[REPLY]
Na een gecrashte pc, de website van onderwijspc maar eens bezocht. Na het opvragen van enige informatie hebben wij besloten om via deze website een pc aan te schaffen voor de kinderen. Medewerkers van onderwijspc waren zeer vriendelijk bij het te woord staan. Vrijdags de pc bestelt en maandagochtend hadden we het al in huis. PC werkt goed en snel. Duidelijke informatie aanwezig bij aflevering.
Voor een zeer nette prijs een goede tweede hands PC. Vlotte levering, goed verpakt, schone keurige pc en toebehoren.
Voor een hobbykamer was ik op zoek naar een PC om op te internetten, wat Office programma's en misschien nog wat meer. Voor rond de 300 Euro bij onderwijspc.org een complete HP set met 2.33 gHz Core2Duo, 4 gHz geheugen, 80 gb harddisk en 19" scherm scherm besteld. Zelfs naar huidige maatstaven nog een geweldig krachtige computer. Ik ben zeer tevreden over het product én over de service.
Ik heb via onderwijspc.org een computer besteld. Hij werd de volgende dag al bij me thuis gebracht en alles was boven verwachting compleet en goed verpakt. Het lijkt haast wel of het een nieuw product was, en dat voor maar 135,00 euro! Ik vond het leuk om mijn positieve ervaring op deze manier te delen.