We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

HD Shops - Paint & Paper.nl Beoordelingen

HD Shops - Paint & Paper.nl Logo
Klanten zeggen: »Fantastische service, snelle levering« »ik ben mega blij met de verf, netjes aangekomen en goed ingepakt.« »Zeer goede en snelle service« 85
Goed

• amvd

zeer slecht

Niets ontvangen!!

Geachte mevrouw,

Wij denken dat er bij de post iets mis is gegaan met uw bestelde kleurenkaart. Wij hebben een nieuwe kleurenkaart opgestuurd. Als het goed is moet u deze inmiddels hebben ontvangen.

Onze excuses voor het ongemak.

Peter Fris

Featured review of HD Shops - Paint & Paper.nl

• L.B.
  • Geverifieerde koper

Goede service en snelle levering

Bij HD Shops - Paint & Paper.nl hebben wij meerdere keren Farrow and Ball verf gekocht. De Estate Emulsion is altijd op voorraad, de overige soorten worden vaak binnen anderhalf tot twee weken geleverd (die worden in de fabriek namelijk apart aangemaakt). Levering is prima, alles goed verpakt met roerspanen en vaak ook nog een korting die je kunt inwisselen bij de volgende bestelling. Omdat er maar weinig winkels zijn die Farrow and Ball verkopen is online bestellen via HD Shops echt een uitkomst!

• Sander
  • Sneek, NL
  • Geverifieerde koper

Prima service, wel veel te duur.

Snelle levering door de winkel, communicatie is ook duidelijk. Prijzen zijn veel te hoog van de aangeboden producten. Daar kan de winkel overigens weinig aan doen.

Fantastische service, snelle levering

Mijn 1e bestelling bij HD Shops, zeer tevreden, gisteren besteld volgende dag al in huis. Zeer goed verpakt. Een zeer tevreden klant, ga zeker vaker bestellen.

• Geverifieerde koper

ik ben mega blij met de verf, netjes aangekomen en goed ingepakt.

ik ben mega blij met de verf, netjes aangekomen en goed ingepakt.

HD Shops - Paint & Paper.nl

Zeer goede en snelle service

Goede verf en fantastische service.

• Mari
  • Geverifieerde koper

Uitstekende service, zeer snel geleverd

Zowel de kleurenkaart als de proefblikken zijn zeer snel geleverd. En dat is heel fijn als je ook snel een beslissing moet nemen over de kleuren van de muren. Alles heel goed verpakt. De uiteindelijke muurverven zal ik zeker ook bij Paint & Paper bestellen!

• nico

snelle levering

Mijn opmerking ove de plaats van levering werd serieus genomen. Ik werd vrij snel gebeld hoe we dat op konden lossen. Fijn om te merken dat er ook door mensen naar gekeken wordt en niet alles op de "automatische piloot" gaat. Jammer dat er geen factuur is bijgesloten.

HD Shops - Paint & Paper.nl

Verf is prima maar blikken hebben gelekt!

Hallo,

beide blikken F&B zijn beschadigd geleverd. Beide blikken waren gedeukt en een ervan had gelekt. Krijg stellig de indruk dat dit niet met het vervoer gebeurd was maar reeds vooraf. E.e.a. was wel goed verpakt (stootvrij).

Hoe gaan we dit oplossen??

Geachte heer/mevrouw,

Allereerst onze excuses voor dit ongemak. Wij hebben soms wat problemen met UPS wat betreft schades aan de verfblikken. Ondanks onze zorgvuldige inpakmethodes en eindcontroles (er gaat bij ons nooit een gedeukt blik de deur uit) gebeurd het wel eens dat het blik gedeukt en soms lek bij de klant aankomt. Wij zijn daarom ook bezig met een nieuwe vervoerder.
Wij vragen u even contact met ons op te nemen, zodat wij u een passende oplossing kunnen aanbieden.

Peter Fris

• lynsey

Helemaal goed

Helemaal goed, erg mooie verf!

• Rolf
  • Geverifieerde koper

Mooie website, snelle levering. Top!

Levering binnen 24 uur na betaling, heel prettig geregeld.

goede &snelle service

goede profesionele service met 4 sterren,

aanrader

snelle levering en mooie verf

Uitstekend!

Heel het internet afgezocht naar een grote voorraadhouder en nu eindelijk gevonden! Correcte, klantgerichte afhandeling en alles binnen één dag geleverd! Aanrader!

Goed

Prima afhandeling 1e bestelling.
Abusievelijk is er nog een blik geleverd en een factuur voor 2 blikken. Deze foute levering is prima afgehandeld.

Prima

Snelle service

• Cecile
  • Geverifieerde koper

Volgens afspraak, duidelijke communicatie en netjes verpakt

De bestelling was netjes verpakt (blik verf ingewikkeld in folie) en werd zonder beschadigingen op de verwachte leverdatum geleverd. Ook de communicatie rondom bestelling en bezorging waren duidelijk.

perfect

Quick and perfect delivery, right on time and very good packed.

Perfect

Snel en goed

Keurig volgens afspraak

Volgens afspraak product goed geleverd

Zeldzaam goede service!

's Middags verf van F&B besteld en de volgende ochtend al in huis ( met roerstokjes en al ). Geweldig!!!!

zeer klantgericht

perfecte afhandeling van de geplaatste order

HD Shops - Paint & Paper.nl

de leveringskwaliteit is super.

Als je voor 17.00 uur besteld, heb je het zeker de andere dag op tijd binnen.

fantastische service..bedankt

ook alleen een klein potje te proberen een heel goed adres!!!

• Geverifieerde koper

Precies dat wat je als klant verwacht

Goede service. betrouwbaar

super goed

goed voor elkaar ik ben zeer tevreden volgende keer maar weer.dacht ik maar zo
bedankt

met vriendelijke groet
lambert.

• Geverifieerde koper

heel erg goede snelle service

snel geleverd
korting bij de volgende aankoop

HD Shops - Paint & Paper.nl

Van begin tot eind perfect

een gemakkelijke bestelling, die snel bevestigd werd door een E-mail, waarin een vermoedelijke daum van levering stond. Maar die was al een aantal dagen eerder.
Ik ben dan ook zeer tevreden.

HD Shops - Paint & Paper.nl

maakt waar wat ze schrijven

dit voldoet aan mijn verwachtingen zeggen week levertijd en dat is het dan ook precies zeer tevreden
wilhelm

snel, efficient en betrouwbaar

Ik heb 3 keer Paint & Paper gebruikt om Farrow & Ball verf te kopen. Elke keer was mijn bestelling binnen een paar dagen in huis. De website is duidelijk en goed te gebruiken en ze zijn snel, efficient en betrouwbaar.

goede en snelle levering

ik heb verf op aangegeven leverdag ontvangen. Verf was ook goed verpakt. Kortom: perfect. Ik kom zeker terug.

zeer goed

Zeer vlotte en juiste levering

Bedankt

• Mirjam
  • Geverifieerde koper

Goede service en zeer klantvriendelijk!

Goede service , snelle levering zoals beloofd. Top!!
Voor herhaling vatbaar, aan te raden!

• mdw

uitstekend

steeds duidelijk aangegeven wanneer we de zending konden verwachten. de verf was prima verpakt.

GOED

LEVERING DUURDE WAT LANGER MAAR DAT WISTEN WIJ.
SUPER STEVIG VERPAKT.
PRIMA VERF.

Top.

Duidelijke site en snelle levering. Mijn producten waren op voorraad, dat wel.

• Roel

Niet volgens afspraak!

In plaats van 23 december (de afgesproken datum) werd de verf pas 6 januari afgeleverd,
Dit had als gevolg dat we de kerstvakantie niet konden gebruiken om onze verfklus af te maken.

Geachte heer/mevrouw,

Onze excuses voor de teleurstelling.
Tijdens de kerstvakantie is de Farrow & Ball fabriek gesloten geweest. Wij hebben dit ook in een groot tekstblok op onze website vermeldt. Dit had namelijk als gevolg dat de bestellingen die niet uit onze voorraad zijn geleverd, vertraagd waren tot 6 januari. U heeft hier als het goed is ook meteen bericht van gekregen. Mocht dit niet het geval zijn of mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd even contact met ons opnemen.

• Ingrid
  • Den Haag, NL
  • 5 Beoordelingen
  • Geverifieerde koper

Produkten volgens afgesproken tijdstip in goede orde ontvangen. Eea is zeer goed verpakt!

Prima service

Het was prettig om het proces vanaf de bestelling tot en met de levering te kunnen volgen op internet. De levering was heel vlot.
Mijn klacht (het verfblik had een flinke deuk) is snel en naar tevredenheid opgelost.

snel en zeer klantvriendelijk

leuk om voor weinig geld een mooie catalogus te krijgen en een kleuren overzicht.

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten