[REPLY]
Als nieuwe klant ben ik verbaast met het gemak van de bestel mogelijkheden en begeleiding van de sites van product zoeken tot betaling en de levering van het product is tot de puntjes geregeld BEDANKT.
Met Vriendelijke groet Roy Pfaff
vlotte service ook op je email wanneer je de bestelling je bestelling per post aan komt
Handige site om tegen een goede prijs computerproducten via internet aan te schaffen.
goeie service n lekker snel bij je thuis ik raad het iedereen aan
Erg relaxte site waar bijna alles te koop is voor je computer.
Heb hier besteld diverse malen Platinum CD-R 700 MB 100 stuks.
En deze bevallen mij prima doen niets onder voor de duurdere merken.
Koop regelmatig bij opus en zal dit zeker dit zeker blijven doen.
Voor het eerst een bestelling geplaatst bij OPUS. Geen enkel probleem mee gehad.
Prima afhandeling
Ik had nooit verwacht dat een bestelling zo snel in mijn bezit zou kunnen zijn.
Ik zal dit zeker door vertellen aan mijn vrienden en bekenden.
Ook het volgen van de bestelling verliep perfect.
Al jaren lang een prima en snelle service. Vandaag besteld morgen in huis,
SNELLE EN PERFECTE LEVERING EN GOED VERPAKT
Voorafgaande aan aankoop snelle en duidelijke beantwoording van vraag over verschillen van de mediaplayers 7280 en 7285. Na bestelling apparaat volgende dag in huis. Installatie ging vrij vlot. Nu nog de draadloze verbinding tot stand brengen. Ben benieuwd hoe duidelijk de instructies van de handleiding hiervoor zijn.
Ik heb het nu gevonden hoor ! Goedkope en uitstekende artikelen bij Opus. Tevens zeer tevreden over de totale afhandeling !
Ik ben zeer tevreden met de contacten van opus,wat betreft de gedane bestellingen,alle lof. Ook met voorlichting,heel goed
Hallootjes,
Veel internet winkels beloven "vandaag besteld, morgen thuis" of zoiets. Tot nu toe maakt Opus dit steeds weer opnieuw waar en vele andere internet winkels niet...internep...
Mooi dat met mijn inlog gegevens vorige bestellingen snel zijn in te zien. Met inktcardridges bijvoorbeeld hoef ik niet steeds weer na te gaan welke cartridges voor mijn printer geschikt zijn.
Ik hoop nog veel en vaak zaken te kunnen doen meet Opus.
Vriendelijke groet, Heinz
Reeds meerdere keren heb ik bestellingen geplaatst bij Opus en telkens merk ik weer dat ze zeggen wat ze doen en dat ze doen wat ze zeggen. Heb daar bij andere bedrijven wel andere ervaringen mee.
Levering zoals beloofd, snel en netjes.
Volgende koop zeker bij jullie.
Prima service en snelle levering,maar het meest belangrijke goed werkende producten tegen een scherpe prijs.
Snelle en juiste levering, ik zou er zo weer bestellen.
Heb je dvdtjes nodig? Kijk eens op de webwinkel van Opus! Trouwens je kunt heel veel bestellen voor je pc. Betaling gaat heel gemakkelijk, ik betaal altijd met IDEAL.
Ik bestel regelmatig iets en nog nooit klachten! Succes!
Ik koop graag bij Opus, vooral omdat de prijs heel redelijk is en bovenal is men correct en snel met hun leveringen, alleen jammer dat verzendkosten niet evenredig zijn met het gekochte...Verder een goed bedrijf..
bestelde goederen waren niet de juiste ( verkeerde kabel bij externe schijf ).
1 telefoontje was voldoende om de volgende dag al een nieuwe in de bus te hebben.
helaas was deze kapot. alles terug gestuurd en een nette mail ontvangen dat er gelijk weer een nieuwe opgestuurd was.
pech dat het spul kapot was, maar super service door gelijk te reageren en nieuwe spullen te sturen en niet eerst van het kastje naar de muur gestuurd.
OPUS is aardig, niet de goedkoopste meer.
Voorheen waren ze de goedkoopste, onder meer door de BTW truc.
Het assortiment is redelijk, de site ook.
Jammer dat je toch steeds weer veel verzendkosten moet betalen, dat maakt het winkelen hier net niet aantrekkelijk.
Bestel hier al jaren en nog nooit teleurgesteld. Vlotte levering
Goeie, eerlijke site met een brede range producten uit diverse categorieën!
Al jaren koop ik computergerelateerde producten bij Opus en nog nooit een tegenvaller gehad. Meestal een dag later geleverd. Ook prijstechnisch in orde. Een aanrader...
service zijn goed .
zoals ik kan beoordelen.is er niets op aan te merken
Ik ben zeer tevreden over deze internet winkel omdat ze precies doen wat ze beloven.
Snelle en correcte afhandeling van je bestelling.
Al jaren schaf ik bij Opus.nl regelmatig artikelen aan. Dit betrof zowel media als cd's en dvd's, alsmede opbergsystemen hiervoor. Verder USB-sticks en draagbare harde schijven. ALLE orders werden altijd vlot (binnen een dag) en correct (verpakking, factuur, e-mailcontact) uitgevoerd en begeleid. Over de kwaliteit van geboden artikelen heb ik geen enkele klacht, ook niet over 'merkloze' cd's en dvd's (eigenlijk merkartikelen zonder opdruk). Kortom: Ik ben en blijf klant bij Opus.nl!
Als je voor een gunstige prijs en een eerlijke, serieuze behandeling wilt gaan is er maar een en dat is OPUS.NL
groetjes
Ad
Eenvoudig en overzichtelijk bestellen, plus een goede kijk op de status van de bestelling en snelle levering.
Vandaag besteld en de volgende dag poer post in de brievenbus. Een snellere service kan niet. Geen gedoe met parkeren en parkeermeters bij de diverse winkelcentra. Lekker achter je PC de bestelling uitzoeken en bestellen.
Opus heeft altijd wel leuke aanbiedingen voor je.
Ik bestel regelmatig spullen bij Opus, goede artikelen en correcte bezorging. Bovendien doorgaans goedkoper dan in de lokae computertoko.
Opus is kwaliteit snelheid en goede service.Dus opus geeft vertrauwen.
Supersnel bezorgd en altijd wat je hebt besteld
Gemak dient te mens is al een oude uitdrukking die zeer zeker opgaat als je iets bij Opus bestelt. Thuis rustig de collectie bekijken, bestellen, dag later in huis.... Wat wil je nog meer!
Iets bestellen? doe het bij Opus, vertrouwd, goed en snel.
Al vele jaren als klant bij jullie. Dit zegt voldoende. Goede service en fijne afhandelijng van alles. Bedankt
Goede service. Dinsdag besteld en woensdag in huis.
Geweldige snelle service ,de dag ervoor besteld en de volgende dag had ik het netjes in huis.
De volgende keer zeker weer opnieuw hier bestellen