We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Parfum Hof Beoordelingen

Parfum Hof Logo
Klanten zeggen: »Erg snel en prachtig ingepakt« »Snelle levering en mooi verpakt!« »Leuke verpakt en nog gratis ook« 9
Goed
8.3 van 10

9 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (9)
Parfum Hof

Levering minder snel dan aangegeven, wel snelle reactie en mooi ingepakt

Op zaterdag een parfum besteld dat op voorraad was. Verwachtte verzenddatum was dus maandag zodat het dinsdag in huis zou zijn. Uiteindelijk pas op woensdag verzonden, en door een trage PostNL vrijdag in huis. Wel snelle reactie gekregen op mail over wanneer het verzonden zou worden. Parfum was mooi ingepakt zonder bijbetalen.

Featured review of Parfum Hof

Parfum Hof

Erg snel en prachtig ingepakt

Ik ben het helemaal eens met de vorige reviews. Snelle levering en prachtig in kerstsfeer ingepakt. Nou hopen dat het luchtje in goede smaak valt maar dat weet ik pas ná kerst. Over Parfumhof niets dan lof. Kreeg bij de levering nog een leuke attentie voor mijzelf en een kortingscode voor een eventuele volgende bestelling.

Parfum Hof

Snelle levering en mooi verpakt!

Heel erg tevreden met mijn bestelling! Mooi verpakt en leuke attentie erbij! En ook nog een kadobon voor de volgende bestelling!
Super hoor! Zal zeker weer een bestelling plaatsen!

• Joop
  • Den Haag, NL
  • 1 Beoordeling

Leuke verpakt en nog gratis ook

Wat een leuk pakje krijg je dan in thuis bezorgt. De verpakking is deze maand nog gratis ook! Denk je dat het dan minder mooi is? Juist het tegenovergestelde! Het ziet er echt geweldig uit!

TOP!

Snelle levering en gratis mooi verpakt.
Bovendien nog een cadeaubon voor de volgende bestelling.
Een bedrijf om aan te bevelen.

Parfum Hof

Super snel en geweldig leuk verpakt.

Ik geef een dikke 9. Helaas vindt manlief de gekochte geur echt niet lekker waardoor ik het eigenlijk nooit draag, omdat het volgens hem naar oude sigaren ruikt. Volgende keer toch maar weer mijn eigen vertrouwde geurtje bestellen.

Parfum hof is super snel en heeft een super service.

Nog heel veel succes!

geweldig 1 dag en het was binnen

goede service snelle levering

• Mia
  • 2 Beoordelingen
  • Geverifieerde koper

Leuke shop

Alles wat ik ken dat hebben ze in het assortiment, keurige shop en altijd vriendelijk als ik contact met ze zoek! Voor mij is dit echt een leuke webshop

Mia

Echt een super shop! Heb er al een paar bestellingen gedaan en ze helpen altijd perfect! Ze hadden mijn parfum zelf leuk ingepakt en er een lekker douche gel bij gedaan!!

ECHT TOP!

Mia vond deze beoordeling nuttig

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten