We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Parfummax Beoordelingen

Parfummax Logo
Should you shop here? - See what the customers think of Parfummax and give your own review of Parfummax 1
Middelmatig
6.1 van 10

1 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (1)
Parfummax

Geschorst door de stichting Webshop Keurmerk

Enkele weken hier wat besteld en na twee weken de luchtjes ontvangen.
Alles origineel en in prima staat.
Echter de levering duurde wel lang en ze reageerde niet op mijn mailtjes.

Echter ik lees nu dat ze geschorst zijn door de Stichting Webshop Keurmerk
geschorste en geroyeerde webshops
14-7-2011 - Parfummax.nl (Tomarco/Barsito) is geschorst door de Stichting Webshop Keurmerk. Consumenten wordt sterk afgeraden om producten via deze sites te bestellen.
Ik heb net mazzel gehad dat ik wel mijn parfums heb ontvangen.

19-9 gelezen dat ze failliet zijn!
Op 06-09-2011 is Handelsonderneming Tomarco te Veldhoven (Noord-Brabant) door de rechtbank in 's-Hertogenbosch failliet verklaard. Als curator is aangesteld mr. C.W.M. Slegers. De (hoofd)activiteit van Handelsonderneming Tomarco is groothandel en handelsbemiddeling (niet in auto’s en motorfietsen).
Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.

Is Parfummax uw bedrijf?

Maandelijks vertellen meer dan 1.600.000 Nederlandse consumenten hun ervaringen op Trustpilot.nl.

Zorg ervoor dat u de controle over uw klanten feedback niet verliest, en dat uw potentiële klanten zich een positief beeld kunnen vormen van uw bedrijf.

Klik hier
vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten