[REPLY]
Det er noget lort de laver. Har en bærbar fra dem der er gået død efter 2 år cpuen var noget lort grafikkortet kunne.ikke køre noget som helst , de har nærmest ikke intel, og nvidia i computerne KUN Amd...
jeg har ikke rigtigt haft problemer med min lidt over 1 år gamle packard bell computer. dog skal jeg have hjælp til et teknisk spørgsmål vedr. min computer, og er faldet over et kæmpe problem. den nærmest ikke eksisterende og noget kringlede support. kontaktformularen jeg afprøvede virkede engang ikke. og inde på "kontakt os" får man en dansk og en udenlandsk adresse og et nr til elgiganten. normalt ville der være en mail adresse og et tlf nr til de forskellige afdelinger. men det er vel noget de arbejder på at forbedre (må man håbe).
I sommers viste der sig fejl i disken på min knap 1 år gamle bærbare pc, som jeg ellers havde været meget glad for. Efter henvendelse til PB fik jeg god vejledning i forsøg på afhjælpning. Det hjalp ikke, hvorfor jeg fik tilsendt en forsendelsblanket, og pc.en blev samme fredag afhentet af UPS. Allerede mandag fik jeg besked fra værkstedet i Tyskland, at pc,en var ankommet og man ville gå igang med den. Fredag i samme uge fik jeg besked på at pc.en var færdig og overgivet til UPS. Tirsdagen efter modtog jeg pc.en på min bopæl. Harddisken var udskiftet, og pc.en virkede igen som ny - god og hurtig (mange ram og i5 processor). Det kalder jeg super god service. Jeg har ikke fundet tid til at komme med anmeldelsen før nu - og pc.en virker fortsat godt.
Da jeg for godt 1 år siden købte min Packard Bell i Bilka var jeg stolt.
men det var der ingen grund til, Den kørte lige så langsomt som min den gamle computer som er fra 2005, og køre windows XP.
Derfor udskiftende jeg mit windows bare 6 måneder efter købet, så det er et halvt år siden nu.
Derud over har jeg kigget på mine ram, der er to pladser. i stedet for at sætte 1*4 ram i har du sat 2 kort med 2 ram i. hvor dumme kan du være, det er både dyrere for dem, og nu hvor jeg vil ha flere ram, bliver det også dyrere for mig.
Packard Bell suck fat det!
Jeg er ejer af 2 stk. Begge er jeg overordentlig godt tilfreds med. Den ene spildte jeg vand ned i tastaturet på. Jeg sendte den til rep. og fik isat nyt tastatur uden beregning. Det er go' service!
Ligeledes har jeg købt pr. postordre et ekstern drev. Det blev leveret lynhurtigt - selv om det var afsendt fra et andet EU-land.
Jeg vil klart anbefale mærket.
købte en Packard Bell bærbar over nettorvet.dk (iøvrigt tilfreds med service og levering dér), MEN med hensyn til computeren: Jeg havde ikke bemærket at den var med Windows Office "Starter"-pakke (ikke oprindelig Office-pakke), som betegnes som en forenklet udgave af Office-pakken, men i praksis er lidt en snyde-pakke fordi man efterfølgende bliver nødt til at tilkøbe office-pakken for at få ordentlige egenskaber og muligheder i programmerne. Frækt af Packard Bell og Microsoft at lave og sælge et produkt, der er ringere end det oprindelige, men kalde det ved næsten samme navn. - Det er lidt snyd!!
Begge mine børn fil en lille bærbar 10" I julegave 2010. Den en af dem har været til rep 3 x med samme fejl, og har nu fået sort skærm HMMM. Købt i Bilka Vejle Og her siger de at de ikke vil gi´penge tilbage,- Skal nu til Bilka i morgen for 4 gang med samme pcér, så sender de den bare ind til Packard Bell,- Måske de igen siger vi vil ikke udbetale penge tilbage... Tænker jeg ringer til Forbrugerstyrelsen, for at de evt. kan få dem på andre tanker..
.Jeg koebte den 9 marts 2007 en bærbar Packard Bell Notebook Easynote
MX67 - 0-01 Hos Fona i Albertslundcentret i Albertslund.
Pris: Kr. 7.999,-
Jeg valgte ikke at tegne forsikring, da jeg var overbevist om at det var
kvalitet jeg havde koebt.
Men den 17. marts 2010, altså kun ca. 3 år efter koebet stod den af.
Jeg læste manualen endnu engang for at finde fejlen, da det ikke lyk-
kedes kontaktede jeg Packard Bell Support samt Fona, Albertslund.
Begge var enige om at det var grafikkortet dervar roeget, og at det ikke
kunne betale sig at reparere computeren.
Jeg Køber ALDRIG en Packard Bell computer igen. Jeg er så skuffet
over at en så dyr computer kun holdt i 3 år. Jeg har behandlet com -
puteren godt.
Jeg vil heller ALDRIG anbefale Packard Bell Til venner og bekendte.
M.v.h.
Steen Thomsen
Tlf: 4364 9174
e-mail: personalepleje@mail.tele.dk
Pas på når I handler med Packardbell.dk Hvis man fortryder købet og returnerer varen, er det vanskeligt/umuligt at få pengene retur.
Jeg har nu ventet i knabt 2 måneder på at få mine penge retur, når jeg henvender mig til Pakardbell.dk og beder om pengene, siger de at man må have tålmodighed og at sagen først skal behandles osv. osv. Det er meget trist at man kan risikere ikke at få sine penge tilbage når man har returneret den tilsendte vare. En meget dårlig service og dårlig kundebetjening.
Mariann Christensen
Leer uw klanten kennen.
Claim uw bedrijfsprofiel hier. Krijg een echt inzicht in uw klanten en beantwoord uw klanten. Het is gratis.