkoming als we de bestelling alsnog wilden houden.

Alles goed geregeld

Schoenwinkel in, schoenwinkel uit, en niets kunnen vinden. Omoda is mijn schoenwinkel thuis.

Prima levering

Omschrijving op site van producten en levering kloppen. Goede afhandeling.

Beoordeling door bevestigde koper

Erg snel en goed bezorgd

Ik shop normaal nooit online, maar bij omoda hadden ze nog de garbor schoenen die ik zocht. Maat 37 was net te groot dus halve maat kleiner besteld. Binnen 1 week had ik de schoenen en ook het geld terug van de foute maat. Super

Super

Snelle levering van de producten. Producten komen goed overeen met de foto. Omdat ik niet kon kezen tussen 2 verschillende slippers heb ik beide besteld en uiteindelijk 1 paar retour gedaan. Ik had binnen 3 dagen nadat ik het pakket bij het postkantoor afgegeven had, het geld weer op mijn rekening staan. Echt super! Ben echt zeer tevreden.

Beoordeling door bevestigde koper

Op tijd en correcte leverantie

Snel en duidelijke leverantie, zeer goed verpakt en goede afhandeling algemeen.
In het kort een bedrijf wat laat zien hoe goed het kan.

Beoordeling door bevestigde koper

Prima en snelle service!!

Ideaal, hoogzwanger en dan toch dat paar schoenen hebben zonder de deur uit te hoeven en binnen twee dagen in huis!

goed en duidelijk

Lekker makkelijk. Je besteld online en het wordt gewoon bij je thuis bezorgd! Scheelt een hoop tijd!

Beoordeling door bevestigde koper

Mooie schoenen, snelle levering !!

Mooie schoenen, snelle levering !!

Doet wat ze beloven!

Betrouwbaar en ruim assortiment

Beoordeling door bevestigde koper

Supergoede internetwinkel met de beste service!

Mede namens de rest van het gezin, is dit een beregoede onderneming die de service, de prijs en de kwaliteit op de 1e plaats heeft gezet!!!!!

prima webshop!

Schoenen bestelt en snel geregeld. Retouren snel verwerkt en teruggestort. Zou hier zo weer bestellen.

Gewoon wat je verwacht ! TOP

Snel ! Ook de retourzending van 1 paar schoenen snel en keurig afgewerkt.
Kortom prima

Beoordeling door bevestigde koper

Vanaf nu mijn favoriete schoenenwinkel online!

Wat een super snelle levering van mijn pumps, helaas bleken ze beschadigd. Dus ik heb ze retour gestuurd en via de omoda club kon ik direct nieuwe bestellen en die had ik de volgende dag al binnen! De schoenen zijn nu perfect, daar ga ik een hoop plezier van hebben. Volgende keer bestel ik weer bij Omoda!

Makkelijk en snel geleverd

Mijn schoenen eenvoudig via de site besteld en de volgende dag al geleverd. Geweldig.

Beoordeling door bevestigde koper

Snel en zorgvuldig op alle fronten!

De eerste keer dat ik schoenen bestelde bij Omoda. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling, die snel binnen was. De schoenen pasten me niet goed, dus heb ik ze teruggestuurd. Ook dat ging vlekkeloos: gratis, snelle reactie dat het pakje binnen was en ook het geld snel retour. Zeker voor herhaling vatbaar.

Beoordeling door bevestigde koper

Omoda is top, levering een drama.

Omodo website bestelling liep goed.
Bestelling door Post NL een drama !!! Halve dag thuis gebleven voor niets (levering tussen 14:00 en 18:00) vervolgens komt bezorger zonder excuus tegen 19:00 aan de deur met een pakketje !
Graag een andere bezorgservice inzetten !!!

Beoordeling door bevestigde koper

Ik kon op internet geen bestelling doen omdat het elke keer uit het winkelmandje ging. Ik heb toen gebeld en ben goed geholpen. Ook het retour sturen gaat makkelijk en snel.